JANINAS

Nystädat


Nu har jag städat hela lägenheten riktigt ordentligt, så nu är både damm och pollen borta. Duktig_mama_91. Lite har jag dock kvar, bl.a. att städa båda toaletterna, men det går ju snabbt.

Joline sover middag på balkongen och Daniel och Nicolina borde snart komma hem. De lär bli svettiga när de stiger innanför dörren, för det är nämligen som en bastu här nu. Så blir det när vi inte kan ha upp några fönster och det dessutom är så varmt där ute. Jag har städat i shorts och sportbh, men var tvungen att lägga på mig en t-shirt när jag skulle vagga Joline på balkongen. Nu har jag dock varmt igen. Nåja, Daniel lär ju bli glad i alla fall, då han får springa runt i bara kalsongerna menar jag. Ni som läst bloggen länge har säkert märkt att han oftast är byxlös. Haha.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nadia

    Varför har ni inget soffbord? hehe

    JANINA SVARAR: Alltså den frågan svarar jag på varje gång någon bloggläsare ser en bild på vårt vardagsrum. Vi har inte köpt något eftersom vi haft så små vardagsrum där vi bott tidigare så det har blivit för trångt, och nu har vi vant oss vid det och gillar att ha mycket utrymme framför soffan. Man behööööver inte ett soffbord.

stats