JANINAS

Nu kör vi!

Tjena mors i lingonskogen!

Jag befinner mig nu i Vasa, jag kom hit imorse och ska börja packa ner massa saker som ska till vår nya lägenhet. Jag ska även städa i den nya så den är ren innan vi börjar flytta dit alla grejer. Daniel jobbar från 15-23 ikväll men han kommer hit genast när han slutar, så får vi vakna upp tillsammans och börja på genast från morgonen med flyttandet.

Nicolina fick stanna hemma i Oravais hela helgen, det är mycket enklare att få något gjort när man inte måste passa allt efter hennes rutiner och dra med henne fram och tillbaks. Dessutom tror jag inte det skulle vara så roligt för henne att bara packa och flytta hela helgen. 

På söndag ska lägenheten vara tom, så nu ska jag ta med mig hink och svamp och massa väldoftande medel och gå över till nya stället och skrubba bort allt skit från de tidigare hyresgästerna. Skitroligt om ni frågar mig! :) 

Alla mammor med småbarn – Håll utkik här senare idag, en tävling kommer dyka upp!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tina

  Jo d var ju inte så tokigt, Kyrkoesplanaden är ju toppen. =) Har själv bott där. Centralt! Grattis!
  Jaa man får ju hoppas den är i bra skick, men jag är inte så kräsen. Man ska ju inte bo där för alltid å så går det ju alltid att piffa upp på nåt sätt. :)

 2. Janina svarar

  Tina: Nej vår nya lägenhet finns vid Kyrkoesplanaden. Den kostar 700 € + vatten och det är den bästa och billigaste (med tanke på skick, placering och storlek) vi kollat på hittills, så vi tog den. Men vilken tur ni hade när ni hittade en så billig! Hoppas den är fin :) Kram!

 3. Tina

  Får man fråga vad ni har för hyra på den nya lägenheten? I Sandviken vah? Vi har hittat en BILLIG(570€ + vatten) trea idag brevid sjukhuset…ska kolla på den imorgon, så spännande. Vi ska ju ha vårt första barn i september så det skulle vara bra med lite större….å HISS! :)
  Ha det så bra! Kraaam

 4. Janina svarar

  Jessica: Vad roligt att du hittat hit :) Välkommen!

  Ella: För det första så har vi inte köpt den, vi hyr. För det andra så är den nog här i Finland, annars skulle jag väl inte kunna bara gå över dit för att städa ;) Sverige får vänta tills åtminstone Daniel blivit färdig med skolan!

 5. Jessica

  Hej! jag tänkte bara säga att jag hittade din blogg idag, och jag tycker det lilla jag har läst så verkar den vara en spännande blogg att följa dig som är en ung mamma. Jag kommer fortsätta läsa din blogg, Jag heter jessica och är 21 år och bor i sverige, många kramar till dig du är stark.

stats