JANINAS

På promenad med mina tankarIkväll efter att jag lagat middag och ätit med familjen gick jag ut på en promenad helt själv. Det händer inte ofta ska jag säga er, och konstigt kändes det. Det är som att jag inte vet vart jag ska lägga händerna, hur jag ska gå, vart jag ska kolla. Man kan kanske säga att jag är yrkesskadad, haha. Jag behöver en vagn att hålla i eller nåt barn att se efter. Att gå ut ensam är inte nåt jag är van vid.

Men skönt var det, riktigt skönt. Både för kroppen och psyket. Skönt att gå i rask takt och bara vara ensam med mina tankar. Det är absolut något jag måste bli bättre på. 50 minuter var jag borta och det kändes tillräckligt för att andas ut, samla energi och förlänga nerverna.

Sportstrackern hamnade på 4,8 km och det tycker jag är helt OK. När jag kom hem och ännu var varm passade jag på att träna ben och rumpa. Borde verkligen börja träna resten av kroppens muskler mer men då det är så himla roligt att se hur bakdelen växer, hehe.

Som ni ser hade jag ett gulligt träningssällskap med mig också!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ella

    Hej, har du nått tips på hur man går ner i vikt plus får fastare kropp,?:-)

    JANINA SVARAR: Hejsan! Det jag tycker har fungerat bra är att lämna bort onödiga kolhydrater, d.v.s. pasta, bröd och sötsaker. Jag brukar inte lämna bort det helt utan ha typ två dagar i veckan när jag äter t.ex. pasta eller ris (annars försöker jag ersätta det med sallad och grynost), och så brukar jag nog ta en smörgås lite nu som då. Ju striktare man är, desto snabbare får man resultat :) Sen förstås: POWERWALKA! Det gör mer än man tror! Gå på en rask promenad (jag själv brukar sikta in mig på minst 4-5 km) 3-4 ggr i veckan. Jag är ingen expert på viktnedgång och sånt eftersom jag egentligen inte haft behov av det, men detta är vad jag sett bra resultat av :)

  2. Anonym

    Åh. Får bebisfeber när jag läser om dig och din familj! Är snart 21 och jag och min kille skulle lätt kunna skaffa en liten knodd, men jag kan inte sluta oroa mig över alla frågor angående inkomst. Jag studerar, men har inget jobb och knappast får jag något stadigt jobb direkt efter studierna heller. Man vet ju helt enkelt inte, det känns så osäkert. Vet inte om du tidigare skrivit något inlägg om detta, men det skulle vara väldigt uppskattat att läsa om din syn på just detta. Kram!

    JANINA SVARAR: Nångång har jag nog skrivit ett sånt inlägg.. kan se om jag hittar det :)

stats