JANINAS

På väg?

Hejsan!

Pappa Daniel rapporterar: Nu åker vi in, Janina har värkar med 2-3 minuters mellanrum. Får hoppas att vi inte kommer hem tomhänt bara.
Stay tuned!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lowi

  Hej!
  Tänkte kolla om det fanns möjlighet att du kunde göra en tävling där man kan vinna valfri ring ur min höst/sommarkollektion(även ha med bilder på ringarna som jag mallar över. Och kanske även länka till min blogg så man kan gå in & kika och få lite mer info om den som gör ringarna?

  Lowi :)  

 2. Anonym

  ÄNTLIIIGEEEN!!!:D

  Har väntat jätte ivrigt på att detta inlägg skulle komma! Har besökt bloggen säkert 5 gånger om dagen för att checka läget! Ni får visa bild på bääbis sen! Massor med styrke kramar & lycka till er!

 3. Johanna

  Aaaa va spännande! hoppas verkligen allt har gått bra o att ni får hem er lilla guldklimp! grattis till er båda!

 4. Jossan

  Nyligen hittat din blogg och vad spännande det blev nu när jag kikade in här :-)

  Hoppas allt har startat nu och att allt går bra,

  mvh

  Jossan

 5. Terese Palmgren

  Hej
  Jag hittade din blogg av en slump häromdagen och tyckte du hade så fin grafik. Vad spännande med bebis nummer 2. Håller tummarna för att det gick fint för er i natt när lillasyster skulle komma till världen.
  /Terese från Stockholm

 6. Anonym

  Nämen så kul! Eftersom ni int uppdaterat något ännu så antar jag ni har er tös, om inte redan i famnen så nästan ute iallafall Grattis!

 7. Saga

  Lycka till!
  Hittade din blogg för några dagar sedan. Nu förgyller du min datalektioner, då läraren babblar en massa sörja och jag behöver underhållas!
  Du har en jättefin blogg och tycker supermycket om att läsa om ditt/ert liv.
  Bor själv i södra Finland, så är intresant att hitta en finlandssvensk blogg att följa med!

  Hoppas ni kommer hem med er lilla tös:)

 8. Elin

  Jag såg både på din och Daniels FB att ni blivit tvåbarns föräldrar! STORT grattis här också! Och hoppas allt gick bra! :)

 9. Linnéa

  åh, så spännande att det äntligen sätter igång. Ska hålla kolla hela dagen om det kanske kommer upp en bild eller så :) Lycka till!

 10. Mia

  ÅÅå nu blev ja rikit nervös fö er skull :) kommer antagligen att läsa bloggen miljoner gånger ida fö att de om de ha kommi någo nytt inlägg :D

stats