JANINAS

På rätt väg


Joline är som sagt på bättringsvägen, men fortfarande rätt dålig. Hon äter mer för varje dag och är vaken längre stunder, men igår skrek hon hysteriskt i stort sett hela dagen och gick inte att trösta. Hon ville vara i famnen, men när man väl höll i henne så vred hon på sig och försökte ta sig bort. Vi antar att antibiotikan ger henne magknip, eller så har hon ont i örat. Tror mer på det förstnämnda eftersom öronvärken oftast försvinner när man börjar med antibiotikan, och nu har hon ju ätit den sen i måndags. Hon har i alla fall fått nässelutslag över hela kroppen, och det är ju också en biverkning. Bara två dagar kvar av kuren så vi kämpar vidare.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nina

  Kan det ha varit treagarsfeber ändå? Är utslagen på magen och bleknar de för en stund då man trycker på dem? Hoppas Joline blir frisk snart, stackarns liten!

  JANINA SVARAR: Nej det gör de inte, och de är nog en allergisk reaktion mot antibiotikan. Hon har fått en ny sort nu som vi ska prova ikväll.

 2. Anonym

  Ring och få en läkartid. Då vårt barn fick utslag var vi tvungen att sluta genast med antibiotikan, fick allergimedicin…..det fanns risk att barnet skulle få anafylaktisk chock.

 3. Mariah

  Håller med anonym, ni borde nog sluta med antibiotikan. Nässelutslag vid antibiotika-kurer är ett tecken på en allergisk reaktion.

  Hoppas ni frå en annan medicin! Krya på er!

 4. Carre

  Skönt att hon börjar vara sig själv! Men varför inte ringa till barn poli el hvc och få ett nytt recept om det ännu är 2 dagar kvar när hon fått alergisk raktion…? Kan få flera reaktioner i värsta fall tungt att andas. Krya på er

  JANINA SVARAR: Jag har faktiskt tänkt ringa och se hur de tycker vi ska göra!

 5. Anonym

  Om hon får nässelutslag borde ni nog sluta med antibiotikan! Det kan vara en farlig allergisk reaktion också, och det står väl att man skall sluta använda det genast man börjar få utslag? Det minnet har jag från den senaste gången jag var på antibiotikakur.

stats