JANINAS

Nu får det väl ändå räcka

Barnen hann bara bli friska så blev jag och Daniel sjuka. Samtidigt dessutom. Som tur så behövde ingen av oss spy, men vi låg som två klubbade sälar i sängen hela dagen i förrgår och mådde illa. Fick inte i oss mer än varsitt knäckebröd på hela dagen, typ. Kunde knappt ta hand om barnen, så när Joline skulle sova middag sa vi att Nicolina fick gå till grannen och se ifall hon ville ha sällskap, och det ville hon som tur. Sen på kvällen kom barnens farmor och farfar och hämtade dem och hade dem hos sig hela kvällen. GULDVÄRT! Det borde vara förbjudet att bli sjuka samtidigt när man har småbarn.

Igår var vi på benen igen trots att vi båda mådde lite illa ännu från och till, men nu idag känner i alla fall jag mig helt normal igen. Sammanlagt 6 omgångar med magsjuka på ca. 1 månad, det borde också vara förbjudet.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. P

    Aha ok då har jag missförstått :P Växte själv upp i ett lagom ostädat hem och har ett killer immunförsvar, så jag reagerar alltid på sånt där.

  2. P

    Måste säga att jag blev lite oroad när du i ett inlägg för några veckor sen skrev nåt i stil med att du descinfierat typ hela lägenheten. Det är nämligen inte bra för immunförsvaret alls. Risken för att kidsen ska få allergier ökar och då tål ju inte ungarna nånting alls sen när de är ute i den riktiga, smutsiga världen.

    Krya på er hur som helst!

    JANINA SVARAR: Tror inte det har så stor betydelse om jag gör det de enstaka gånger de har magsjuka! :)

stats