JANINAS

Nicolina’s nya favoriter

Nicolina är helt galen i hästar just nu, hon tror att hon själv är en häst (och även lejon, elefant, hund och katt) så hon blev alldeles till sig när jag hittade min och syrrans hästar ute i garaget. Hela kvällen igår lekte hon med dem, inatt fick de sova med henne och imorse hade hon med sig dem när vi gick hem till svärföräldrarna för att väcka pappa. Helt klart hennes nya favoriter :)
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nicolina

    Vilken söt liten trollunge du har! :) Och ett mycket vackert namn du har valt tycker jag ;) Jag kan garantera att hon kommer få många kommentarer om vilket fint namn hon har, jag får det nästan dagligen, senast när jag ringde mitt försäkringsbolag :P haha!

    … och mycket härlig blogg att läsa måste jag säga

stats