JANINAS

On the way to mama

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Att folk orkar

  Janina, du är snygg och väldigt vuxen av dig, och verkar ta väldigt bra hand om din familj – folk som skriver sådant verkar nog inte ha mycket vett i huvudet. Ge inte syre åt elden, utan låt den dö ut av syrebrist istället. Man kan ju bara undra hur gamla DE egentligen är när de skriver sådana löjliga kommentarer som a) inte är baserade på någonting konkret, och b) som inte gör något annat en skadar dem själva, dig och alla andra som ser dem. Tänk, t.o.m. mig påverkade kommentaren på ett väldigt negativt sätt för jag kan inte förstå hur lågt ner vissa människor orkar dra sin moral. Jag känner inte dig men anser ändå att du faktist inte är värd någon sådant där. Kämpa på!

  JANINA SVARAR: Tusen tack snälla du! Jag har lärt mig att såna kommentarer säger mer om den personen än om mig, och jag vet själv att jag ALDRIG skulle skriva något elakt åt någon annan bara sådär. Vill folk lägga ner sin tid på att skriva sånt åt människor de aldrig träffat så är det deras problem, karma kommer bita dem i rumpan förr eller senare :)

 2. josefine

  Daniel, jobbar med sandpapper, flyttar och vasa. Det måste ju vara din Daniel?? Grattis ti X3m vinsten ;) haha, ganska kul då jag satt och läste här samtidigt som jag lyssna på radio :D

  JANINA SVARAR: Japp det var han! Haha :) Han vann en kaffemugg för bara nån vecka sen, så nu har han väl allt man kan vinna ;)

 3. lollero

  Najs profile bild :D

  http://knowyourmeme.com/memes/duck-face

  Hohhoh, päivän paras nauru!! :—D

  What was your age again?? oh, yes, indeed :D

  JANINA SVARAR: Nöjet är heeelt på min sida! ;) Tänk om man ändå skulle va seriös när man gör den minen? DET skulle jag kalla päivän paras nauru! :D hohhoh! Biaatch

stats