JANINAS

Pyjamasparty

Just nu sitter jag hos svärföräldrarna. Vi kom hit för att hämta Nicolinas resesäng som varit hos min mamma, och eftersom de bor så nära så for vi hit och hälsade på samtidigt.
Daniel är för tillfället ut och städar i bilen och Nicolina är ute med sin farmor, jag började frysa så mycket så jag gick in. Borde ha tagit med en jacka men jag trodde det skulle räcka med en stickad tröja, det gjorde det inte. 

Orsaken varför vi hämtade resesängen är för att Nicolina ska sova över hos sin moster Josefin inatt. Planen är att Nicolina ska vara hos dem sen när förlossningen sätter igång, så inatt ska hon få prova på att sova där så det inte blir kaos sen när det är på allvar :) Lycka till Josefin och Jakob! Nej men det ska nog gå bra, hon är så förtjust i dem båda så hon kommer knappast ens märka att vi inte är där. 

Så kring 18 ikväll blir vi lediga, då ska vi iväg till nya lägenheten och förhoppningsvis riva ner resten av tapeterna i Nicolinas rum så att vi nästa vecka kan börja spackla över ojämnheter, och börja måla :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats