JANINAS

Nominerad

Jag har blivit nominerad av Lien att berätta 7 saker om mig själv som ingen vet.
Även om det kommer ta ett tag att fundera ut
7 saker nu, så ska jag ge det ett försök ;)


1. Jag har emetofobi. D.v.s. jag är livrädd för att bli magsjuk och börja spy, ibland får jag panik och vill hellre dö än att bli smittad. Därför är vinterhalvåret en väldigt jobbig period för mig, jag blir deprimerad många perioder och ibland slutar jag helt äta för jag inbillar mig att jag är sjuk och börjar därför må illa konstant.

2. Jag skolkade inte en enda gång under hela högstadie tiden. Jag tänkte liksom aldrig tanken ens.

3. Jag har världens sämsta lokalsinne! Även om Vasa inte är en stor stad, så har jag riktigt svårt att hitta till olika ställen här. Om jag t.ex. kör bil, och jag ska till ett ställe som jag åkt till många gånger förut med Daniel, så kan jag köra fel hur många gånger som helst och ha noll koll på var jag är. Det är riktigt pinsamt!

4. Jag är en krävande människa, och förväntar mig att andra ska anstränga sig lika mycket som jag, oavsett vad det gäller.

5. Jag har varit tillsammans med en kille som blev helt besatt av mig. Han pratade jämt och ständigt om hur deprimerad han var, och han hade världens sämsta självförtroende. Vi var tillsammans mindre än en månad, och sen när jag gjorde slut med honom så blev han helt panikslagen och tyckte att JAG skulle prata med en psykolog.

6. Jag tror helhjärtat på att allt har en mening, och att man kan göra och bli vad man vill bara man gör sitt bästa och tror på sig själv.

7. Jag har en gång haft kontakt med en poltergeist. Jag stod i mitt rum hemma hos mamma och lyssnade på musik samtidigt som jag sjöng med. Plötsligt kastades en vas ner från en hylla, och jag skulle ha fått den i huvudet om jag inte hade varit snabbtänkt och fångat den i sista sekund. Sen stod jag där som ett frågetecken, med vasen i handen. Jag fick sen veta att min syster hade varit med om liknande saker, och att det antagligen var hon som hade ”tagit med sig” spöket hem efter att hon hade vistats i ett gammalt hus.

Jag utmanar:

Petra
Josefin
Lotta
Sabina
Lina

.. att skriva 7 saker om sig själv som ingen redan vet.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Bunny

    Jag har samma fobi som du!! Bara att se eller höra människor spy får mej panikslagen o de e också största orsaken varför ja inte dricker, ja e för rädd att ja sku spy! :D Kul att veta att andra känner likadant :D

stats