JANINAS

Rådgivningsbesök i vecka 28

Allt såg bra ut igår när jag var till rådgivningen. Bebisens puls ligger fortfarande mellan 150-160 och ligger (låg?) för tillfället med huvudet uppåt. Mitt blodtryck var liite högre än vanligt vilket var riktigt bra, det låg på 106/60. Jag hade ökat 270 gram / vecka sen sist, så nu väger jag 49,9 kg och livmoderbottens höjd är 23 cm

Nästa veckas fredag ska vi till sjukhuset på vårt tredje ultraljud, det är moderkakan som måste kollas upp lite närmare hur pass lågt ner den ligger eftersom den såg ut att ligga väldigt lågt under senaste ultraljudet i vecka 20. I normala fall flyttar den sig samtidigt som magen växer, så vi ska hoppas den har gjort det. Om den ligger så lågt att den täcker livmoderöppningen måste jag föda med kejsarsnitt, och det vill jag verkligen inte.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats