JANINAS

Racoon på testrunda

Ikväll när vi var ut på promenad invigde Nicolina sin nya overall och mössa från Racoon. Har väntat länge på att få använda den, har använt förra årets Molo overall när det varit plusgrader och lerigt. Men nu när det kommit snö fick den följa med på en testrunda!

Kan inte säga så mycket när vi inte provat den riktigt på riktigt ännu, men att den är av riktigt bra kvalitet vet man ju bara av att känna på den. Tighta muddar vid ärmslut som håller snön ute, reflex både fram och bak och varm. Nicolina hann bara bli påklädd så påpekade hon att hon hade varmt och ville sätta sig på ut trappan och vänta på oss andra. Känner på mig att den kommer klara den finska vintern galant. Ifall ni tycker att den liknar Molo’s overaller så är det för att det är samma designer bakom. Me like! Mössan har hon använt tidigare och den sitter bra, är varm och snygg.

Såg att det var 20% rabatt på overallen HÄR, och massa andra härliga kläder från Racoon hittar ni bl.a. HÄR.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Paulina

    Supersnygg överall på en supersöt Nicolina! Tänkte bara fråga, varför har du tagit bort att man kan se hur gamla barnen är på sidan av bloggen? :)

    JANINA SVARAR: Tog bort det för att det såg så stökigt ut och trodde ingen hade användning av dem, men sen påpekade några läsare att de ville jag skulle lägga tillbaks dem så jag gjorde nya och la dit dem för nån vecka sen :) Uppdatera webbläsaren så syns de säkert.

stats