JANINAS

Promenera mera

Lika mycket som jag ser fram emot att få träffa vår lilla dotter vid förlossningen så ser jag fram emot att få börja röra på fläsket igen. Jag är så oerhört taggad att föda på våren och ha hela sommaren framför mig att powerwalka och komma i form. Dit vi ska flytta finns det dessutom så många bra promenadsträckor och det är så himla fint där sommartid, så jag lär nog va ut och promenera varje dag. Älskar att röra på mig!

Sen när jag fött ska jag belöna mig själv med nya träningskläder. I början blir det nog mycket lösa plagg för magen lär ju inte dra ihop sig den första månaden åtminstone. Här är i alla fall några plagg som jag är sugen på..

1 – HÄR.  2 – HÄR. 3 – HÄR.
4 – HÄR. 5 – HÄR. 6 – HÄR.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tess

  Svar: Ja, efter långvarigt illamående är kroppen svag :-( Jag hade hyperemesis gravidarum så när mitt barn var fött och det äntligen gav sig så fick jag till att börja med mest bara äta äta äta äta…hehe :-)

 2. Tess

  Glöm inte att unna dig själv att vila efter att du fött. Komma i form har du all tid att göra framöver :-) Här blev det många barnvagnspromenader när min lille var bebis för att han sov bäst då. Nu är han 3,5 år :-)

  JANINA SVARAR: Nej självklart inte, det har jag ju skrivit om förut att jag kommer va så trött efter att ha mått illa så många månader. Men jag VILL ju motionera, är trött på att gå i samma takt som en gammal tant ;) Jag känner nog vad kroppen mår bäst av, har trots allt gjort detta två gånger förut.

 3. Clara

  Snygga grejer, totaldiggar den rosa toppen och de grå byxorna :) Om du vill välja och vraka bland fina träningskläder finns sportamore också, beställer typ jämt därifrån, haha :) Kolla om de fraktar till Finland om du är intresserad! :) Kramkram

 4. Ellie

  Kolla in sportamore.fi också, de brukar ha grymma erbjudanden mellan varven på märkesträningskläder, snabb leverans har dom också + gratis frakt ;)

  Beställde nya löparkläder därifrån, tights, underställ, varmare tröja, vinter springjacka och sportbh för bara 130€ i december förra året

stats