JANINAS

Ny frilla & mysväder

Jag har bara hunnit läsa 3 kapitel ur min nya bok hittills, men är redan helt fast! 

Hela meningen med boken är ju att man ska inse att man kan göra/bli vad man vill, allt handlar om ens tankar, jag känner redan att mina drömmar kan bli verklighet bara jag lägger de tankarna främst och fokuserar, det är allt som behövs. 
Ett besök till min storasyster Jessica igår var precis vad jag behövde, mitt hår är ännu en gång precis som jag vill ha det!
Såhär ser det ut nu .. 
.. och eventuellt såhär..
Jag själv föredrar att ha pannluggen åt sidan, men ibland får man ju lust att se lite annorlunda ut så då kan jag ju ha den rakt :)
Lite ljusare blev det också, förr hade jag mörkare där under, men nu är allt nästan samma färg, så det e ju skoj!
Igår när Nicolina satt naken på golvet och luftade stjärten så föll hon åt sidan och blev lite ledsen, så hon fick sitta i min famn en stund. Hon blev lugn genast jag satte henne i min famn och jag tänkte just säga åt Daniel – "tänk om hon skulle kissa nu", så blev det alldeles varmt och blött på mina lår.  
Som tur var så höll jag på att byta till pyjamasbyxor just före hon föll så jag hade bara trosorna på mig, på huk satt jag dessutom så det var bara mattan som blev blöt, och mina lår förstås.
Varför kissar alltid bebisar när de absolut borde låta bli? :)
 
"Den nakna sanningen"

Såhär bra är hon på att själv lägga tutten i munnen :) 
Idag är det riktigt mys-väder! Nicolina har sovit mer än två timmar på balkongen idag, tydligen skönt att få sova i sovpåsen igen. Vi ska hälsa på Jenny (min äldsta storasyster), Andreas (hennes fästman) och Gubbin (deras stora KVINNLIGA katt) idag, det ska bli roligt! 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats