JANINAS

Onsdag och inget napp


Gud vad kallt det har blivit! Får snart börja ha strumpbyxor på barnen när vi är ute. Ikväll har jag ringt runt till typ alla klädbutiker här i Vasa och frågat ifall de tar emot nån på läroavtal, men typ 90% sa nej direkt när jag inte kan (ordentlig) finska. Så det känns rätt ledsamt. Jag skulle gärna ta läroavtal på någon klädbutik där de säljer barnkläder, men det är förstås inget krav. Jag vill bara hitta nåt ställe.

Så vi får se vad jag hittar på. Jag har nog några reservplaner i bakfickan men de håller jag för mig själv tills vidare.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Är det din killes ben man ser i bakgrunden på näst sista bilden? :) har för mig att du skrivit förut att han brukar gå runt barbent, haha :)

  JANINA SVARAR: Jaa inte är det då mina ben som är så håriga ;)

 2. Saara med Siiri och Alex

  Jag tänkte på det där du skrev en tid sedan om att du skulle vilja bli näringsterapeut. Har du kollat med universitetet där om det skulle fungera att studera på distans, eller om det går att läsa kurserna via öppna universitetet? : ) Dessvärre får du säkert förbereda dig på att trots att studierna skulle vara på svenska är nog större delen av böckerna på något annat språk, säkert även finska.. Fast jag kan ha fel, vill bara minnas att det brukade vara så, åtminstone vid ÅA..

 3. Anonym

  Oftast är Nicolina en total kopia av Daniel, men på 3. bilden är hon en total kopia av dig! Ni liknar så mycket! :)

  JANINA SVARAR: Roligt att höra :)

 4. Johanna

  Vad fin Nicolina var i uppsatt hår! Man är ovan att se henne med håret uppsatt, jättesött!!

  JANINA SVARAR: Det tycker jag också! Hon har just börjat acceptera att ha håret uppsatt, så jag är supernöjd :)

 5. Anonym

  Vad får man för examen när man varit på läroavtal i klädbutik? Hoppas du hittar napp snart :)

  JANINA SVARAR: Merkonom, typ. Det hoppas jag också!

stats