JANINAS

Presentfundering


Lillans födelsedag närmar sig med stormsteg. Idag är det bara 1 månad och 5 dagar kvar så vi börjar mer och mer fundera på både presenter och kalas. Vi har redan köpt en traktor med släp som vi vet hon kommer älska (ungen älskar bilar, traktorer, grävmaskiner och allt annat med motor) men vi vill ge något annat också. Det är väldigt lite leksaker som vi köpt åt henne eftersom vi haft så mycket från förut, men när hon nu fyller och allt passar det ju bra att satsa lite mer på något vi vet att hon kommer bli glad över, något som är bara hennes.

Vi funderar på någon av dessa bilar här ovan, högst troligen den gröna. Hon har en liten bil som hon fick i julklapp av oss förra året, men den är så liten och fjantig och dessutom har Nicolina haft sönder ryggstödet på den. Dessa bilar är lite större och är menade för barn mellan 1-4 år, så de tål förmodligen mer. Dessutom är de ergonomiskt anpassade. Peeerfekt alltså!

Japp, en sån får det bli.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hannah - Mamma till Maxemilian

  Maxemilian älskar sin bobbycar!!! =)

  Just nu har jag en tävling i samarbete med Namnnappen =) kika gärna in och tävla =)

  Massa kramar

 2. Lina

  Anabelle fick en sådan ”Bobby car” fast svart när hon fyllde 1 år och de är riktigt hållbara. Nu har våra inte varit så förtjusta i just bilar så den har inte använts så mycket. Men jag själv och grannbarnen åkte runt på samma bil när vi var små, utomhus år efter år och den hade hållt för fler generationer efter oss. De håller för ALLT! :) Så gillar hon bilar så är det ett riktigt smart köp! Våra hade släp till sin också, roligt att lasta på när de leker ute med den :)

 3. jeanette

  Hej! Måste bara berätta att jag har själv en sånhär åt min dotter, och jag har varit ganska missnöjd med den… svår o styra och jätte klumppig.. men det är bara min åsikt :)

 4. Anna

  Bästa bilen! Vår är över tio år och hänger med ännu, både inne och ute. Det enda som gått sönder på den är tutan. Den gröna var jättefin.

 5. Linda

  Oj va fin! Var hittar man en sån? Sku kunna passa vår tjej som till julen e 1½ år.. Hon e också en sån som vill ha traktorer bilar och allt som har hjul runt omkring sej ;)

  JANINA SVARAR: Vi beställde från lekmer :)

 6. Emilia

  Jag ääälskar den gröna!! Den färgen är så läcker! :-D Jag tycker också ni ska köpa den gröna om ni köper någon. Hade jag haft egna barn hade jag garanterat köpt den direkt! :) ska bli kul att se vad ni hittar på åt fröken..

stats