JANINAS

PMS-morsa

Idag vaknade jag upp på helt fel sida.

Hade huvudvärk redan innan jag klev upp ur sängen och har känt mig så irriterad hela dagen. Har suttit på sandlådskanten och blängt på barnen i smyg, sånahär dagar har jag inte lust att svara på alla ”varför det?”-frågor. Jag har inte lust att säga vad alla djur i Joline’s pekbok heter, när hon pekar på samma djur om och om igen och blir förbannad ifall jag inte säger piggsvinsfisk för femtioelfte gången. Sånahär dagar kommer ändå väldigt sällan, tack och lov, men jag skulle ljuga ifall jag sa att jag inte längtade till ikväll när jag får sätta mig i bilen ensam och åka iväg till Jakobstad för att närvara på skolans Kick-Off.

En av de få sakerna som fått mig att dra på mungipan idag var Nicolinas svar när hon hade en massa onödiga ljud och jag sa åt henne att vara tyst en liten stund, för mamma är på dåligt humör idag:

” – (Med händerna i luften)  Okej, okej, okej! Herregud ta det lugnt mamma..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. madde

  Va härligt att läsa ett så ärligt blogginlägg om hur livet känns ibland. :) Jag tycker det är starkt att våga skriva om det.

  JANINA SVARAR: Tack! :)

 2. Lina

  Huvva då! Men såna dagar behövs också ibland tror jag :) Kul med kick-offen och sjukt sött av Nicolina haha! Det märks hur barnen tar efter oss vuxna :D

  JANINA SVARAR: Javisst behövs såna dagar! Annars vet man inte när man mår bra :) Jaa de tar efter lite väl mycket ibland ;) haha

 3. Helena N

  Haha, jag kan nästan se det framför mig när Nicolina tycker att du ska ”tagga” ned lite :-)
  Hon kommer att bli en tuff tjej med svar på tal, vilket är kanon i dagens samhälle.
  Stora duktiga Nicolina!
  Kram till er alla, speciellt till dagens PMS-morsa ;-)
  /Helena N

  JANINA SVARAR: Det tror jag också hon kommer bli ;) haha! Hon har ju alltid varit väldigt ”edgy” Nicolina, så hon kommer nog ta sig långt i livet :) Kram på dig med!

stats