JANINAS

Rakar du så rakar jag

Jag och Nicolina hade lite roligt med pappas rakmaskin i fredags. Hon hade någon dag före sett en flicka på barnkanalen som hade sidecut, och sen dess kunde hon inte släppa tanken om att själv ha en. Hon mindes inte att jag hade det för inte så länge sen, så jag visade några bilder och hon var helt inställd på att få en hon också.

Jag sa hon skulle fundera på det lite mer, tänka efter riktigt noga och hon började bli riktigt irriterad på mig på fredagsmorgonen när jag gång på gång frågade ifall hon var säker. MEN JAAA ja behöver inte tänka mer! Jag VET att jag vill! Uppenbarligen lika impulsiv och säker på sin sak som sin mor.

Själv har jag länge gått och funderat på att göra sidecut igen. Jag hade det nästan ett år innan jag lät den växa ut i vårvintras och nu när jag hittat mig själv igen efter graviditeten känner jag bara att mitt hår utan sidecut är så booooring! Det passar inte alls mig att bara ha det att hänga rakt ner, det känns så livlöst och ja, tråkigt. En sidecut är lite men gör mycket. Det är något som inte alla passar i, man ska ha rätt huvudform för att det ska se bra ut och det har jag. Om jag får säga det själv. *Smiley med solglasögon*

Så nu har vi likadana frillor.

Lilla fröken blev supersnygg! Det märks att hon börjat lämna prinsessperioden bakom sig och söker sin egen stil. En lite coolare, tuffare stil. När hon var färdig sa hon ”nu fattas det bara några tatueringar så skulle jag va riktigt cool!”. Sådan mor, sådan dotter.

Bilderna är verkligen inget att hurra över, men ni ser ju i alla fall hur vi ser ut nu. Jag skulle bara behöva få luggen klippt nu, men det tror jag inte jag vågar mig på själv.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karro

    Vilken tuff tjej! Det är kul det där, hur man omedvetet påverkas av sin mammas stil. Min mamma har alltid haft blont, långt hår och för mig har det aldrig funnits något alternativ med mitt hår – fast jag alltid fått välja själv förstås :D får se om mina framtida barn går i samma fotspår.

    JANINA SVARAR: Det stämmer säkert på många, men för mig har det aldrig stämt ;) Fast min mamma var iofs 36 år när hon födde mig, så hon var inte så ung sen när jag växte upp. Kanske det inte spelar nån roll, men jag har nog alltid haft en helt egen stil och jag skulle nog aldrig velat se ut som min mamma, haha (hoppas mamma inte läser dethär hehe).

stats