JANINAS

Onsdag

Slänger upp ett inlägg före jag lägger mig.

Idag har vi hälsat på Hanna och Yasmine, tjejerna har börjat leka mycket bättre nu när de blivit äldre, nu är inte Nicolina i ”bråk åldern” längre utan tar kommandot istället, och Yasmine hänger efter och lär sig nya hyss :) Det märks på Nicolina att hon kommer bli en bra storasyster! Hon håller reda på Yasmine som är 11 månader yngre än henne, och även om de börjar bråka ibland så förstår hon att Yasmine är yngre och inte lika förståndig ännu, det känns väldigt bra att veta att hon mognat så pass mycket den senaste tiden, då är ju chansen större att hon är snäll med lillasyster sen när hon kommer :)

På tal om lillasyster (vad annars?), hon har börjat få hicka nu varje kväll. Alltid när jag ska sova så börjar hon hicka, och nu ikväll när jag lagt Nicolina och satt mig ner för att kolla lite tv så började hon hicka igen. Det känns inte så tydligt ännu så att hela magen hoppar (som den nästan gör i slutet av graviditeten), så än så länge är det inget som stör, om jag inte har svårt att sova då vill säga. 

Nej men nu ska jag lägga mig, en ny dag imorgon och då ska jag krama Nicolina extra mycket, för sen ska vi vara borta utan henne från fredag till söndag. Jag kommer sakna min lilla skit, men vi måste till sjukhuset på ultraljud och vi måste till IKEA och vi måste ställa i ordning i lägenheten, så det går smidigast om hon är hos min mamma så länge. 

Nu – sängen ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats