JANINAS

Påskafton

Det blev inte många foton från helgen, men de få jag tog kan jag ju lägga upp :)


Morgonmys med kissorna :)


Efter frukosten gick vi ut och letade i buskarna om påskharen skulle ha lämnat några ägg, och det hade han! Nicolina var alldeles till sig :)

Sen skulle vi ha klätt ut Nicolina till påskhäxa och åkt till min farmor och Daniels mormor, men hon ville inte alls vara någon häxa. Vi for till farmor i alla fall men hon var inte hemma, när vi kom hem och skulle åka vidare till Daniels mormor och morfar blev Nicolina alldeles hysterisk och ville leka på gården istället så då gjorde vi det.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Janina svarar

    Hej! För det första så heter jag inte Nicolina, det är min dotter. Och nej tyvärr jag känner ingen Timo i Esbo, jag bor själv i Vasa och det är en lång bit därifrån. Prova googla eller söka upp honom på facebook :) Lycka till!

  2. Sarha

    Hej nicolina! Jag undrar, vart bor du i finland?
    För igår träffade jag en helt underbar kille som hette Timo på kryssning. Vi klickade direkt. Egentligen var det bara så att mitt gäng festade med hans gäng så började vi snacka och vi snackade tills 4 på natten då jag blev för trött och gick hem. Han var verkligen en perfekt kille, han försökte inte ens strula med mig och det dumma var vi båda glömde han skulle han i finland på morgonen så vi hann aldrig ta farväl! Så nu är jag jätte ledsen och vill bara få kontakt med honom så om du möjligtvist bor eller känner någon timo i Espoo som det hette brevid helsinborg ligger det typ så skulle jag bli så glad om du kunde göra så jag fick kontakt med honom igen! Kanske ni har någon kontakt på något sett, haha. gud, jag försöker med allt att hitta honom!

stats