JANINAS

PrestationsångestFem bilder från idag

Lyxade till det med hemlagade köttfärsbiffar och klyftpotatis till lunch idag. Smarrigt värre! Sen har vi bara segat på som vanligt. Hängt i lekparken, käkat våfflor och köpt SveaTV så vi ska kunna se åtminstone tre bra svenska kanaler (barnkanalen, 3:an och 4:an). Ikväll hämtade jag ut två böcker som jag beställt, eftersom jag är intresserad av kost och hälsa så tyckte jag den till vänster verkade intressant, den till höger har jag tänkt ska hjälpa mig när jag nu igen ska börja göra egen barnmat (tog ju en paus när Joline började matvägra).

Bloggen har funnits i mitt bakhuvud hela dagen och jag har känt ett måste att blogga bara för att. Det har blivit många sådana dagar de senaste månaderna. Förut hade jag alltid motivation att blogga, men nu sitter jag ofta och stirrar på den blanka rutan flera timmar innan det blir till nåt. Jag stiger upp och gör något annat emellanåt och försöker komma på något bra att skriva om, men blogghjärnan står stilla. Vad är vitsen liksom? Vad får jag ut av detta? Visst får jag rätt så mycket om man tänker efter, men ändå känns det ibland som att vara stand up-komiker inför en tyst publik.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lena

  Vill bara säga att boken ”Kärnfrisk familj” är jättebra! Man får sig många, många tankeställare även om man kanske inte klarar av att helt följa deras exempel i vardagen. Men många bäckar små som man brukar säga… Hopppas du recenserar den i bloggen sen när du läst den! :-)

 2. Alexandra

  Jag är för dålig på att kommentera men din blogg är verkligen super! Brukar skratta så ibland och visar ofta mannen inläggen du skriver :) //mvh mamma till en 3 månaders tös!

 3. Hanna

  Fina bilder! Är kost och hälsa någonting du skulle vilja jobba med? Tycker nämligen också att det är väldigt intressant och framför allt viktigt att reflektera över vad vi faktiskt stoppar i oss och hur det påverkar oss både negativt och positivt. Plus att det ju är så himla kul att laga mat :)

  JANINA SVARAR: Tack! Jag har faktiskt tänkt utbilda mig till kostrådgivare. Vill jobba med ungdomar som har ätstörningar eller med barn!

 4. Minni

  Inte behöver du tänka på vad du skriver, det räcker med helt vardagliga saker :) Vi förväntar oss inte att du skall skriva underhållande och kloka texter varje gång du uppdaterar ;) Det räcker med något smått :)

 5. Mamma/mormor

  Det ska inte vara ett MÅSTE att blogga…utan roligt. Tror nog alla som läser din blogg förstår om du inte uppdaterar varenda dag.
  Du minns vad din far brukade säga: ”Ere måst så får e va.” :)

 6. Felicia - mamma till Liam

  Fina lilla familjen! Så söta bilder på dina tjejer som vanligt! Förutom det så hittade jag denna kjolen http://www.babello.se/barnklader-2-6-ar/klanningar-och-kjolar/wheat-skirt-tulle.html påminde lite om den från Molo men var ju lite billigare. Kanske kunde vara något alternatvi tänkte jag ;)

  JANINA SVARAR: Jättefin var den! Nicolina hade en sån likadan fast från Kappahl när hon var kring året. Tyvärr går det inte att beställa till Finland från den sidan! :/

 7. Lisa

  Joline har blivit så stor på sistone! Helt sjukt! Men sockersöt! Ja dethär med bloggen, jag tycker du skall fortsätta lägga precis likadana inlägg som det här inlägget är. Du kanske tycker det låter ”tråkigt” eller enformigt, men det är dehär inläggen, de vardagliga inläggen i alla fall jag älskar! Bara vad ni har gjort på dagarna. Enkelt, med hur bra som helst! :)

  JANINA SVARAR: Skönt att höra! Oftast finns det ju inte så mycket mer att komma med än det vardagliga snacket, så det känns bra att det räcker med det :)

 8. Jenny

  Vi må vara rätt tysta ibland… men nog är vi här alltid och ler så hjärtligt ut i tomma intet framför datorskärmarna efter varje nytt inlägg ;)

  /En trogen läsare (som förvisso förstår behovet av ett sommarlov, men skulle tycka det blev en aning tomt här i cyberspace om du skulle sluta helt)

  Ha det fortsatt skönt i sommar! Hälsningar från Sverige :)

  JANINA SVARAR: Tack! Ha en fortsatt skön sommar du med!

 9. Amanda

  har du instagram ? =) annars är det alltid lättare å bara slänga upp en bild där å skriva något. har nästan slutat läsa vissa bloggar för det räcker gott med instagram ibland. å ibland vill man in å läsa bloggen för man vill veta mer om den bilden tex.

  JANINA SVARAR: Jag har en telefon som jag haft sen 2009, så nej! Jag har inte instagram ;) Vore roligt att ha!

 10. Linnéa

  Tänk på att skuggor endast vittnar om att det finns sol i närheten! :) Tack för en bra blogg! :)

stats