JANINAS

Nu får vintern komma

Eller okej, kanske inte riktigt ännu, men jag är redo i alla fall.

Hittade dessa godingar på Citymarket i fredags. Såg genast att det var Janina skor och slängde av mig mina slitna Vans för att prova. De satt så förvånansvärt bra på mina spinkiga vader och jag kunde föreställa mig hur snygga de skulle vara tillsammans med jackan jag köpte förra vintern. Så 49,95 euro för ett par vinterskor tyckte jag att jag kunde slösa redan nu, i augusti, för när man väl hittar nåt som man vanligtvis söker efter utan resultat, jaa då ska man slå till.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  Tyckte jag såg sådan på ica maxi här i svergie idag.

  JANINA SVARAR: Det kan mycket väl hända! Ica maxi och Citymarket är rätt lika, så även om det kanske inte var exakt samma märke så tvivlar jag inte på att det finns liknande :)

 2. Helena N

  Men åååhhh vad snygga! Visade skorna för min 21-åriga dotter och hon blev helt galen i dem. Hon vill tillbaka till Vasa nu :-)
  Vilket kap Janina!
  Kramis Helena N

  JANINA SVARAR: Visst var de snygga! :) En läsare kommenterade att hon tror de finns likadana på Ica Maxi.. värt att kolla! :) Kram

 3. Anonym

  Tänkte bara meddela att jag inte får drop-down-menyn att fungera på min iPad, försöker läsa bak i arkivet men försöker man klicka på en månad går det inte?

  JANINA SVARAR: Tack för att du berättade! :) Jag ska meddela vidare åt Vimedbarn teamet.

 4. Denice

  Guuuuu vad snygga! ! ♡♡♡ vad är det för märke? :)

  JANINA SVARAR: Visst är de! :D Impuls, tror det bara är just Citymarket som säljer det märket och det finns bara i Finland.

stats