JANINAS

Öroninflammation

Som att det inte skulle ha räckt med förkylning och hosta så har jag även fått öroninflammation. Hälsade på hos doktorn igår efter att ha haft lock för örat sen i förrgår (som bara blev sämre och sämre), och han såg direkt att det var inflammerat. Förmodligen p.g.a. allt snor och slem, men som tur så har jag inte haft ont utan endast nedsatt hörsel på vänstra örat. Det känns precis som när man har lock eller vatten i örat, irriterande känsla när det inte går att få bort.

Han skrev ut pencillin som jag ska äta nu + Duact  (som förminskar svullnaden i slemhinnorna) , men vätskan i mellanörat kan vara kvar i flera veckor om jag har otur. Så jag lär väl få vänja mig vid att vara halvt döv. Suck.

Det enda positiva som kom med allt det här är att jag blev sjukskriven till måndag, så jag har för ovanlighetens skull fått vara hemma denna söndag. Jag steg upp med Joline som vaknade 6:30, men sen när jag väckte Daniel kring 8:30 la jag mig i sängen igen och sov vidare till 11:30. Jag brukar vanligtvis aldrig somna om sådär, så det märks att kroppen behöver mer sömn (och så blir jag förstås trött av medicinen) för nästan varje dag under de senaste dagarna har jag tagit en tupplur.

Igår kväll slängde jag ihop en ny header, den förra hade jag haft sen maj och den kändes så uttjatad. Den jag har nu slängde jag som sagt bara ihop snabbt så det lär väl dyka upp en ny så småningom. Men helt nöjd är jag ändå! Ville ha lite mer höstkänsla, och tyckte jag lyckades rätt bra.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats