JANINAS

Precis som en prinsessa

Idag fick jag äntligen sätta upp Nicolinas hår i en hästsvans, som jag har tjatat! Jag tycker det är ett av det bästa med att ha en tjej, man får fixa håret i olika söta frisyrer och plötsligt ser det ut som att man har en så stor skitunge :) Jag hade dock inte turen att få en tjej som vill vara fin, hon har inte tillåtit mig att röra hennes hår förut, EN gång gick det men det varade inte många minuter. Det är knappt så att jag får borsta det, men idag fick jag övertalat lilla gumman att prova med en hästsvans i alla fall, ”precis som prinsessorna har” fick jag säga flera gånger, då var det plötsligt mycket roligare ;)

Frisyren hade hon enda tills vi kom till svärföräldrarna och hon skulle ligga och gosa med pappa i sängen, då fick jag lov att dra bort hårbandet. Gullig var hon i alla fall så länge det varade, och jag hade tur som hann föreviga ögonblicket på bild :)
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats