JANINAS

No pain, no gain. So shut up and train.

Nu är jag riktigt på hugget igen när det kommer till träningen. Efter att ha sett min bakdel i spegeln och insett att den snart inte existerar längre, så har jag blivit riktigt peppad igen. För en-två månader sen började jag få en så fin rumpa igen, men så blev jag sjuk och träningen föll bort. Nu är jag bara mager och platt. Amningen suger verkligen musten ur mig och jag har gått ner ytterligare 1,5 kg sen slutet av juli. Men varför är jag så besatt av just rumpan? Det har jag varit nu sen januari 2013. Det är främst den, benen och magen jag tränar. Armarna och ryggen kommer alltid på andra plats. Jag tycker själv jag passar bäst med tränad rumpa och efter att ha sett vilka fina resultat träningen gav mig förra sommaren kan jag inte släppa tanken om ett runt, vältränat ass. Jaa ni hör ju hur jag låter.. besatt!

Funderar starkt på att börja gymma nu igen. Hittills efter förlossningen har jag bara tränat hemma, men nu känner jag mig taggad på att ta träningen steget längre.


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats