JANINAS

No more bad hairday! Vinn plattången ProCare från Philips!

Philips bloggpanel - besök bloggarna!

Dags att toppa frisyren inför våren och sommaren. Var med om att tävla om en Philips ProCare, ett stylingverktyg som håller en jämn temperatur och är snällare mot håret. Skriv en motivering i kommentarsfältet varför just du ska vinna. I potten ligger plattången Philips ProCare till ett värde av 649 kr. Lycka till!

Besök de andra deltagarna i Philips Bloggpanel för större chans att vinna!

Alexandra, Sarah, Molly, Jenny och Sofie!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ronja

  Behöver en ny plattång , helt enkelt. Älskar att fixa med hår och att ha en plattång som inte sliter på håret skulle ju vara drömmen :)

 2. Emeli

  Jag skulle verkligen vilja vinna en ny plattång, min är gammal och sliten.
  Tappar massor av hår just nu pga mediciner jag äter, så jag skulle behöva något som är snällt mot håret. För jag vill ju trots allt göra mig fin ibland.

 3. Erica

  Jag hade en super bra plattång. Sen häromdagen fick min kompis låna den eftersom hennes var glapp (vi har likadana plattänger) och när jag får tillbaka min är den också ”trasig”. Ringde henne och frågade om hon hade bytt ut min mot hennes trasiga. Men hennes låg i garaget? Vad gör en plattång i garaget lixom? Haha.

  Så om jag vinner denhär plattången kan hon väl få behålla min älskade plattång, så kan jag komma med 1000 gånger så snyggare hår än vad hon har. Plattar också håret varje dag, så skulle behöva något skonsammare mot håret.

  Peace :)

 4. Liselotte mamma till Liiam

  Har haft många plattänger i mina dagar, men slutat plattat för att håret blivit så fruktansvärt slitet!

  Hade varit enormt härligt att få känna sig snygg igen, få tillbaka mitt självförtroende som jag tappade någonstans på vägen när bajsblöjor och vällingflaskor blev vardag. Hade varit härligt att snabbt och enkelt få känna sig fin inside and out <3

 5. Frida

  Åh, jag är med. Min nuvarande plattång (som förövrigt är cirka 4 år gammal) är så trasig att jag behöver trycka på den minst en kvart VARJE morgon för att få igång den. Det är bara en tidsfråga innan den lägger av helt och hållet. Som fattig student förlorar jag alltså inte bara den där välbehövliga extra kvarten av sömn, jag har inte heller råd att köpa en ny, fungerande plattång. JAG BEHÖVER DIG, PROCARE!

 6. Josephinewestling - Mamma till Vira

  åååh en perfekt tävling för mig!!

  Jag behöver verkligen en ny tång till mitt hår.
  Nu som mamma så har man inte all tid i världen att fixa sig.

  Att vinna denna skulle göra så jag hinner fixa mitt hår. Då den är snabb och bra!

  Hoppas verkligen att jag vinner!
  kram

 7. Jesper

  Jag skulle vilja vinna plattången till min flickvän. Hon har själv lämnat ett bidrag här och det gjorde hon när vi var och då passade jag på att snappa upp bloggen hon var inne på så att även jag kunde göra ett försök att vinna den åt henne men det vet hon inte. Jag är inte så bra på att lista ut vad hon vill ha men en plattång vet jag att hon både vill ha och framförallt behöver hon en ny. Jag vet inte så mycket om plattångar, vilket märke som är bäst o.sv. men precis som allt annat är det väl så att man får vad man betalar för och denna plattången verkar vara bra. Den hon har nu är inte alls bra och sliter väldigt mycket på hennes hår. Hon alltid köpt den billigaste plattången och dom har inte varit bra alls, nu sliter det så mycket på hennes hår att det har varit i samma längd över ett år vilket hon ett par gånger varit ganska frustrerad över. Hon är fin precis som hon är, i kort, långt eller inget hår alls! Vi båda två studerar och lever endast på studiebidraget, vilket inte är så mycket. Hon skulle bli väldigt glad om hon fick denna plattången och det skulle vara roligt för mig att få ge den till henne för det är hon värd.

 8. therese

  hej! skulle gärna vinna plattången från Philips pga att den jag har nöter sönder mitt hår och i dagsläget har jag inga pengar att köpa ny för pga av att jag är mammaledig/vårdledig med mitt 4e barn…

 9. Ine

  Hej!
  Jag förtjänar att vinna plattången från PHILIPS eftersom att jag inte har någon egen plattång. Jag använder min lillasysters gamla för tillfället. Den är köpt för snart 10 år sen. Jag har bara bra erfarenheter av produkter från PHILIPS och även därför övertygad om att denhär plattången skulle passa mig och mitt hår.

 10. Lijo

  Hej, jag vill faktiskt vinna plattången åt min syster som precis kommit hem från det volontär arbete i Afrika och ska nu börja studera och har därför inte råd att köpa någon plattång som jag vet att hon vill ha. Den är ju super snygg också, cool färg!

 11. Anonym

  Åh, jag är med och tävlar!
  Anledningen till att jag borde vinna är för att jag har halvlockigt hår naturligt och är inte nöjd med det. Plattar mitt hår varje dag.
  Jag använder alltid värmeskydd, men man märker på mitt hår hur det slits – därför skulle en plattång som skyddar håret vara guld värt.

  Den plattången jag har nu går upp i 200 grader och det är ju bra, men det är så att man ser hur håret bokstavligen bränns. Hårstråna faller av eftersom.
  Även fast jag använder plattång varje dag och verkligen borde ha en ny så kommer jag mig aldrig för att köpa. Det är ju en stor summa också, och jag som är ung och går i skolan tjänar ju inga pengar.

  Ha det bra :)

 12. Malof

  Jag skulle verkligen verkligen verkligen bli överlycklig om jag vann! Plattången som jag har nu, den tar 12 minuter på sig för att bli varm.. Och då är den inte ens riktigt varm heller.. Vilket gör att håret blir förstört..

  Både jag, och mitt hår skulle bli überglada om vi vann!

 13. bana

  Jag har en afro som är svår att få platt med en spån usel plattång som jag har ,den hjälper knappt.Jag måste alltid använda mina kompisars plattång.Jag har gjort allt för att få den platt jag har till och med permanentat mitt hår ett antal gånger.Och som alla vet så sliter ju det ganska mycket på håret.Men att ha afro är riktigt skönt ibland ,men det är tråkigt att jag bara kan ha en frisyr vilket är min afro ..
  Jag är helt enkel desperat efter en ny plattång !

 14. Erica

  Jag skulle bli jätte glad om jag van denna plattång! Jag känner så igen mig när jag såg att du skrev att du hör hur håret går av. Det göra jag också. Har länge tänkt köpa en ny men har inte råd att sätt pengar på de just nu. Men nu hoppas jag att denna fina plattång blir min :D

 15. Hannah

  Jag skulle verkligen vilja vinna denna plattången, jag tvingades klippa av mitt hår pga slitage av plattningen som blivit! Nu börjar håret dock få lite längd igen och jag känner att jag vill ha en plattång som är bra och nyttig för håret så jag inte ska behöva klippa av mig håret igen!

  Tack för en jätte bra blogg! / Hannah

 16. Jonna

  Åh! Jag skulle jättegärna vilja ha en ny plattång. Min är inte alls bra längre (har haft den väldigt länge) och som du säger så känner man hur den fördärvar håret bara.

  Detta skulle vara en perfekt present då jag är mammaledig och inte direkt har råd att köpa grejer till mig själv längre. Det är ju så mycket annast man prioriterar nu ;-)

  Tack för en jättefin blogg! Kram Kram /Jonna

 17. Malin R

  Jag är i stort behov av en ny plattång, min gamla är inte vidare skonsam mot håret !! Jag håller tummarna :)

 18. Emmi

  En ny plattång har länge stått på min önskelista men det vet vi ju att när det är kort med pengar så går blöjorna och maten före en ny plattång!
  Mitt hår skulle iaf behöva en ny en, har en nästan 10 år gammal (!) en som jag fick av syrran när hon köpte en ny, som hon i sin tur fick från en tidning, haha. Den är verkligen jätte dålig och med mitt annars ganska sträva och risiga hår så ser det om än möjligt ännu risigare ut när jag har plattat det, så en ny en vore UNDERBART!

 19. Victoria

  Jag skulle verkligen vilja vinna den här!
  Min plattång suger verkligen och mitt hår blir jätte risigt och ser inte alls bra ut, och håret blir inte ens platt. Hade köpt en ny för längesen men har det lite knapert med pengar så finns andra saker som känns lite viktigare, därför provar jag min lycka här

 20. Alice - Foto

  Jag och min mamma har delat på en platttång (o locktång och sånt) i jättemånga år! Jag har knappt använt den, för den sliter så himla mycket på håret :( Jag skulle verkligen vilja ha en ny och bra! Skulle bli såååå himla glaaad! :’)

 21. Linda Gustafson

  Hej!
  Jag skulle vilja vinna denna plattång för att: mitt hår är otroligt slitet och fult just nu, jag färgar och plattar mycket, och nu fick det nog. Mitt hår växer inte längre pga att min nuvarande plattång bränner av några millimeter av topparna varje gång jag använder den, men jag vill ju ha platt hår! Men samtidigt vill jag ha hår som växer…. Min nuvarande plattång fick ett glapp för ca två veckor sedan som gör att den funkar då och då, och jag tejpar ihop sladden på ett wierd sätt och trycker där sladden går in i plaattången. Rätt jobbigt, då jag inte har pengar till att köpa en ny plattång. Och, tja, jag fyller inte år förrän i december.. :(
  Så skulle du vilja hjälpa mig att få mitt hår att växa, samtidigt som du sparar mig otroligt mycket jobb(att platta med min nuvarande plattång tar dubbelt så lång tid.) och pengar då jag inte behöver en ny? Skulle bli så glad! Kram ha en bra dag!
  Linda

 22. maria

  Jag brukar heller inte platta så noggrant utan bara dra genom några gånger, så denna låter ju super! Dessutom toppen om det hålls, utan att behöva använda übermassor med spray eller andra produkter då man har 2 små barn som sniffar i en hela tiden!J ag har åxå aningen självlockigt hår så det är svårt att få det att hållas rakt eller lockigt, så detta låter ju som rena mirakelprodukten för mig!

 23. Cristy

  Jag skulle vilja vinna för att mitt hår är väldigt tunt och blir slitet jätte enkelt. Dessutom är mitt hår vågigt som inte vill bli platt då & så och står ut åt alla håll.Just nu har jag en platttång från babyliss som jag inte tycker mycket om. Det går tyvärr inte att sänka värmen på den så mitt hår blir väldigt slitet och fult efter några gånger. Klippte mig dessutom idag och fick ta bort att det slitna. Frisören frågade mig ifall jag plattade håret skulle jag använda en väldigt bra plattång eftersom mitt hår är väldigt känsligt så nu ska jag försöka att inte platta håret. Skulle vara jätte kul om jag vann för jag har aldrig vunnit någon bloggtävling förut ! Dessutom fyller jag år på söndag den 8 april.

  Nu har jag gillat på facebook & besökt alla sidor.

  Jag hoppas verkligen jag vinner. Skulle bli jätte glad om jag vann!

 24. M-L

  Jag har tjockt och mycket hår, och toppar som vänder sig åt varsit håll hur man än plattar. Så därför har jag alltid håret i hästsvans. Tror Philips skulle råda bot på de eländet! :)

 25. Camilla

  Jag har jättetjockt hår som är lite självlockigt och skulle verkligen behöva en bra plattång. Har lång tid velat ha en men har aldrig kommit mig för att köpa en.

 26. sofia

  Jag har sen julen funderat på att köpa en ny plattång men aldrig kommit mig för, den gamla nöter så på håret då färgen flagnat . Så jag är jättegärna med och tävlar och hoppas såklart på vinst :)

 27. Annah

  Jag vill gärna vara med och tävla då jag har enormt frissigt hår som är väldigt slitet efter många års plattångsanvändade. Skulle vara trevligt att kunna skona håret lite mer eftersom det förhoppningsvis ska hänga med många år till.

 28. Victoria Svensson

  Hej!
  Jag tycker att jag borde vinna den här plattången då mitt hår är
  Riktigt riktigt slitet, när man inte ens kan dra en kam försiktigt
  Genom håret när det är blött så är något fel. Har väldigt torrt hår
  Oavsett det är blött eller inte.
  Jag plattar mitt hår dagligen pga en jädra massa självlockar som
  Jag verkligen hatar. Skulle verkligen behöva en mer skonsammare
  Plattång då den jag har nu fördärvar mitt hår ännu mer än vad det redan är!

  Jag hoppas att du väljer mig för det skulle underlätta att jag får ett
  Bättre hår och jag behöver vårda mitt hår bättre annars kanske det trillar av allting när jag fortsätter platta det med min nuvarande plattång!

  Btw, jag älskar verkligen din blogg och dina barn är superfina.
  Har appen ’Blogkeen’ och följer dig därifrån varje dag.
  Kila gärna in på min blogg: http://www.victoriasvensson.devote.se.
  Men just nu ligger den på is lite!

  Kramar Victoria

 29. Emma

  Oj vilken rolig tävling! :)
  Jag vill gärna vinna plattången eftersom den jag har nu verkligen sjunger på sista versen. Jag har tidigare tittat på den här plattången, men priset har hindrat mej från att köpa den, så därför skulle de va jätteroligt att vinna den här istället! :)

 30. Jeanette

  Jag är gärna med och tävlar! Jag har nyligen klippt lugg och den vill inte som jag vill. Därför skulle jag bli överlycklig om jag vann en platttång – då skulle jag få min vilja igenom och min lugg skulle förlora kriget :)

 31. Wille

  Hej Janina!
  Jag har besökt alla sidor, och gillat på facebook såklart! Här kommer min motivering!

  Jag skulle verkligen behöva en sådan här plattång!
  Jag har ett rätt frissigt hår tycker jag, och vill ta hand om det på bästa sätt. Det verkar vara en riktigt bra plattång, och det skulle passa mig perfekt. För det är säkert lättare med den än en annan ‘vanlig’. För att jag tycker fortfarande att det är lite svårt att platta mitt hår. För jag har ingen som kan hjälpa mig hemma.
  Du säger att den tar hand om håret och det skulle jag behöva. Dem säger ju att det inte är så bra att platta håret, men jag vill det, för det är ju så snyggt! Men om man har en bra plattång så blir det nog bättre!
  Dessutom, om jag är ute i lite vind typ några minuter kommer mina lockar fram direkt, för att jag kan typ inte ‘platta’ det såå bra så att det håller länge. Men jag tror verkligen att denna plattången skulle hjälpa mig!
  Dessutom så vill jag platta det för killarna i min klass typ ‘retar’ mig för att jag har mycket volym och lockar när jag inte plattat. Och det är inte kul, jag tycker inte det är fult men jag gillar det så mycket bättre när det är plattat. Helt enkelt, jag behöver en plattång som är skonsam mot håret. Jag skulle faktiskt verkligen behöva den!
  Men hoppas att du väljer mig, skulle bli överlycklig då,
  Men ha det skit bra, och du & din blogg äger fett!
  Gå gärna in på min blogg!
  eller hör av dig till min e-mail: [email protected]

  Kramar Wille
  åh, gud! Vill verkligen vinna den, men tack för din tid!
  och du, när avslutas denna tävlingen, skriv det gärna någonstans, så vet jag vad jag ska längta till

 32. Jennysen

  Jag fick en dyr plattång i julklapp för några år sen, drygt 6 månader senare glömde jag den på ett hotellrum.
  Hotellet påstår givetvis att den inte hittats fastän jag är säker på att någon städare tagit den.
  Har inte haft råd att köpa någon ny sen dess! :(

 33. Emma

  Jag skulle jätte gärna vinna Så att jag skulle kunna få en bra plattång för den jag har nu sliter jätte mycket på håret så jag skulle vilja vinna för att jag jätte hjärna skulle vilja få fint och platt hår :)

 34. Leooniestyle

  Jag har Aldrig i hela mitt liv ägt en plattång! Aldrig.. eller jo, en jätte liten när jag var i fem års åldern. Men den är ju paj för länge sen. Jag hatar verkligen mitt hår. Det är tjockt och självlockigt, och inte på ett fint sätt utan lockarna är helt ojämna och suuuper stora. Jag har provat flera olika plattångar hos kompisar och så, jag blir sååå avundsjuk varje gång jag får prova dom, för mitt hår blir så fint, och jag önskar jag hade en. Jag har nu länge hållit på att spara till en platttång, och så för någon månad sen hade jag tillräckligt med pengar och skulle till stan när jag plötsligt upptäckte att någon hade tagit ALLA min 600 kronor. Snacka om att jag blev förbannad så som jag längtat!! Nu efter sommaren ska jag börja i sjuan, i en ny skola och allt! Det vore gryymt om jag kunde få vinna denna plattången och få ordning på mitt hår någon gång. KRAM FRÅN LILLA MIG!! <3

  [email protected]

 35. vanessa

  Varför jag gärna skulle vilja vinna plattången är för att mitt hår är naturligt lockigt, jag gillar det inte alls. Jag har testa platt permanenta det flera gånger men det har inte gått så bra. Så mitt hår är jätte slitet nu. Jag hade jätte långt hår innan jag permanenta det. Men nu är det verkligen jätte kort. Mitt hår betyder jätte mycket för mig så jag har ingen aning om hur jag fick den dumma ideen att permanenta det. Men jag har slutat permanenta det nu. Så jag har gått över till att platta håret istället. Jag vet att det är inte alls är bra att göra det ofta. Men jag vill verkligen inte ha mitt lockiga hår, jag känner mig inte fin eller bekväm i det. Plattången jag har nu är inte alls bra. Den är gamal och sliter på mitt hår jätte mycket. Så jag skulle bli jätte glad om jag vann den här plattången. Eftersom den plattången är snällare mot håret så skulle jag bli jätte glad! Mitt hår kanske kommer tillbaka till liv då! Kram Vanessa :)

 36. JennyR

  Med ny vårfrisyr borde man ju ha nåt glammigt verktyg för att få det fixat på mor
  gonen ( om tösen tillåter mamma att fixa till sig ;)) så jag hoppas på vinst i den här tävlingen, it would make my day! :)

 37. Johanna, ;*

  Hej ,
  Jag vill verkligen vinna för mitt hår är det rufsigaste som finns. Seriöst, det står ut åt alla håll och kanter och ser ut som … ja, jag vet inte vad. Den enda plattång jag har är en sån liten, gratisplattång som mamma kom hem med när hon handlat på Maxi och sa ”Kolla, jag har skaffat en plattång till dig! Man fick den om man handla över 100 kronor!” och man bara ja…
  Den har inte ens nåt märke.
  Jag hinner nästan aldrig platta mitt hår på morgonen innan skolan eftersom att använda den i hela håret så det blir helt platt tar minst 1 timme, och när jag cyklat till skolan så ser det ut nästan helt som vanligt igen, fast jag har sån oljegrej i och massa, massa hårspray.
  Skulle betyda sjukt mycket för mig om jag vann, behöver den verkligen. Tack på förhand.<3

 38. Annika

  Rolig tävling! :)
  Den skulle jag nog gärna vinna! Jag drömmer om en egen plattång så jag slipper springa och låna min mammas när jag ska göra mig fin.. ;) Jag har alltid haft rakt hår men efter första sonen märkte jag att det börjde bli lockigt och du kan ju gissa hur det blev efter andra sonens ankomst… LOCKIGT!! Vill ju ha rakt och fint hår som inte spretar både hit och dit. Hoppas hoppas på vinst! :)

 39. Erica

  Min plattång gick sönder för ett bra tag sen och jag har inte velat lägga ner så mycket pengar för en ny som ska fungera bra. Så den här tävlingen är perfekt! :) Mitt hår är otroligt frissigt och vill aldrig riktigt vara så som jag vill ha det, men med en plattång blir det så mycket bättre och tro mig, hela dagen blir bättre om håret känns bra. Nu får jag gå runt och kamma mitt hår hela dagarna för att håret annars står rakt upp efter ett tag… Och det blir lite jobbigt i längden. Så man skulle kunna säga att plattången skulle förbättra vardagen och man känner sig finare! :)

 40. Annica

  Jag har nyss bytt hårfärg och klippt mig och skulle behöva en plattång som stylar mitt hår som jag vill ha det. för än så länge stör jag över mitt hår. :/

 41. Kicki

  Hej!

  Vilken rolig tävling! Philips ProCare är något jag verkligen behöver! Jag har väldigt krulligt hår och håret är riktigt ostyrigt! Jag kan inte göra något med håret, utan det känns mer som en mössa….

  Att vinna Philips ProCare vore riktigt roligt! Jag har testat flera olika typer av plattänger men det händer inget med mitt hår, förutom att det blir värre. Istället för det underbara platta håret som man vill ha,får man ett stort yvigt hår. Inte kul… Det är antagligen för att plattången jag använder inte blir varm nog. Men dessvärre har jag har jag inte råd med dyrare plattänger på grund av att jag är student och det är knapert med ekonomin. Men jag vill ju så gärna ha fint hår när jag går utanför dörren.

  Jag skulle må så mycket bättre och behöver inte heller tänka på dyra schampon vars pris bränner i plånboken eftersom en sådan fin plattång inte sliter så mycket på håret. Att vinna den snygga Philips ProCare skulle lösa mitt problem! Trots min vanliga otur när det gäller tävlingar vill jag ändå försöka:) Denna plattång kommer jag ha användning för varje dag och mitt hår kommer bli så mycket bättre och jag lovar att gå med stort förtroende med snyggt platt hår tack vare dig!

  Ha en bra dag!

  ( har även besökt de andra bloggarna)

 42. Matilda

  Mitt hår är nog världens krångligaste hår. Det är inte lockigt men vågigt, och det är jättefult vågigt och då menar jag verkligen fult, fult. Jag klippte mig hos en jättedålig frisör, hon var typ lärling tror jag och jag blev inte alls nöjd och det var inte så jag ville ha det. Sen dess har mitt hår blivit konstigt och mitt hår har inte varit fint när jag inte har plattat det för att hon klippte verkligen jättemycket uppklippt så det blev fuuuuuuult. Det är jättelångt och tjockt som bara den. Min plattång gick sönder för att jag hade med den i väskan och väskan slog i en vägg och den gick sönder för att den var fullproppat med folk, älskade den plattången och så hade jag inte haft den så länge, i några månader. Så jag blev ledsen på riktigt, haha. Och den jag har nu är en gammal som min syster hade förut när hon var mindre och den har typ också gått sönder fast ändå inte men den sliter ut på mitt hår jättemycket, den är dålig och jobbig att platta med eftersom jag har så långt hår och det värsta är att det tar jättelång tid innan den blir varm, och den blir inte så varm så att när jag plattar det så håller sig håret platt i knappt 2 timmar. Så jag gör nästan aldrig något med mitt hår längre, jag sätter upp det i en knut varje dag, eller om jag har tur så är min syster hemma så gör hon en inbakad fläta på mig innan jag går och lägger mig så kan jag ha FINA(notera fina) vågor i mitt hår när jag ska någonstans, eller så lånar jag hennes plattång men det är inte ofta jag kan göra det för hon är inte hemma så ofta. Jag kan inte göra några fina frisyrer för att min hår är världens sämsta när det inte är plattat och jag älskar att göra frisyrer på mig själv. Jag kan inte köpa en ny plattång just nu för att jag inte har pengarna till det, skulle vara guldvärt om jag vann den här plattången. Bokstavligen GULDVÄRT.

 43. Elvira

  Hej! :)) superfin blogg!

  okej så här är det. Jag har redan en platt tång. Men… det är troligen den värsta plattången i världshistorian. Den blir inte tillräkligt varm, och den har små piggar på sidan så håret blir skittovigt haha Mitt hår är så OTROLIGT frissigt så det inte är sant. Det är ganska långt o.s.v men varje gång jag kammar igenom gåret så blir det som ett lager av frissiga hårstrån på. Jag vet inte om du någonsing har uppleft det men det är så himla jobbigt! Jag kan knappt ha på mig tubhalsdukar utan att det blir en tjock runt tova längst bak..
  Men i somras och några gånger i höst har jag provat min kompis plattång, och hon har faktiskt just den du lottar ut!! Och herregud, du skulle sett mitt hår! Det var helt platt, silkeslent och lyssna på detta: DET FRISSA INTE UPP SID NÄR JAG HADE PÅ MIG MIN TUBHALSDUK haha Och nu när jag såg att du lotta ut den kände jag att jag måste försöka vinna den, inte bara för att jag skulle känna mig självsäker och snygg i det plattade håret, utan också för att den faktiskt skulle hjälpa mitt hår heheh! Jag skulle bli så ooootroligt glad om jag vann den här tävlingen. Håret spelar stor roll och det är viktigt för mig med fint hår.

  Jag har aldrig vunnit en sån här tävling förut trots att jag anmäler mig nästan varenda dag :/ så jaa, det skulle va helt awesome om jag vann!

  ha en skitbra dag, kram!

 44. Hanna

  Jag skulle verkligen behöva en ny plattång för att min gick sönder för en vecka, så nu får jag gå varje dag med ett hår som står åt alla håll.. Jag har inte riktigt råd att köpa någon ny heller för att jag har flyttat hemifrån så jag har inte så mycket pengar.
  Jag skulle bli såå glad om jag vann! :D

 45. Ebba

  Åh ! En plattång som är skonsam mot håret låter bara perfekt, jag är en fjortonåring som plattar håret varje morgon med en plattång som verkligen förstör mitt hår. Jag har börjat se hur mitt hår ser slitnare ut och det gör riktigt ont varje gång, men för tillfället har jag verkligen inte råd att lägga min månadspeng på en ny. Och att sluta platta skulle se helt galet ut,då jag börjar få lockigt hår vilket inte passar på mig ! Att vinna den här plattången skulle verkligen göra mig jätteglad, och mitt hår !

  kram

 46. Christine Petersson

  Jag har en plattång som jag ärvt av min mor sen hon var ung på 60 talet.
  Kanske dags att förnya sig? Om jag ska vara ärlig så gillar jag 60-talet, men det gör definitivt inte mitt hår. Det önskar sig något mer varsamt och känslosamt. Jag gifter mig till sommar och då kommer mina naglar få värdig behandling, mitt ansikte kommer sminkas med de vackraste färgerna. Därför vill jag även överraska mitt hår med en fin present.

  Jag hoppas i vilket fall att ett sånt här fint pris kan få komma i min besittning. Åtminstonde för mitt hårs skull!

 47. Linda

  Åh en sån skulle jag absolut behöva! Inte för att platta utan för att fixa lite mer form på mitt platta hår. Har en plåttång (gammal…) men sladden på den mår inte så bra så den funkar ibland och ibland inte. I värsta fall lär jag väl få riktigt bra volym om sladden blir helknasig och ger mej en riktig stöt!

 48. Beatrice

  Vad glad jag blev när jag såg denna tävling, Min plattång ät trasig, min son har nog kommit åt den och tappat den i golvet. För när jag skulle platta håret en morgon så gjorde det så ont, det rev i håret, då insåg jag att den blivit tappad och är trasig =(

  Och varit sjukskriven ett tag nu men börjar jobba snart igen och då vill jag verkligen kunna fixa till håret igen.

  Skulle bli överlycklig om jag fick chansen att vinna den.

  Jag är verkligen behov av en ny plattång

  MVH Beatrice

  Har gillat facebook och ska kika in dem andra nu.

  KRAM

 49. Julia

  Jag skulle gärna vinna plattången eftersom den jag har nu har tjänat mig i flera år, och den börjar ha gjort sitt kan man väl säga. Alltså skulle det vara perfekt med den ny och fin plattång!

 50. AmandaHarde

  Åh, en tävling i min smak! :D Jag har jättefrissigt hår som inte är lockigt, vågigt eller krusigt men inte heller platt. Det är väldigt svårtstylat och just nu använder jag en plattång som bränner sönder mitt hår, bokstavligen, det kan ramla av och så. Som du hade när du hade blekt ditt hår jätteblondt för några år sedan! Om du förstår? Iallafall så vore det en dröm att vinna den här plattången som skulle underlätta så mycket för mig, för jag vill verkligen behålla mitt långa hår så gott jag kan. Jag håller tummarna för att jag vinner den här tävlingen, för jag är ett beautyfreak som få och ja.. Du förstår haha! PUSS

 51. Josefine

  Haha, denhär tävlingen passar mej perfekt. Och fast jag inte vinner så är min story så kul så den är värd att berättas.
  Började använda plattång då min syster köpte en philips plattång för några år sedan, och vi använde den tills den hade slitits sönder i princip. Sen böt vi till OBH nordica. Den vi köpte var billig (varningslampan borde ha börjat blicka där), men så riktit bra ut, så vi slog till. Sen började problemen. Sladden fick något fel, så plattången slog av och på helatiden och den gick inte att använda mera. Vi köpte en ny, likadan (varför, fråga inte mej). Efter ett tag, likadant. Som tur var hade vi kvar garantin. Fick tillbytt oss en ny och det var frid och fröjd ett tag. Tills en dag. Plattången smälde till i min hand, haha, bokstavligt!! Det smälde till och jag tappade den på golvet och drog ur sladden. Då slutade vi använda OBH nordica.
  Nu plattar jag håret med den gamla philips igen och mitt hår slits för varje dag som går.
  Skulle vara överlycklig, eller närmare bestämt mitt hår skulle vara överlyckligt om jag vann!!

 52. Eriica

  Jag skulle vilja vinna plattången för att jag just nu är i väldigt stort behöv av en ny plattång, eftersom att någon person på en fest snodde min.. när den endast var en månad gammal, & det kan man verkligen kalla för SURT.. & jag just nu inte har pengar att lägga ut på en ny plattång då jag behöver lägga de pengarna på annat. & jag brukar aldrig ha tur i såna här tävlingar, men kände att jag ändå ville anmäla mig i hop om att vinna, höhö. Orkar inte gå en dag till med mitt halvlockiga hår pga att jag inte har någon plattång! Ps. kul med tävlingar! :)

 53. Emi

  Jag skulle så gärna vilja ha den! Den första anledningen är att min plattång jag har nu är inte alls speciellt bra mot mitt hår.. Tror inte den är speciellt bra mot någons hår, eftersom den är ganska gammal nu. Andra ’anledningen’ är att, man man säga att hela mitt självförtroende hänger på mitt hår, jag kan må riktigt dåligt av det ibland. Och jag skulle verkligen behöva en fungerande plattång som man inte måste stå och platta i flera timmar och slösa tid på morgnarna :( dessutom är jag riktigt orolig för mitt hår, och vill att det ska bli så lite slitet som möjligt. Ja.. Jag är ganska säker på att det finns andra som har bättre anledningar och behöver den mer än mig, men jag hoppas jag har en liten chans iallafall! :)

 54. Isabel

  Hejsan fina!
  Jag vill vinna plattången för att testa olika frisyrer. När jag är fin i håret känner jag mig vacker och sexig, vilket alla tjejer är värda att känna sig!
  Vinner jag så lovar jag att gå med huvudet högt i en snygg frisyr med stort självförtroende som du har inspirerat mig till !

  Din blogg är bäst! PUSS
  /Isabel

 55. Carolin

  Helt ärligt så skulle jag vilja vinna denna för att jag aldrig tidigare haft någon tur i såna här tävlingar. Sen har jag också ett väldigt torrt, tråkigt, frissigt och slitet hår, ja allt ett hår inte borde vara, därför är jag väldigt tveksam på att använda plattänger eftersom jag vet hur mycket dom sliter på håret, men jag skulle mer än GÄRNA vilja vinna denna plattång eftersom jag vet att Philips är ett väldigt bra märke som står för det dom för fram med produkterna.
  Hoppas på tur denna gången så man kan fixa fram lite snygga frisyrer nu till våren! :D

 56. Felicia

  Tja! Skulle gärna vela vinna för har nog världens jobbigaste och största hår ibland, affro. Vilket är väldigt jobbigt att få platt med en dålig eller mindre bra plattång. Så skulle bli väldigt glad om jag vann denna, för min nuvarande tång är verkligen dålig. och vill inte se ut som ett litet troll varje dag haha!

  Ha det bra!

 57. emma

  jag får panik om mitt hår är lite lockigt, kan inte gå ut utan att mitt hår är helt rakt. den plattången jag har nu är en g.a.m.a har haft den så länge att den blir inte ens varm när man sätter på den, den typ ’surrar’ när den är på och håret blir inte ens platt så skulle behöva en ny och den här verkar ASBRA!!!

 58. Emelie

  Jag älskar hår, jag håller på med hår varje dag, hittar på nya frisyrer och försöker hålla håret så friskt som möjligt. Men så har jag en sån dålig plattång som sliter på håret så mycket. Mitt mål är att få långt och fint hår som är sådär perfekt glansigt. Så om jag skulle vinna den skulle jag bli överlycklig.

 59. Nellie Lindgren

  Hello theere!
  Skulle vara toppen om jag vann denhär. Jag har väärldens krulligaste/mest slitna hår. Jag trivs verkigen inte i lockigt hår så jag plattar det minst två gånger om dagen. Vilket inte är bra alls, men what to do liksom! Jag är inte så utseende fixerad, men mitt hår är en riktigt viktig sak. Och jag försöker att spara det så gott som går (längden på håret alltså) men det är lite svårt när det är så galet slitet. I’m trying my best! Men min plattång är riktigt urusel faktiskt, och ids inte köpa en ny pga jag har ”viktigare” saker att lägga pengarna på. Så att vinna den skulle vara kanon! Då slipper jag få ångest för att jag köpte en egen, och sen så slipper jag se ut som ett rishög på knoppen!
  Ha det bäst!

 60. Fanny

  Hej!!! Jag tycker att jag borde få vinna för att mitt hår är helt hemskt!!! Det är helt fluffigt och står åt alla håll.. Jag har jätte dåligt självförtroende pga av mitt hår och går runt med mössa hela tiden :/ och jag har tjatat på min mamma om att köpa en plattång men vi har inte råd just nu för dom kostar ju faktiskt ganska mycket. Snälla söta rara du hjälp mig!!! Jag vill känna mig snygg!! Vill se ut som alla andra söta tjejer.. Och håret är ju inte allt, men det är ju en början..? Puss <3

 61. Miriam

  Jag är 50 % marockan och har fått äran att ärva min farmors tjocka afrikanska hår. Nackdelen med det är att det är stort och vågigt och helt okontrollerbart. Jag har en plattång, men är alldeles för mesig för mitt hår. Jag har haft den i 4 år och jag tror att den har börjat förlora sin styrka. Jag har ingen lust att se ut som ett troll varje gång man går till skolan. Men vad ska jag göra? Om jag borstar det blir det vågigare och större, om jag inte borstar det ser det jätte ovårdat ut och slitet, om jag flätar det och sover med flätorna över natten blir det ändå stort och frissigt. Vad jag än gör ser mitt hår inte bra ut. Jag har dåliga hår dagar… Varje dag! Det känns som om det är dags att göra något åt saken…

 62. Hanna

  (glömde skriva mailadress i förra kommentaren)
  Jag skulle hemskt gärna vilja vinna denna plattång till min syster.
  Hon går just nu på jobbiga cellbehandlingar och använder peruk. De är väldigt sköra så det är jätte bra att den är snäll mot håret.
  Jag vet att det skulle betyda otroligt mycket för min syster att få denna plattång, det skulle förgylla hennes dag helt enkelt. Hon precis som alla andra vill ha ett fint och vårdat yttre trots att det inre inte känns riktigt så fint.
  Jag vill inte vinna denna plattång till min syster av ytliga skäl utan för att jag försöker göra allt för henne som skulle kunna ge glädje i vardagens kamp.

 63. Hanna

  Jag skulle hemskt gärna vilja vinna denna plattång till min syster.
  Hon går just nu på jobbiga cellbehandlingar och använder peruk. De är väldigt sköra så det är jätte bra att den är snäll mot håret.
  Jag vet att det skulle betyda otroligt mycket för min syster att få denna plattång, det skulle förgylla hennes dag helt enkelt. Hon precis som alla andra vill ha ett fint och vårdat yttre trots att det inre inte känns riktigt så fint.
  Jag vill inte vinna denna plattång till min syster av ytliga skäl utan för att jag försöker göra allt för henne som skulle kunna ge glädje i vardagens kamp.

 64. Samira

  Jag hade en plattång som jag köpt för ett väldigt billigt pris från London för några år sedan. Tills i december fungerade den bra men sedan slutade den fungera plötsligt så jag har tyvärr blivit tvungen att slänga den… :-( Skulle verkligen uppskatta om jag vann denna då jag som student inte precis har råd att lägga ut mycket pengar på en bra plattång.

  MVH Samira

 65. Lovisa S

  Jag vill vinna eftersom jag verkligen älskar att styla och fixa andras och mitt eget hår! Även för att jag har bara köpt plattångar som bara gör att håret är rakt i någon timme sedan blir det vågit.. typiskt när man ska på fest och umgås med vänner m.m Så hoppas att denna plattången kan hålla det rakt och motarbeta slitna toppar! :)

 66. Elin

  Så varför ska jag vinna plattången?
  Jag har alltid haft kort hår (inte längre än till axlarna). Det verkar inte vilja växa alls men det gör det, felet är att jag plattar det så mycket med en allt för dålig plattång, en billighets plattång som är värdelös och inte gör håret platt vilket leder till att det tar dubbelt så lång tid att platta det och därför slits mitt hår oerhört mycket, det leder till att det lilla mitt hår har växt måste lika mycket klippas av :( Jag är en 18-årig student som pluggar och har därför inte den bästa ekonomin. Jag har precis tagit körkort vilket inte var så billigt..Nu lever jag snålt varje månad och får prioritera vad som ska köpas och därför har jag inte råd till en ny platttång.
  Tack på förhand!
  Elin

 67. Carina

  Åh det skulle verkligen göra mig super glad ifall jag vann den här plattången. Har velat ha den ett tag nu men har inte vågat köpa den eftersom den är ganska så dyr och så fyller min syster år snart, så jag tänkte att jag och hon kunde dela på den. Min syster är min bästavän som jag delar allt med, så jag skulle bli jätteglad ifall jag vann den här tävlingen!

 68. johanna

  jag vill verkligen vinna denna plattången just för att jag är född med lockigt hår och visst är det fint ibland, men jag får såå otroligt mycket bättre självförtroende när jag har platt hår och jag känner mig genast mycket snyggare!
  dessutom älskar jag att fixa med andras hår och göra olika frisyrer osv, därför hade det passat perfekt med en ny grym plattång!
  min plattång gick sönder för någon månad sen och när man lever på studiebidraget har man tyvärr inte en tillräckligt tät plånbok att köpa ny plattång i första hand :(
  håller tummarna!
  KRAM

 69. Alva

  Jag skulle behöva en riktigt bra platttång som är snäll mot håret därför mitt hår bli lätt slitet och jag vill inte klippa av håret för jag vill ha långt vackert hår. Så det är ett litet problem därför jag samtigit vill ha platt hår, mitt hår är väldigt lockigt och krusigt. Så det är ju ett litet problem förstås. Så jag skulle verkligen uppskatta denna plattång jätte jätte mycket!

 70. jane

  Vill verkligen ha denna plattång, enkel motivering: min är sönderbränd och förstör mitt hår och löshår så tappat jättemycke hår, så skulle ha behov av denna till 100%

 71. Tiffany

  Jag måste verkligen ha en plattång! Jag har haft 3 plattänger innan och de alla har gått sönder på ett eller annat sätt. I början av i somras var jag på läger med några kompisar och då hade nån klippt av sladden till min plattång efter ungefär halva perioden så jag såg ut dom ett troll för jag har stort halvafrikansk afrofluff. När jag kom hem från lägret var jag såklart tvungen att köpa en ny och då köpte jag en lite dyrare och ungefär 2 veckor efter att jag hade köpt den så skulle jag platta håret som vanligt och då stoppar jag in den i uttaget och får en riktig stöt och proppen går i hela huset så det blir helt mörkt! Den tredje plattången tog min 2 åriga lillebror sönder. Så ungefär från septemper har jag fått låna min kompis mini plattång en såndär liten på typ 7 cm och jag har ju stort lockigt hår så det tar typ 2 timmar att platta håret med den och hon frågade mig för en vecka sen när hon ska få sin plattång som jag haft i september.. Opsiee! Så just nu har jag inga pengar att köpa en ny och min kompis vill ha tillbaka sin mini plattång. Så du förstår kanske varför jag har STORT behov av en plattång. Jag skulle bli överlycklig och jag skulle spara så mycket tid att platta med en stor vanlig plattång! Så ja, där har du en gansk lång motivering till varför jag ska vinna plattången!

 72. Sandra

  Jag borde vinna plattången för att jag vaknar varje dag med ett skatbo till frilla. Då jag varje dag använder en plattång minst 2 gånger om dagen slits de likt ett par skor. Bara efter några månader är det dags för att köpa en ny plattång. Då jag endast är 17 och inte riktigt har den ekonomin som krävs blir det att jag handlar lite utav de sämre plattängerna. Med denna i min ägo skulle jag slippa detta elände och istället kunna använda mig utav en och samma plattång i mer än bara någon månad. Med denna plattång skulle jag spendera flera trevliga stunder om dagen och ja, det skulle helt enkelt bli som en ny bästavän. Kram

 73. jennifer winther

  Frisören min har klippt mig kort.
  Jag måste helt enkelt finna en annan sort.
  Plattången jag har sliter på mitt hår.
  Om jag inte denna får.
  Snart blir det löshår som gäller.
  Men jag som alltid önskat mig hår som modeller.
  Annan variant av plattång skulle vara bra.
  Ja då skulle jag bli riktigt gla!

 74. Evelina Mattsson Lundqvist

  Jag tänker inte smöra för att försöka vinna! Jag säger med ärliga ord att en ny plattång skulle verkligen behövas för mitt frissiga hår och en plattång som inte sliter så mycket på mitt hår då det är så tunt. och min ekonomi räcker tyvärr inte till att köpa en ny plattång, visst har jag en bra plattång men inte bra för mig, då den blir alldeles för varm och sliter så fruktansvärt mycket på mitt hår och det går tyvärr inte justera värmen! :/ så håller tummarna nu verkligen. (gillar även inlägget) :)

 75. Ida

  Jag skulle jättegärna vilja vinna en plattång. Håller som bäst på att spara till långt hår och just nu är håret en besvärlig längd som inte vill bli till något. Men en plattång skulle kanske kunna hjälpa, annars finns risken igen att jag klipper mig kort igen :)

 76. Natalie

  Hej! Jag skulle mer än gärna vilja vinna denna då mitt hår är väldigt stor och lockigt efter dusch, jag har förlorat mycket hår pga att jag användt dåliga plattänger och har nu väldigt väldigt slitet och tunnt hår. Vilket jag tycker är väldigt tråkigt då jag vill ha långt hår men alltid måste klippa av håret då det lätt blir slitet. Jag behöver en plattång som plattar mitt hår men inte sliter på det så mycket! Skulle bli sååå glad! :D

 77. Louise

  SHIT VILKEN GRYM TÄVLING! Min kompis har en sån plattång och varje gång jag är hos henne brukar jag låna den. Den är så sjukt bra och håret håller sig mycket plattare en längre tid än med min gamla som jag får använda varenda dag. Mitt hår har blivit jätteslitet för att jag alltid får dra så hårt med den plattången jag har nu. Du vet hur det är med slitet hår? det blir bara värre och värre… känns som mitt hår kommer gå av helt snart och jag har prövat med produkter så det är helt klart min gamla plattångs fel. Därför skulle jag behöva denna skönhet!!!
  Kram

 78. Jessica

  Hej, Skulle vilja vinna plattången för jag köpte en plattång i usa när jag var där. Och det är ju olika uttag, så köpte en adapter till. När jag väl kom hem till sverige igen och skulle platta mitt hår då eploderade den. Eller ja, den gick sönder och började ryka. det här var sommaren 2010, och sen dess har jag använt en jättedålig plattång som sliter oerhört mycket på håret! Och den plattången jag har nu är fyrkantig, alltså kan man inte göra fina lockar med den. Vilket jag skulle vilja.
  dessutom har jag världens konstigaste lockar när jag inte plattar mitt hår. Och känner mig så mycket finare i platt hår. så skulle jättegärna vilja vinna den här plattången!

 79. Michelle

  I somras när jag var ute och reste gick min absoluta favoritplattång sönder och jag hade inget annat val än att köpa en ny då jag så gott som dagligen använder plattång. Men den jag köpte är verkligen kass och sliter så otroligt mycket på mitt hår. Jag måste kämpa för att få det platt på morgonen haha, och jag tycker verkligen om att locka håret med plattång också. Men min har tyvärr inte rundade kanter vilket gör att mina lockar blir allt annat än bra.

  Det skulle därför sitta helt perfekt med en ny plattång, eftersom att jag för tillfället inte har råd att köpa en ny.

  Kram!

 80. A L I C I A J A S M I N E ♥

  Åh gud vilken grym tävling!

  Jag vill verkligen verkligen vinna denna plattång, jag har väldigt lockigt hår naturligt och jag hatar det! Det är stort, ostyrigt och bara.. Jobbigt! Jag vill ha platt hår, och jag har en plattång men den är inte bra, blir knappt varm och får seriöst stå i 2 timmar om det ska bli helt platt, så det blir alltid så att jag får låna min mammas plattång, och ibland så krockar det om hon också ska iväg och behöver platta osv. Hatar det! Så att vinna detta vore helt grymt, att ha en egen SUPERBRA plattång. Jag är verkligen inte bra på motiveringar som du kanske märker, men det hade i alla fall betytt jätte jätte mycket att vinna. + så är plattången GRYMT SNYGG JU?! Platt håret med stil, det gillar vi haha! ;) Och den ser väldigt proffsig ut till skillnad från min dåliga. Jag är väldigt noga med mitt hår, och hade kännts jätte skönt att känna sig riktigt snygg i håret när man går hemifrån. Med hjälp av den plattången! Det är nog många många som vill vinna, och som kommer slå min lilla motivering med hästlängder.. Men jag får väl bara hoppas!!
  Kortfattat; Jag vill ha fint hår, och med den här plattången skulle det verkligen bli det och jag skulle känna mig ursnygg i håret när jag går ut, går till skolan osv. Håret är så viktigt enligt mig, med snyggt hår blir man helt plötsligt 10 gånger snyggare :D Hoppas på vinst nu då, ursäkta språket men fan vad grym tävling, iih :D

  (Har besökt de andra bloggarna också!)

 81. Alice

  Jag skulle vilja vinna den här plattången då jag ofta vill platta håret på den morgorna som jag känner mig riktigt ful och gärna vill platta håret. Jag har haft en plattång innan som har gått sönder för att det kanske inte var den bästa och nu vet jag att om jag ska köpa en plattång borde jag köpa en med bättre kvalite som inte går sönder igen. Det här känns som ett väldigt bra tillfälle att tävla om en plattång som har bättre kvalite som jag kommer använda flitigt.

  Kram

 82. Erica

  Åh, precis vad jag behöver! I morse tittade jag på min nuvarande plattång och insåg att jag haft samma tång i typ 7-8 år! Den värmer inte ens som den ska längre så jag behöver verkligen en ny!

 83. Linnéa

  Jag har totalförstört mitt hår kan man säga. Jag är en missbrukare av plattång och har varit det sen jag köpte min första kassa när jag var runt 13 år kanske. Är nu 18 år, så du kanske kan tänka dig hur mitt skatbo ser ut. Nu när jag insett hur mycket jag faktiskt sliter på mitt hår(fråga mig inte varför jag inte insett det förns nu), så har jag börjat ta hand om mitt hår mer. Börjat med balsammetoden och trappat ner på plattandet, hur smärtsamt det än är.. Jösses låter verkligen som att jag är en sinnessjuk brud, men sanningen är ju inte alltid trevlig! Just därför skulle denna plattång vara perfa! Man kan inte bryta ett beroende bara sådär, men att trappa ner och byta till något skonsammare är ju alltid något. Så därför skulle jag vara dig evigt tacksam om jag fick vinna denna skapelse. Och jag tar studenten och har studentbal i år, och då vill jag inte se ut som något katten har släpat in.

 84. Hanna

  För att min nuvarande, 6 år gamla och helt värdelösa plattång knappt ens blir rumsvarm längre, och det vore sååå skönt att få en ny. Pengarna räcker inte till sådant nu, inte som student och med ett stundande bröllop som ska betalas. Det hade varit ett fantastiskt välkommet tillskott inför kommande uppsättning av bröllopsfrisyr, och jag hade varit såå glad att slippa tänka på dyra frisör-kostnader.

  Så nu håller jag alla tummar (och fingrar) jag har! Detta hade varit guld värt att vinna! :)

  Kram!

 85. jenny

  Som rubriken lyder; no more bad hair daydays, så vill jag har det. Har satt upp plattfria veckor eftersom det slitet så mycket på mitt hår. Dock blir jag inte alltid nöjd eftersom det ser förjävligt ut. En mer snällare plattång skulle vara perfekt :) Har precis köpt en nyvärmespray som jag kan använda till:)

 86. Amanda

  Visserligen är det snyggt o trendigt med keps,MEN skulle nog skippa den oftare om jag hade tillgång till en ny plattång som skulle kunna fixa mitt hår lika enkelt o snabbt som att dra på sig kepan på morgonkvisten!! Med vänlig hälsning, Amanda

 87. Ronja

  Heej, jag skulle gärna vilja vinna denna platttång. Jag har jätte stort och lockigt hår, Jag har köpt massor plattänger och inget passar till mitt hår. Mitt hår har blivit jätte slitet pågrund av att jag plattar med dåliga plattänger. Nu förtiden så sätter jag bara upp håret, för att jag blir bara frustrerad när jag plattar och det inte blir som jag vill. Snart har jag massor med fester på gång så det skulle bli roligt om jag fick en bra plattång. Det skulle var jätte roligt om jag skulle vinna denna plattång, tidigare har jag inte vunnit något. Puss och Kram

 88. Malin

  Jag är med och tävlar!! Fattig student som jag är har jag inte råd med en ny plattång. Mitt hår har en tendens att bli spikrakt där uppe och sen en och annan lock där nere, ser med andra ord inte klokt ut. En plattång som denna skulle rädda alla mina morgnar. Antingen platta till topparna eller göra små lockar där uppe!!

  Hoppas jag har turen med mig!! Kramar
  Min mail är: [email protected]

 89. Filippa L

  jag skulle vilja vinna en plattång eftersom den jag har nu är helt kass! har alltid virvlar där bak i håret som jag inte får bort med den jag har nu.. skulle oxå behövas eftersom mitt hår slits väldigt lätt, så vad passar inte då bättre än en plattång som är skonsammare? kram!

 90. Elin

  Jag är med! :)

  Min plattång gick sönder för ca 2 veckor sedan. Så just nu delar jag och min syster på hennes plattång vilket innebär kaos på mornarna! Skulle verkligen vilja ha min egen plattång igen och jag har inte råd att köpa en med alla utgifter som jag har just nu, det är studentklänning, skor, mössa, skiva och allt annat! Så denna skulle verkligen komma till användning och jag är verkligen i behov av en! :)

 91. Natalie

  Hej ,Jag är självklart med och tävlar om plattången! Jag har haft min nuvarande billiga plattång i 2,5 år och den går nästan inte alls att använda. Mitt hår blir superslitet och den drar med sig hår. Behöver verkligen en ny fast jag inte har råd för en , skulle vara perfekt med en ny plattång och mindre slitet hår .Skulle bli heelt överlycklig om jag vann för att jag älskar att fixa håret! Har aldrig vunnit någon tävling förut , så jag håller verkligen tummarna! Alla behöver verkligen en bra plattång , så tack för chansen man får! Kram

 92. kajsa

  jag är med! skulle vilja vinna denna föratt min plattång är så sjuuuukt seg på att platta eftersom att jag har så tjockt hår men tyvärr har det slitits genom åren då jag plattat det nästan varje dag så skulle vara bra med en lite skonsammare plattång!

 93. Malin

  Jag är med! Jag vill vinna eftersom mitt hår ser verkligen hemskt ut oplattat, asså då menar jag verkligen HEMSKT, jag brukar platta håret när jag sitter ensam hemma pch inte ska någonstans bara för att det är så fuuult… Aja min kära plattång som jag haft i flera år nu typ, håller på att gå sönder. Jag har råkat kasta den, slå den i väggen, hoppa på den (fråga inte hur jag lyckas ;)

  Behöver verkligen en ny iaf, och den här fina plattången skulle jag aaldrig hoppa på lovaar! ;)) hahhaha

 94. Frida

  Jag som många andra gymnasieelever lever på endast studiebidraget som knappt räcker till det nödvändiga, så det skulle vara väldigt kul att vinna denna underbara plattång då jag inte har råd att lägga pengar på en själv. Och jag behöver verkligen en ny då min gamla är glapp i sladden så den blir kall på nolltid vilket gör det näst intill omöjligt att platta mitt frissiga, extremt lockiga hår. Brukar för det mesta sätta upp mitt hår nu för tiden då plattången nästan är omöjlig att handskas med :( Sen vill jag ju såklart vinna då den är MYCKET skonsammare mot håret än min nuvarande, vilket verkligen kan behövas till mitt slitna hår!

 95. Malin Svensson

  Ååhh! Jag har tittat på exakt en sådan plattång länge och velat ha… Men jag är en 20 åring som studerar och det ges inte utrymme i ekonomin för sådana lyxprylar… Jag vill så gärna ha den, jag skulle bli superglad om jag vann!
  Kram

 96. Zinar

  Hejsan! Jag är med och tävlar om plattången!
  Jag har haft min plattång i snart 2 år, och den har blivit vääldigt dålig! Tyvärr så har jag inte råd med en ny plattång! Mitt hår är väldigt tjockt och det blir väldigt svårt för mig att platta håret. Ibland så har jag bråttom till skolan, och då hinner jag inte platta håret och då ser det väldigt fult ut och självförtroendet sjunker till noll! Jag vill gärna vinna denna plattång, det skulle verkligen göra mina ”bad hairdays” till ‘’super hairdays”. Ett plus är ju att den är skonsam mot håret, vilket är bra för mig, för mitt hår är sjukt slitet! Jag hoppas att jag vinner, det skulle betyda vääldigt mycket!
  Kram!

 97. Jennifer

  Jag är i ett stort behov av en ny plattång! Just nu använder jag mig av en sketen plattång för cirka 200 kr som sliter sönder mitt hår! Jag har ett spanskt hår som måste vårdas och denna tång skulle nog vårda mitt hår mycket bättre. Frisören sa till mig att en bättre plattång sliter mindre. Dock har jag inte råd med en dyrare just nu. Jag gör fixar mitt hår varje dag för att jag vill känna mig snygg varje dag, det resulterar i ett sönderslitet hår om jag fortfarande ska använda den otroligt dåliga plattången som jag använder just nu! Alla vet hur tråkigt det blir med ett slitet och dött hår! Håller tummarna nu! Kram.

 98. Amanda

  Jag har världens tråkigaste amningshår just nu, torrt, frissigt och jag tappar massvis! Tillsammans med tråkiga gravkilon känner jag mig långt från vårfräsch! Med en ny schysst platttång och bra väder för långa promenader så har jag kommit en bra bit på vägen?

 99. Sofia

  Skulle jätte gärna vilja ha en ny plattång! Har en gammal och billig plattång och har tyvär inte råd att köpa någon ny just nu. Jag blev faktiskt väldigt glad över det här inlägget, för då kanske jag har en chans att få en plattång fast jag inte har råd!

 100. sofia

  Fattig student som man är så har jag faktiskt inte råd att lägga den summan pengar på en plattång, istället får håret lida. Nu använder jag en dålig gammal plattång som blir alldeles för varm och detta går dumt nog inte att reglera, så mitt hår är så skadat och förstört på grund av den höga värmen… Klippningar, värmespray och inpackningar hjälper i princip inte eftersom jag varje dag är i behov av att platta ner mina fula naturliga lockar så det hela blir som en ond cirkel. En bra plattång som PHILIPS ProCare skulle helt klart göra susen! Ett skonsammare verktyg för håret är precis vad jag behöver, för håret är ju det viktigaste som finns (nästan) för en tjej och mitt är påväg att lämna mig för gott. Dessutom skulle jag behöva en ny plattång som jag lättare kan göra fina lockar med, så jag slipper dag ut och dag in gå med tråkigt och platt hår! Så, detta är anledningen till varför jag skulle vilja vinna denna underbara plattång!

  [email protected]

 101. Miranda R.

  Jag skulle vilja vinna plattången eftersom jag är just nu i ett stort behov av en ny plattång men kan tyvärr just nu inte lägga pengar på. Den jag andvänder nu går inte att bestämma värmen på, det luktar bränt när jag andvänder den. Det är en mini tång som jag har ärvt av min syster som hon köpte på tradera… Om jag skulle vinna denna plattång så skulle jag säga Bye Bye till den gammla förevigt och kasta den direkt ner i soptunnan. Och som rubriken säger, No more bad hairdays, perfekt för mig som har väldigt ”tjorvigt” hår, och min stylning håller inte alls länge. :)
  Jag kanske inte är den som behöver mest, men så kan man inte tänka, kommer alltid vara ngn om behöver ngt mer :)

 102. Nathalie

  Jag vill vinna för att jag har precis fixat löshår och tycker det är så enormt kul att fixa och styla det. Och skulle verkligen behöva en ny. Den jag har nu blir knappt varm och så tar det ca 5 minuter på varje ”slinga” jag plattar. Och det är extremt tjock så kan inte göra egna lockar för dom blir för stora eller så blir det inga lockar över huvud taget :(

 103. Mia

  Jag skall gifta mig i sommar och för att spara lite pengar (som vi i ställe kan spendera på familjen) så skall min kompis som är frisör få fixa mitt hår. Men jag skulle behöva en ordenltig platttång till det…

 104. Felicia Apell

  Jag skulle vilja vinna en plattång eftersom efter sommaren ska jag iväg till usa och sparar därför pengar så som fattig student har jag inte haft råd till att köpa en ny då min förra har gått sönder. Mitt hår är dessutom väldigt slitet så jag måste ha en bra plattång som inte förstör mer. Om jag vinner denna kommer jag använda den väldigt mycket.
  Kram

 105. The Life Of Yarp - Tävlingar!

  Åh klart man provar lyckan :).

  Jag har jättetorrt hår och sen jag klippte mig själv så är det inte i bästa skicket, haha. Men en grym plattång istället för den från ÖoB som jag använder nu (som typ eldar upp mitt hår) så skulle nog denna göra mitt hår i bättre skick och mindre slitage :).

  Håller tummarna!

  Kram Nathalié
  [email protected]

 106. Nicole Lindberg

  Jag har väldigt lockigt, frissigt och enligt mig tråkigt hår som står åt alla håll. Jag tycker inte om mitt hår och har alltid önskat att ha platt hår, därför brukar jag använda plattång varje dag.
  Tyvärr så gick min plattång sönder för några veckor sedan! Så under dessa veckor min plattång har varit sönder har jag gått med uppsatt hår eftersom att jag inte vill visa mitt hår.
  Det skulle vara super roligt att vinna eftersom att jag först och främst aldrig vunnit en bloggtävling, men också för att jag, som många andra bara lever på studiebidraget och har svårt att få ihop till en pengarna till en sådan bra plattång som ovan! Jag skulle bli världens lyckligaste om jag vann!
  Kram!

 107. Karin

  Denna otroligt fina plattång skulle vara en perfekt födelsedagspresent för mig! Själv har jag väldigt burrigt och tjockt hår och då är plattången det ända hjälpmedlet som fungerar! Äger en 7 årig plattång som är värdelös och har länge velat satsa på en ordentlig plattång som skulle underlätta min vardag och vara snäll mot mitt hår. Har bara inte haft ekonomin för dethär för tillfället eftersom jag är studerande och det precis har tagit slut mellan mig och min pojkvän.

 108. Asta

  Jag har väldigt lockigt och ”frissigt” hår och har hela mitt liv önskat att jag haft platt hår istället. (Även om jag ibland gillar mitt krulliga hår). Men när jag en gång provade min kompis plattång, så blev jag kär. Det blev så underbart och jag har verkligen önskat att jag någon gång i framtiden kunna få en lika fint resultat själv, hemma. Men jag har inte pengar att köpa en plattång.
  Därför vill jag vinna.

 109. Kata

  Jag börjar på vårdledigt nästa månad åt vår lilla pojke. Så då börjar det verkligen bli lite me pengar.. Frissabesök skulle verkligen behövas, har inte klippt mej sen före sonen föddes. Men har inte kunnat prioritera det framför allt annat som jag behövt lägga pengarna på. Renoveringar, räkningar m.m. Så en plattång skulle jag verkligen vara i behov av, för att få lite finare frisyr!

 110. Alexandra

  Jag skulle vilja vinna för att jag varje dag måste använda min minimala reseplatttång och den nöter på mina toppar något otroligt!!
  + att jag snart ska byta skola troligen bo på internat och då har ja ingen platttång eftersom den jag nu använder igentligen e morsans!
  Så den skulle nog behövas! :)

 111. Sanna

  Snart är min student här! Har kämpat och slitit hårt för den dagen nu i tre år, och nu känner jag att jag är värd min belöning att få vara lite extra fin och de skulle jag absolut bli med detta stylingsverktyg!

  Kram Sanna

 112. rebecka

  Hej! Varför just jag skulle vilja ha den där plattången är för att mitt hår är otroligt slitet. jag har hår till axlarna och mitt hår är slitet och lockigt. Med min plattång jag har nu blir mitt hår bara värre och värre för varje dag, och jag vill verkligen inte behöva klippa mitt hår ännu kortare med tanke på att det redan är så kort. Om philips procare nu är så bra som det står, så tror jag att mitt hår kommer kunna hålla längre och jag kanske kommer slippa klippa det varje månad. Lite längre hår och mindre slitet blir man ju alltid glad av! :D

 113. Matilda

  Det här är säkert en kass anledning och väldigt ytlig. Men jag föddes som en otorligt lockig bebis och jag hatar det. Jag klarar inte av att se mig själv i spegeln med mina lockar. Visst vissa dagar när dom är lite utdragna så fungerar det. Men vantrivs verkligen i mitt lockiga hår.

  Plattången har alltid varit en räddare i nöden och nu för ungefär en vecka sedan så har min katt tuggat på sladden och den är nu för tiden obrukbar. Det hade varit guld värt att få vinna den här plattången eftersom jag som student lever lite fattigt och en ny plattång ligger inte på prio ett listan.

 114. Fanny

  Åh vad jag denna platttång skulle vilja ha, min har blivt gammal och för länge sedan sett sina bättre dar.
  Nu behöver jag en ny vän att platt & locka med, vinner jag denna skulle jag bli gladast i denna värld !

 115. iris

  För jag ÄLSKAR att göra olika frisyrer, och min plattång som jag har nu, gör ont när man drar den genom håret vilket gör så att håret slits hur mycket som helst,
  har önskat mig denna plattång nästan sedan den kom ut på marknaden, och jag har inte pengar till att köpa en sådan, så jag vill verkligen vinna denna plattång!!

  kommer använda den flitigt!

 116. Anja . 18 år & mamma till Sabina!

  Min fem år gamla plattång har precis tagit självmord, så jag är i STORT behov av en ny! ;) Dock är jag ensamstående och studerar på gymnasiet, vilket inte drar in sååå mycket pengar, så dom få kronorna vi har går självklart till blöjor, mat, kläder och saker till dottern, och det är sällan jag kan köpa nåt åt mig själv trots att jag verkligen behöver! Så denna vinsten skulle passa som handen i hansken för mig just nu, skulle bli såååå glad! :D Hoppas på tur!

  [email protected]

 117. Irma

  Hej! Skulle vilja vinna för att dels att jag fyller år nästa vecka, roligt att få presenter ;) & min gamla har pajat totalt + gillar inte mitt vanliga hår !:)

  Kram

 118. Helena

  Jag har en tonårsdotter som hatar sitt lockiga hår som hon plattar dagligen. Som att det inte är tillräckligt tufft att ha en hormonstinn 15-åring hemma så har nu hennes locktång blivit kraftigt försämrad och enligt henne gör den inte ”sitt jobb” bra längre. Så nu får jag höra ett evigt gnäll om det också. Att få vinna en platttång att ge henne skulle göra mitt liv som mamma lite lättare

 119. Maria

  Jag är i stort behov av en bättre plattång som det flesta människor som använder sig av en plattång är. Så jag har ingen jätte bra anledning var jag ska ha den för jag tror alla har lite samma anledningar till en bättre plattång. Men för tillfället använder jag mig av en gammal och sliten plattång. Jag har väldigt väldigt tjock och krulligt hår därför behöver jag en riktigt bra plattång, för annars tar det år och dar för mig att platta håret och det har jag inte.
  Som du nämnde i ditt inlägg så var denna plattång snällare mot håret och det är precis som jag och alla andra personer som använder plattång behöver, för det är absolut inte roligt med slitet hår.
  Så nu håller jag tummarna att just jag vinner plattången!
  puss & kram!!

 120. linnea

  jag är i stort behov av en plattång då jag har en lock precis i luggen som gör att håret år omöjligt att fixa till utan plattång. denna locken går i släkten och är något jag inte är sådär jätte nöjd med att det gått vidare till mig. just nu använder jag mig av en mini-plattång som jag fått i julklapp. vilket inte riktigt är ultimat då jag har tjockt hår som går nedanför brösten. de enda plattänger som brukar fungera på mitt hår ligger utanför min kapacitet i form av ekonomin då de är så himmelens dyra. vore tacksam för denna plattång. kram!

 121. Madelaine

  Mitt hår är för tillfället en omöjlig längd. Hållerpå och sparar långt igen! Min plattång jag har är så nött att den inte längre orkar räta ut mitt tjocka hår.

 122. Saga - mamma till Emilia

  Jag skulle gärna vinna eftersom jag alltid skämts över mitt krusiga hår. Det är jätte tjockt och lockigt och ända sättet att handskas med det är att platta det. Nu börjar plattången jag äger gå sönder.. Men eftersom min sambo tar studenten snart, vilket kostar en del, och vi dessutom har en liten dotter att ta hand om så kommer ny plattång inte riktigt först i prioriteringen…

 123. Malin

  Mitt hår är oftast jätterisigt på morgonen och behöver sig en svängom med plattången innan jag kan börja dagen och visa mig för någon. Har en billig variant som tyvärr är värdelös och börjar ge upp, så denna skulle passa utmärkt åt mig! Dessutom är det ju snart min födelsedag, så bättre present kunde jag inte få ;)

 124. Alexandra

  Because ”Everybody I know its getting married or pregnant and I’m just getting more awesome” :D

 125. Erika - lilla familjen

  Jag har två plattänger hemma, den ena sämre än den andra.
  Båda är sånna som sliter av hårstrån och det känner jag att jag inte riktigt har råd med då jag tappar massvis med hår sen jag slutade amma och utöver det så har jag en son som gärna är och luggar i sin mammas hår.
  Vill gärna ha lite hår kvar vid 30 ;)

 126. Hannaa

  Jag har varit utan en plattång i snart 2 år pga att tobbe ha bokstavligen trampa sönder my precious plattång! Sku int alls sitta fel att få håret fixa på fem röda när man e småbarnförälder :)

 127. Emelie

  Åhhh jag är så dålig på att skriva motivationer om varför just jag ska vinna! Men så här är det, jag vill vinna! Jag vill jätte gärna ha ny plattång! Jag är mammaledig just nu och är inte riktigt den rikaste och alla pengar går till saker som min son behöver. Så det skulle vara kul med någonting nytt åt mig själv : D

 128. Ida

  Min plattång börjar bli riktigt sliten -> den sliter fruktansvärt på håret. Men som fattig studerande har jag inte råd att köpa en ny, därför vill jag vinna!

 129. sandra

  Våran familj har inte så mycket pengar så jag skulle aldrig ha råd med en sån där själv..
  Men nu när du har en tävling finns de kanske 1 chans att få en sån!:)
  De skulle vara jätte kul att vinna:)
  Kram

 130. Ida

  har provat många plattångar men ingen har varit riktigt bra för mitt hår endera så har håret hållits rakt i en timme eller så blir håret risigare eller så börjar det se jättesmutsigt ut och plattar jag inte hårtet får jag ingen kontroll över det utan det lever sitt eget liv med alla möjliga lockor och ”spärror” hit och dit :) har läst din blogg nu i snart 2 år och gillar den för att du skriver som det är och ni har jätte gulliga barn :D

 131. Carrie

  Jag har ingen egen platttång men vill hemskt gärna ha en då jag har så jobbigt hår. Har aldrig ägt någon då jag har annat som min pengar måste gå till. Mat, hyra, min son och mina djur mm. Det skulle vara guld värt om jag fick vinna denna fina platttång. Det är ju alltid roligt att göra olika frisyrer med håret, speciellt nu då det är vår. Jag har inte det bästa självförtroendet och vill därför hemskt gärna vinna den så jag kan göra lite mer med håret än vad jag kan nu. Håret är viktigt för mig.

  Mvh// Carrie

 132. Denice Grefve

  Jag måste alltid låna någon annans plattång för jag har ingen egen och jag kan inte köpa en då det är annat som måste prioriteras före som tex mat och hyra. Skulle vara hur roligt som helst att vinna för man kan göra så mycket med en plattång, roligt att kunna göra nåt med håret, speciellt roligt skulle det vara då jag har precis fått börja jobba några få timmar i månaden, skulle vara roligt att kunna göra sig vårfin! :)

 133. sofia S

  jag har provat med många, många olika plattångar, ingen har passat för mitt hår. Håret blir och ser mer slitet ut när jag plattar det. Kanske denna skulle fungera bättre :)

 134. Emma

  Har velat köpa en bra plattång länge nu. Den jag har är en del i ett åtta pack med olika locktångar oxå. Får knappt håret platt :(
  Så en riktigt bra plattis skulle vara perfekt för mej :)

 135. Mia

  Nu till våren är det alltid extra trevligt att fixa sig o känna sig vårfin, så en plattång sku vara perfekt för det! Pluss att min pannlugg alltid krullar sig lite se den sku verkligen behöva plattas :)

 136. Sandra

  Som studerande har jag inte ens råd att köpa mat åt mig själv. Min sambo måste betala, vilket får mig att må riktigt dåligt. Det vore superroligt att vinna den här som en självförtroendeinspiration, eftersom mitt hår varken är rakt eller lockigt utan något råddigt mellanting.

stats