JANINAS

Nytt i de små garderoberna

Som jag skrev så blev det lite mer än bara träningskläder på min lilla shoppingtur ikväll. Jag har mest shoppat på loppis den senaste tiden så nu vill jag så gärna köpa lite nytt. Milou och Joline är i stort behov av byxor så det var prio nr. 1, sen fick lite till följa med hem också.


Fullkomligen ÄLSKAR de lila byxorna. De passar perfekt nu när lillan vänder sig från rygg till mage konstant, så får hon visa upp de söta volangerna. Leopard-bodyn köpte syster/moster Jenny 


”Tag 3 betala för 2” byxor åt Joline. Har köpt säkert hundra sånahär plagg genom tiderna! Tröjan är också från Jenny 


Luftiga, tuffa träningskläder åt Nicolina som kommer gå bra att träna redskapsgymnastik i. Hon blev jätteglad när hon såg vad jag hade köpt! Tröjan är även den från snälla Jenny Passar bra på Nicolina ;)

Träningskläderna är från KappAhl och resten är från Lindex. Mina absoluta favoritbutiker när det kommer till barnkläder.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats