JANINAS

Nu tar hon sig upp

Hej å hå här går det undan! Såhär fann jag Milou idag när hon kom krypandes mot köket från vardagsrummet. Jag hade inte alls förväntat mig att hon skulle börja ta sig upp redan, fatta känslan när jag plötsligt ser henne stå där helt chill! De andra har börjat ta sig upp vid 8-9 månader så jag trodde nog det skulle dröja några veckor till. Kanske följer hon i mina fotspår och lär sig gå redan vid 10 månader? Hon har hittills varit snabbare än sina systrar med allt förutom tänderna (hon har inte en enda ännu!) så vem vet. Nicolina lärde sig gå strax efter ettårsdagen och Joline strax före. Spännande tider!

För mig får hon gärna hålla sig på golvet länge ännu. Allt har gått så snabbt sen hon föddes tycker jag och jag känner inget behov av en liten trotsfia till ännu på ett tag, haha.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats