JANINAS

Picknick i parken


Det blev en lite annorlunda middag ikväll. När vi var ut på en eftermiddagspromenad beslöt vi oss för att köpa pizza och ha picknick i parken. Det uppskattades av ungarna som åt ivrigt och lekte däremellan. När vi kom hem var klockan strax före 20 så då var det bara att borsta tänderna och läsa nattsaga för de små busarna. Joline vill gärna mysa en stund med storasyster innan de ska sova, så även hon låg och lyssnade (och avbröt ibland för att peka på bilderna eller vända blad) medans hon drack sin kvällsmjölk.

Jag älskar såna här kvällar, när barnen är snälla och glada. När de inte bråkar vid nattningen, då lämnar det liksom över lite extra energi till morgondagen. Då älskar jag mina små pluttar om möjligt ännu mer ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tove

    Dricker Joline helt vAnlig mjölk?

    JANINA SVARAR: Nej hon e ju allergisk mot komjölksprotein. Hon dricker mjölkfri ersättning, Nutrilon pepti heter den. Men på senaste tiden har hon börjat dricka allt mer sojamjölk. Det är många viktiga ämnen i ersättningen så den får hon gärna dricka så länge hon vill sa hennes läkare.

stats