JANINAS

Nytt år, nya möjligheter?

Visst var det så?
Igår köpte jag en sport bh från Kappahl, jag hade en 25% kupong att använda på ett valfritt damplagg, så eftersom jag var på jakt efter en sport bh så köpte jag den därifrån. Det sägs att den är riktigt skön och bra, och det förstnämnda kan även jag intyga på! Om den är bra in action kan jag inte veta ännu, eftersom jag inte tränat något annat än plankan hittills.

Det är ju så att jag faktiskt tänkt skärpa mig när det gäller träning. Jag tränar inget alls, bara plankan som sagt. Den ska jag egentligen göra varje dag, men det blir kanske 3-4 gånger i veckan. Oops! 
Jag har ju redan grunden till en snygg kropp (tycker jag själv i alla fall) så varför har jag så svårt att ta mig själv i kragen och börja träna?

Nåja. Det är ju ingen muskulös kropp jag är ute efter, det är nog mest magen jag vill att ska bli lite mer tight, och det borde ju inte vara alltför svårt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Västnyland_Jessica

  Hej! Du har en fantastisk kropp som du ska vara mer än stolt över! Har läst din blogg i ett par månader och du har blivit min "idol! Du är precis sån som jag vill vara, ung mamma, familj och lägenhet (gorgeous btw!). Har alltid haft en dröm om att få bli mamma så snabbt som möjligt men de kommer nog inte att ske…Dina barn är alldeles underbart söta och jag väntar med spänning att få se Joline växa upp! Fortsätt skriva, du förgyller min dag! :)

 2. erika

  haha. herregud att få ha en sådan mage så snart efter två graviditeter :p Lyllo! :)

  Jag kommer nog ha flera magar då jag, men det får det väl vara värt om man får lov att bli gravid :)

  Lycka till med träningen, det fixaru!

 3. Pia

  Jag tycker också du har en fin kropp :)

  Själv är jag i ganska samma situation. Gravidkilona borta, men på magen finns det nog lite extra som jag stör mig på. Minstingen blir 5 månader och jag har varje helg sagt till mig själv, att "på måndag, då börjar det nya träningslivet!"… Men orkaaah!

stats