JANINAS

Piké

Såhär söt är lillsessan idag! Klädd i Nicolinas pikébody. En till sak som skiljer barnen åt, är att båda två passar bra i ljusrosa, men Nicolina passade inte alls i ljusblått vilket Joline gör. Jag tror det beror på att Joline har snäppet mörkare pigment än Nicolina, hyn är lika ljus men håret och ögonen är mörkare på Joline. Jag hoppas i smyg att Joline får gröna ögon som mig, det skulle va kul med en annan grönögd familjemedlem eftersom både Daniel och Nicolina har blå (jag själv hade också mörkblå när jag var bebis men det ändrades). Jag tror lillan skulle passa bra i gröna ögon, men hon är självklart supersöt med sina stora blå också ♥ 

Vi hade ju tänkt gå ut, men det blev ändrade planer. Nicolina ville inte alls ut, istället ville hon se film och vila, samt äta apelsin. Försökte övertala henne men det är ju som att prata med en vägg, så vi stannade inne då. H&M paketet lär ju inte springa iväg precis (hoppas jag), och vi hinner gott ut sen efter kvällsmaten. 

En annan sak jag inte hade räknat med, är att vi missade Jollans 4 månaderskontroll idag. Jag var bombsäker på att det var imorgon, men när jag stod och böt blöja på henne nu för en stund sen så kollade jag vilken tid det var, och så såg jag att det var IDAG klockan 12:20. Fy vilken besvikelse, jag som sett så fram emot att få träffa en läkare som skulle kolla på ”bulan” i hennes bakhuvud, och vad besviken jag blev på mig själv för att vi missat en tid! Det har aldrig hänt förut, men jag antar att det är lätthänt när man har två barn och inte alltid tankarna där de borde vara.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. natan

    ps. Pigment i detta samanhang=hudens färg. Så det blev lite konstigt där :) mörkare drag skulle jag säga istället.

stats