JANINAS

Regn

Vi var inte till stranden igår, det var lite mulet igår och jag och Daniel vill inte ligga på stranden när det är mulet, så vi for bara in till stan och handlade mat istället. 
På kvällen var jag och Daniel till natt marknaden ensamma. Där köpte jag 3 olika ”Little miss..” t-skjortor, en Rolling Stones t-skjorta, ett par solglasögon och en klänning. 

Just nu regnar det. 
Luftfuktigheten är 89% men enligt google’s väderleksprognos ska det bli sol idag.
Om det blir det så ska vi åka till stranden. Jag hoppas verkligen att det blir det, för de senaste dagarna har det varit lite mulet och jag har ännu inte hunnit bli brun. Det är bara ca. 1 vecka kvar innan vi åker hem, och jag vill inte åka hem lika blek som jag var när vi kom hit. 


Gecko ödla. De kommer fram när det blir mörkt, så dras de till ljuset av lampor där de äter små kryp. Högt och roligt ljud har de också, söta små kräk! :)


I förrgår när vi var ute och vyssjade Nicolina, så gick vi till ett tempel som finns här i närheten. Jag vet inte vad det är för slags tempel, men fint är det. 


Nicolina i sin egna pool igår :)


Det regnar fortfarande, typiskt. 
Det har inte regnat här på evigheter, men nu när vi är här så ska det förstås vara mulet och regna.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. J

    Jag läste att D´s föräldrar hyr hus där från november till februari..är det något dom gjort i flera år eller är det första gången..? Orsaken till att jag frågar är att vi har planer på att resa till Thailand nästa vinter..är Hua Hin något dom rekommenderar för en barnfamilj..?! eller finns det någon annan plats dom rekommenderar hellre..?! Kan kanske vara svårt att svara på om det är första gången dom är där MEN tänkte göra ett försök iallafall..:)

  2. emilia

    dom där ödlorna minns man nästan bäst, ständiga gäster på vår balkong! dock så tycker int ja dom e så värst söt då de finns typ 15 st på ett å samma ställe, urk :S :D

stats