JANINAS

Säg farväl till plack och bakterier – vårstäda din mun på mindre än en minut

Är du en av de 8 av 10 som tycker att tandtråd är lite för krångligt och därför inte har det med i den dagliga hygienrutinen? Philips AirFloss fungerar som en högtryckstvätt men är inte större än en eltandborste. Med hjälp av vatten och luft sprutar den rent mellan tänderna i en hastighet av 60 km/h. Hela proceduren tar under en minut.

Var med och tävla om en Philips AirFloss, värd 999 kr. Genom att motivera varför just du vill ha snyggare tänder och en fräschare andedräkt i vår, kan du bli vinnaren med sommarens vackraste leende.

För större chans att vinna, besök även de andra i expertpanelen:

JENNY, ALEXANDRA, SARAH, MOLLYSOFIE

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Carolin

  Jag vill vara med ! behöver verkligen detta med min otroligt tunna emalj och jag har så svårt med tandtråd då mina tänder sitter så tight! :(
  Har ju hål varje gång man kommer till tandläkaren, ledsamt!

 2. Camilla U

  Jag skulle gärna vinna den för att jag ofta har tandsköttsinflamation och borde använda tandtråd regelbundet, men det är inte så kul när det oftast blöder från tandsköttet och tar ont att använda tandtråd. Jag har också en tandställning på insidan av nedretandraden och under den skulle det vara perfekt att spruta vatten istället för att trä igenom tandtråden med en plast ”nål” som jag fått av tandläkaren. Detta är krångligt och blir därför inte gjort som leder till tandsköttinflamation, därför hoppas jag på tur så att jag får finare tänder i sommar. Eftersom det också tar över ett år att komma till tandläkaren i Korsholm.

 3. julia

  Jag är med och tävlar! När jag läser alla andras kommentarer om varför dem ska vinna kommer jag inte på något mer som ingen annan redan dragit en story som passar in på mig på. Därför håller jag helt enkelt bara tummarna :)

 4. Bunny

  Hejsan! Så passlig tävling! Jag hade just tandläkarcheck en månad tillbaka och visst hittade dom hål :( Tyvärr är min mun alltför liten för mina tänder och dom tromas så nära varandra att det lätt blir hål just mellan tänderna. När jag var liten drogs det ut sex stycken järntänder för att göra plats för resten men det heller hjälpte inte, dom är ändå ihoptryckta :( Därför kan jag inte använda normal tandtråd för det bara inte ryms mellan mina tänder! O så kommer det alltid bara mera hål mellan mina tänder… Så jag hoppas verkligen att jag vinner!

 5. kairi

  Jag var mobbad när jag var liten o det ledde till att jag fick epilepsi av stressen, vilket i sin tur ledde till att jag en gång föll ner från ett bord medvetslös o då rök halva min tand. Den är visserligen tillbakasatt men den är mycket mindre o fulare än resten av tänderna. Dessutom känns det som att jag på sistone bara får fulare o fulare tänder annars också, kanske den här kunde inspirera mig till att försöka tvätta tänderna flera gånger om dagen – Leendet är ju ändå en viktig del till att känna sig vacker, så många dagar i veckan ser jag mig i spegeln o ser bara en fuling med gula fula tänder. DÄRFÖR vill jag vinna den här.

 6. Camilla

  Jag skulle gärna vinna en sådan för jag kan knappt använda tandtråd, har så dåliga tänder och med tandtråden har det ofta lossnat nån bit från tänderna så jag vågar knappt använda det. Och så skulle det sitta bra efter förra veckans tandläkarbesök och räkning på 250e:(

 7. Daniela

  Jag skulle helt enkelt vilja ha vitare tänder! Självförtroendet åker upp och vad är inte finare än ett leende med vita tänder?

 8. Josefin-21år, fru och mamma till två

  Har kikat på en sån och skulle gärna ha en för som mamma till två små så har jag aldrig tid eller ork till att ta fram tandtråden. Får jättelätt hål i tänderna så jag borde ta hand om dem bättre vilket skulle gå mycket lättare med en AirFloss:)

 9. joz

  Hej! Jag skulle villa vinna en Philips AirFloss för att jag lider av tandsten och det ser jätte hemskt ut, jag undviker att le så att människor inte ser min tandsten… Dessutom har jag just studentfest och då kommer jag måsta le på en massa fotografier vilket jag inte alls skulle vilja. Jag skulle vara världens lyckligaste ifall jag vann, jag skulle inte bara få finare tänder utan även ett bättre självförtroende.

 10. Fanny - mamma till Felicia

  Jag skulle gärna vilja ha så jag kan ge bort sen i present till min underbara sambo! Han är världens bästa man och pappa till vår lilla dotter, vet att den skulle göra honom väldigt glad då han alltid står och flossar med tandtråd varje morgon och kväll. Om vi hade en Airfloss skulle det ta kortare tid och vi får mer tid tillsammans som familj! Varje minut räknas faktiskt:)

 11. Julia

  Hej!
  Jag tycker du har en intressant och fin blogg :)
  Har läst den sedan julen.
  Skulle vara lyxigt att ha en airfloss och det verkar som en rolig ersättning till tandtråd.

 12. sabina

  Jag får åka till tandläkaren flera gånger i året och betala hutlöst mycket pengar (för en studerande iaf) för att skrapa bort tandsten. Mitt tandkött är så känsligt att det blöder varje kväll när jag använder tandtråd, vilket leder till att det inte blir ordentligt gjort och ännu mera smuts mellan tänderna. Hade aldrig hört om denna innan, men nu är jag övertygad, jag MÅSTE ha en! :D

 13. M

  Ojj denna sku va helt perfekt.. hatar och är även för lat att använda tandtråd vilket gör att varje gång jag besöker tandläkaren måst skrapa tandsten och kommer hem med ett blödande tandkött, saftig räkning och ont i tandköttet ännu följande dag…

 14. Kajsa Ö

  Oj, vad roligt! Min motivering är väl egentligen väldigt enkel. Jag har länge haft komplex över mitt leende, mina sneda tänder som inte heller är så vita. Jag har gett upp hoppet helt med användningen av tandställning, och har funderat på att lägga mig under kniven för att få ett riktigt pepsodent-smile så fort jag har åldern inne. Men efter att igen och åter igen fått höra att mitt leende är charmigt och en del av den jag är av mina nära och kära har jag skippat den idén. Men, genom att använda denna produkt skulle jag få fräschare tänder, och kanske våga visa mitt leende åt ännu fler! :)

 15. DK

  Jag skulle ge denna åt min sambo! Vi skall bli föräldrar vilken dag som helst nu (BF+4) och jag har hört att föräldrars karies kan spridas till barnet genom pussar och delad sked osv. Och tyvärr har min sambo en dålig tandsort och han skulle absolut behöva all hjälp på vägen för att hålla sin karies borta. Så ja, jag tror han skulle bli jätte glad över denna, och hoppeligen slipper han smitta nykomlingen med karies i framtiden :)

 16. Fanny

  Jag har ett stort problem, jag får alltid upprepade hål i tänderna mellan tänderna då jag har så tajt mellan mina tänder. Borde använda mig av tandtråd dagligen men tycker att det tar ont och tid. Jag skulle absolut behöva en sådan här för att slippa åt ordentligt att putsa mellan tänderna och att mina tandtroll slipper växa där och jag heeeela tiden slipper att springa till tandläkaren för att lappa dem.

 17. ellen

  Jag brukade använda tandtråd förr, men efter att jag hade tandställning har jag fått en slags ståltråd fastlimmad på insidan av tänderna, måste ha det minst 30 år. Helt sjukt! Iallafall får jag fruktansvärt med tandsten och grejer då jag inte kan använda någon form av tandtråd alls….. Kommer ju inte till för ståltråden!
  Är ett freak när det gäller att hålla munnen ren och det är riktigt jobbigt att inte kunna sköta det så bra som man skulle vilja… Hade blivit så OTROLIGT glad av att vinna det här!!!!!

 18. lisso

  Hej! jag skulle bli överlycklig om jag vann en airfloss! Jag är en fattig student som aldrig skulle ha råd att köpa en sådan där själv. Mitt största problem med tandvård är just mellan tänderna. Jag borstar tänderna och använder fluor skölj regelbundet men tar med tandtråd allt för sällan, så då får tänderna lida. den här airflossen hade nog förbättrat mina tänder betydligt. :) därför hade det vart super härligt att vinna den här hos dig!

 19. Gabriella

  när jag var mindre och bodde på ett annat ställe och hade en tandläkare där så blev jag lovad en tandställning, sen flyttade vi och då fick jag en ny tandläkare som sa att det är fint med unika tänder så inte alla har det perfekta hollywoodleendet och ”vägrade” därmed ge mig en tandställning. Nu måste jag betala själv om jag vill ha en, men är student och kan inte lägga dom summorna pengar på det för det är svindyrt. Jag har seriöst fobi för mitt leende och ler tyvärr oftast med stängd mun nu, tar någon en bild på mig när jag ler med öppen mun ser jag inget annat på bilden än mina tänder. Skulle hjälpa mig på traven att få vårstäda som ett litet plåster på såren, jag avstår gärna tandtråd också. Förhoppningsvis skulle jag få en uppfriskande känsla och inte tänka lika mycket på det jobbiga!

 20. Jasse

  Oj! En sådan hade jag verkligen behövt!
  Mina tänder sitter så sjukt tätt och jag kan inte komma åt med vanlig tandtråd :( Den hade verkligen underlättat :)!

 21. Martina

  Förutom att jag alltid haft problem med tänderna har jag också haft stora gluggar mellan framtänderna och mellan hörntänderna som jag skämts över sedan jag var liten. För ca. tre år sedan fick jag dock fixat gluggarna men följdproblemet blev att jag inte slipper dit med tandtråd. Det är alldeles för trångt mellan tänderna. Jag skulle bli jätte glad om jag vann airflossen eftersom jag tror den skulle vara ett bättre alternativ än att försöka peta bort smutsen med tandpetare och att ständigt borsta tänderna så att tandköttet blöder. Jag skulle bli glad om jag efter alla dessa ”munkomplex” år få vara nöjd över mitt leende :)

 22. Hanna

  Jag födde barn för 11 veckor sen och känner mig ä n t l i g e n som vanligt igen! Efter förlossningen blev jag sjuk och sängliggande i två veckor och efter det tog det tid att känna sig ”normal” igen. Men nu håller jag på att fräscha upp mig och ska snart till frisören, har rakat benen (fräscht, jag vet hehe) och var ute på min första joggingtur igår. Så en airfloss skulle få mig att även känna mig fräsch i munnen:)

 23. daniela

  Jag har alltid haft problem med tänderna… Karies hittar till min mun även om jag borstar tänderna noga osv. Skulle gärna testa denna grej för att försöka sköta munhygienen ännu bättre :)

 24. ida

  jag vill vinna den för att jag har jätteproblem med tandsten, får det hur ofta som helst och har som fattig studerande inte råd att gå till tandläkaren så ofta som jag borde för att få bort tandstenen. tandtråd hjälper, men jag kan inte använda det. alltså det gör så ont och tandköttet blöder som om det fick betalt varje gång. dessutom tycker jag det är svårt att få bort det med tandtråd också, tror den där skulle vara till mycket stor hjälp för mig! :)

 25. Emma

  jag går till tandläkaren så sällan som möjligt, men ibland måste man ju och varje gång påpekar han att jag borde vara flitigare med tandtråden eftersom jag alltid får tandsten och de hål jag har finns alla mellan tänderna. Sen är jag flitig med tandtråden i ca 4 dagar, sen orkar jag inte mer. Det är pilligt och tidskrävande, och så skär jag alltid sönder tandköttet så att man går med blodsmak i munnen länge efteråt. Nä. Jag BEHÖVER en airfloss! :)

 26. Sofia-mamma till Vilja och Tintin

  Jag hade faktiskt velat vinna den här till min man! Han hade nog blivit så glad.
  Pga en visdomstand som vuxit fel så fick han tandfickor och riskerade att tappa sina 2 tänder brevid men efter att kämpat med tandtråd och mellanrumsborstar i 6 månader så räddades tänderna. Men han måste fortsätta så noggrant hela livet för att få behålla dom och tandläkarräkningarna har inte varit nådiga. Det här skulle underlätta massor för honom samt förhoppningsvis hålla räkningarna borta ;)

 27. Anna h

  För att visa gott exempel för min lilla dotter på 6 månader, hur viktigt det är att hålla tänderna i skick! Så att hon vänjer sej från liten redan hur viktigt det är att sköta sin munhygien :)

 28. Carro

  Har haft problem med mina tänder sedan jag var liten och använder alla produkter som går, i princip. Tandborste (självfallet), tandstickor, tandtråd, tungskrapa, flourskölj… Den här airflossen har jag dock inte provat, och jag tror att den skulle ge den sista lilla rengörningskicken min mun behöver varje dag! Dock känns den lite dyr att impulsshoppa bara sådär… Därför hoppas jag på att vinna den här hos dig! :D

 29. Hanna

  Denna är faktiskt inte till mig själv utan till min mamma! Hon gnäller jämt på sin förbaskade tandtråd så detta vore ju GULD! Sen är det ett litet plus att det är morsdag nästa söndag, hon skulle älska den :)

 30. Emma

  Oj, en såndär skulle vara bra att ha! Själv har jag ganska lite utrymme mellan tänderna, vilket leder till att jag skär mej på tandtråden varje gång jag försöker använda den. Därför tror jag denna skulle komma bra till pass eftersom tänder är viktigt för mej, och speciellt mina egna :)

 31. Moa - mamma till Leia

  När jag var gravid blödde mina tänder sönder (kändes det som). Jag var hos tandläkaren flera gånger i månaden eftersom hon så gärna ville att jag skulle sluta blöda när jag borstade mina tänder, fick massa tandborstar och tandkrämer som inte funkade. Felet var iallafall att mitt tandkött var inflammerat och för att ”få bort” det så måste jag använda tandtråd varannan dag. Men jag typ hatar att använda tandtråd, tycker det gör ont och så river jag upp tandköttet hela tiden, så det blöder och då vill man ju inte fortsätta.. Så med en airfloss så slipper jag tandtråden vilket gör att jag kan få ett infektionsfritt tandkött. Perfekt! :-)

 32. Mikaela

  Hej!

  Jag har varit rökare i 14 år men nu har jg bestämt mig för att sluta på riktigt! Att vinna den här tälingen skulle verkligen ge motivationen en välbeövd boost. En av orsakerna jag vill sluta är ju just det,en fräshare mun, finare tänder!

 33. Magnolia

  Avskyr tandtråd och skär mej i den jämt och ständigt! Blev överlycklig när jag läste om denna i din recension. Skulle gärna vilja ha en sån, för mina tänder är verkligen i behov av ordentlig rengöring där tandborsten inte kommer åt…

 34. ella

  Oj denna skulle vara helt perfekt för mig eftersom jag ej kan använda tandtråd. Har så tätt mellan tänderna att endast tandhygenisten får det fixat. Skulle gärna vinna denna eftersom jag älskar känslan av rena tänder :)

 35. Erika - Charlie och Stellas mamma

  Jag har alltid haft dåliga tänder och varje tandläkarbesök slutar med hål och dyra betalningar. Som 2-barns mamma är tänderna inte alltid en prioritet så en Airfloss skulle vara kanon att ha!

 36. nasse

  Jag har äntligen efter många många år beställt tid till tandläkare för nu banne mej skall jag våga gå dit och få mina tänder i skick!skulle kännas fint att vinna manicken och på så sätt nu få ny start med mina tänder och motivation till att verkligen hålla dem i skick!har dessutom så svårt att använda mej av vanlig tandtråd.
  Tack för mej!

 37. Emma

  Jag är en fattig studerande så att vinna en Philips AirFloss skulle sitta perfekt. Den skulle även underlätta min vardag när jag inte skulle behöva använda tandtråd. För mig är en fräsch mun viktigt. Gick förut och tugga tuggummi dagarna i ändan men nu har jag fått problem med käken p.g.a. att jag har en godartad tumör som växer på käkbenet. Så nu känner jag mig inte lika fräsch längre.

 38. Karin

  Jag tänker börja med att INTE klaga över hur mycket ont och dåligt tillvaro jag har för tillfället, som många andra gjort! Hoppas ni börjar må bättre! Nej jag skulle vilja ha den här underbara mojäng för att JAG tycker jag är värd den! Jag har haft många negativa händelser i mitt liv det senaste året men det hjälper mig inte att vinna den här tävlingen. Jag vill vinna den här tävlingen för att jag är stolt över mig själv och jag har lärt mig att tycka om mig själv. Det finns så fina flickor/kvinnor/damer/tanter ute i vår värld. Så tänk på det fina positiva i livet och ta inte fasta på det negativa! Puss på er! :)

 39. Emma

  Oj, den skulle passa bra i mitt badrum! Jag har inte varit hos tandläkare på 4 år och väntar nu mitt andra barn under samma tid, hups! Nu håller jag på och utvecklar mitt livs första hål i mina ganska gula tänder. Skulle mer än gärna få ta emot den där högtryckstvätten och försöka få ordning och reda i lilla munnen.
  (:

 40. M

  Jag har enormt obehag av att gå till tandläkaren pga min sprutskräck. Bedövning är dock ett måste eftersom jag är väldigt känslig och ibland hamnar att ta upp till 2-3 bedövningssprutor vid ett besök. Trots att jag använder tandtråd får jag ofta inflamation i min mun när jag har trångt om plats. Har alltid haft för många tänder och har det ännu idag fast de dragit ut flera. Denna låter som en bra grej som kanske hjälper mig på traven att inte lika ofta få inflamation och får underlätta min skräck för tandläkarbesöket. Kan nämnas att jag ofta är så slut efter min hyperventi. efter bedövningarna att jag måste hem och sova några timmar för att orka resten av dagen!

 41. Anne

  Som de flesta andra så tycker jag att tandtråd är ett bökigt projekt. Därför vill jag gärna vinna denna. :) Tack för en fin blogg, och trevlig sommar!!

 42. Erica

  Jag vill gärna vinna. Känns som att det skulle behövas något som piggar upp efter idag. Inga detaljer, men det här har varit den värsta dagen i mitt liv.

 43. Sanna

  Det första jag skulle vilja skriva är vem vill inte ha snyggare tänder och en fräschare andedräkt? Det vill nog alla men framför allt jag, som är så extremt besviken på mig själv som fick mitt första hål någonsin två veckor efter att jag fyllt 20 år. Det var en riktig besvikelse och en riktig dålig tajming, med tanke att man från och med 20 års ålder måste betala för att laga etc.

  Vore därför underbart att få hem denna produkt, som förhoppningsvis skulle hjälpa mig hålla munnen i bättre skick precis som tidigare.

  Kram Sanna

 44. Celine - Maskrosmor med Aspergers

  Åh!! Vilken fantastisk vinst, den hoppas jag på att vinna, men motivering är sannerligen inte min starkaste sida. Men jag hoppas att denna kan hjälpa mina tänder att överleva ett tag till. Är 33 år, har Aspergers och tandläkarskräck vilket gör det extremt tufft med eventuella tandläkarbesök vilka inte blivit gjorda på 15 år nu.

  Jag har även tipsat om tävlingen i min blogg: http://phantazia.blogg.se/2012/april/philips-airfloss-304.html#comment

 45. Edvin Swenson

  Som glad men stressad student
  Är det tyvärr lätt hänt
  Att jag av bara farten glömmer bort min tandhygien
  Då jag exempelvis till en föreläsning är sen
  Denna högteknologiska tandtvätt
  Skulle utan tvekan lätt
  Lösa all min problematik
  Då jag på morgonen skulle slippa panik
  För med en hastighet på sextio kilometer
  Blir jag av med allt vad bakterier heter
  Att få munnen fräsch på bara några sekunder
  Skulle sannerligen kännas som ett under
  Låt mig ta del av denna nya teknologi
  Och min mun glädjas i eufori
  Då frätningarna och plackens tid nu är förbi
  Med denna tingest likt magi
  Så låt mig vinna en Airfloss
  Och gå runt med en fräsch andedräkt Like a Boss !

 46. Johan W

  Till gommens förfinade välbehag
  fortsätter jag äta choklad av olika slag.
  Nu kanske Philips AirFloss hjälper mej att hålla kollen
  både på andedräkt och de förödande elaka tandtrollen.

 47. tina

  hejsan! jag heter tina och är en glad tjej som i sina dagar har haft mycket preblem med mina tänder, jag har väldigt ”mjuka” och sköra tänder så jag får lättare hål än vissa andra och när jag var mindre hade jag hål väldigt ofta för jsg inte var 110% noga med tandhygienen, jag har nu insett att jag var dumdristig mnär jag var liten och insett hur viktigt det är med bra tandhygien och vill nu få så fina tänder som det går, med hjälp av denna fina aifloss så gör det min situation lättare (och kanske roligare om man har tur?)jag skulle bli super glad om jag vann denna airfloss så att jag på ett lätt och smidit sätt hålla mina tänder rena och fräsha!!

 48. Kristina

  En sån skulle vara perfekt för mina tänder! Det är väldigt trångt mellan mina tänder och jag har därför svårt att använda tandtråd. Med en tunn tandtråd kan jag ibland lyckas komma emellan, men då måste jag trycka till så hårt att det börjar blöda :(

  Jag har problem med tandsten och dålig andedräkt, men lyckas inte riktigt komma tillrätta med problemet. En AirFloss låter som den ultimata lösningen på mitt problem! Så jag håller tummarna!

 49. Filippa

  Jag har besökt dem andra bloggarna.
  – Jag har i 5 år väntat på att få fina tänder med tandställning & dra ut tänder och allt möjligt.& jag orkar aldrig använda tandtråd. Denna verkar grym, vill ju ha fina tänder!

 50. Erica

  Hej!
  Jag skulle jättegärna vinna dendär! Jag har väldigt svaga tänder och har haft otroligt många hål. Jag har inte heller alltid tid att borsta 2-3 gånger per dag som man borde. Men dendär verkar ju superbra och det går säkert snabbt att borsta med den! Den skulle vara superbra nu till sommaren som sagt och vem skulle inte vilija ha ett vitare leende. (Har inte så vita jag inte) :P

 51. Carola L

  Jag vill vinna denna till min dotter som har svårt att få rent mellan tänderna och har fått hål p.g.a. det och tvingats dra bort en 6-årstand… nej, jag använde inte tandtråd på henne när hon var 5 år… men det skulle jag ha gjort. Därför vore det bra för henne om hon fick denna istället – så mycket enklare att rengöra i munnen då!

 52. emma rudbeck

  Hej
  Åh vad jag skulle vilja vinna den här. Jag har alltid aft dåliga tänder och haft hål varenda gång hos tandläkaren,det plus diverse rotfyllningar tom stifttänder har kostat en mindre förmögenhet så nu skulle jag hemskt gärna vilja prova denna.Det finns ju faktiskt roligare saker att göra för pengarna än attt gå till tandläkaren.
  .Så nu håller jag tummarna o hoppas på tur [email protected]

 53. Emma

  Jag har varit halvsjuk hela tiden det senaste halvåret, haft stegring, varit frisk, haft stegring, varit frisk, haft feber, varit frisk. Om jag skulle ha Philips AirFloss kanske jag skulle hållas frisk för gott då jag inte får ner precis alla bobbor från munnen utan en stor del rensas bort innan jag hinner bli smittad! Mitt tandkött börjar lätt blöda då man gräver med tandtråd och tandborste så då skulle det här vara så mycket skonsammare och framför allt lättare för att inte tala om roligare! Vem kan säga att den tycker det är roligt att borsta tänderna? Inte jag i alla fall, men med Philips AirFloss skulle det bli ändring på det!

 54. kajsa

  gud vad glad jag blev när jag såg denna tävling! :D jag har gått på en massa hemmakurer som ska göra tänderna vitare så det har bildats en massa plack på mina tänder samt att jag har användt bleknings tandkräm som förstör emajlen så skulle vara skönt om man fick något som verkligen funkar.. håller tummarna och hoppas jag vinner även fast jag hade en ganska simple motivering! kram <3

 55. VS - Anna

  Hej!

  När jag först hörde talas om nya Airfloss kände jag nästan lättnad. Äntligen liksom. Jag använder i stort sett aldrig tandtråd (bara när jag ska till tandläkaren och få utskällning) för jag avskyr att hålla på i munnen. Det har naturligtvis lett till att jag varit en välkänd profil hos folktandvården runtom i Sverige sedan barnsben och det finns ju trevligare ställen att hänga på…

  Har testat det mesta och jag hoppas och tror att Airfloss är the one!

  Vid nästa tandläkarbesök vill jag komma in med ett leende som slipper utskällningar och förmaningar eftersom det redan är så rent som det kan bli!

  Håller tummarna så att de blir blå som de kan bli när man virar tandtråd lite för hårt (en gång om året)…

  Kram Anna

 56. Vanessa Alm

  Heeej!
  Att vinna Philips Airfloss skulle betyda hur mkt som helst för mig. Sedan jag har vart liten har jag haft förjävliga tänder. Jag har svårt med att borsta mina tänder med vanliga tandborste, jag har haft detta problemet sedan jag har vart liten. Vilket ledde till att jag fick hål i tänderna flera gånger. Jag kan svära på att jag har vart på tandläkaren minst 14-16 ggr bara för att ta bort min tand som jag hade hål i. 50 % från mina mjölktänder är bortdragna. Det var jätte jobbig. Nu är jag 14 år och har detta problemet fortfarande. Jag vill jättegärna testa Philips Airfloss, det kanske kommer hjälpa mig och min framtid. Jag brukar alltid vara rädd när jag får hem en läkartid t mina tänder, fast än jag är 14 år. Om jag vinner detta kommer det kanske att hjälpa mig, och min framtid.

 57. Linda Nyström

  Varför just jag ska vinna den här Philips Airfloss är för att jag har precis haft tandställning, eller precis och precis, tog bort den för ett och ett halvt år sen ungefär. Tänderna var jätte fina i början och så, var jätte nöjd. Skulle använda en skena på natten för att tänderna inte skulle flytta på sig, vilket resulterade i att jag spottade ut den, tänderna flyttades på sig och tillslut kunde jag inte använda den längre. Nu i onsdags (2012-04-25) var jag hos min tandläkare igen för en kontroll, vilket alla har efter tandställning. Jag är så missnöjd med mina tänder, så jag tjatade verkligen om tandställning igen, och eftersom jag som liten vart ”mobbad” för mina tänder (dem såg verkligen förjävliga ut) så hade jag självklart hoppats på att få ett lika fint leende som alla andra har! Vilket jag inte fick. Min tandläkare är osäker på om hon vill ge mig tandställning igen eftersom jag har så inflamerat tandkött, jag kan knappt få bort det, min pappa har exakt samma sak. Så är inte mitt tandkött så inflamerat nästa gång jag ska dit så får jag tandställning igen. Så Philips Airfloss skulle betyda jätte mycket för mig! Och min pappa eftersom han har problem med tandköttet. Både jag och pappa står med både tandtråd och mellanrumsborstar för att återgärda det här. Men man orkar inte längre, de räcker med tandborsten i två minuter.. Jag skulle bli så glad om jag vann denna! För det skulle verkligen förändra mitt liv, då jag skulle våga le igen, vilket jag älskar att göra..

 58. Michaela

  Jag vill ha denna för att jag verkligen inte orkar använda tandtråd och dessutom så tycker jag att det är svårt att komma åt vid de bakre tänderna med tandtråd. Gillar inte att stoppa saker i munnen, men har jag kontroll med ett munstycke/en ”tandborste” så funkar det säkert bra! Jag skulle själv inte ha råd med att köpa den så det skulle vara jättekul att vinna den. Jag får mycket bättre självförtroende när jag känner mig fräsch. Vill också kunna le utan att tänka på om mina tänder ser fräscha ut.

 59. Nicole Melkie

  Jag skulle gärna vilja vara med och tävla.Jag har haft problem med mina tänder ända sen jag var liten. Jag har alltid skrattat och så men har aldrig vågat öppna min mun riktigt ordentligt. Jag skäms för att öppna min mun och visa mina tändet. Jag vill kunna le som den glada personen jag egentligen är. Att äga en sån här skulle få mig att må mycket bättre och jag skulle kunna le så mycket mer!
  Nu håller jag mina tummar och hoppas det här går bra.
  Kram

 60. Mamma till fyra pojkar

  Åååååh! Jag kan inte skriva så fina dikter som vissa andra och är inte MER värd heller men LIKA MYCKE skulle jag tro. Så jag provar!

  Jag är gärna med ! ♥
  AirFloss skulle verkligen vara perfekt — jag som hatar tandtråd!

 61. Molly Lehmann

  Helloooo! Jag har haft tandställning vilket gör att mina tänder nu sitter nästan perfekt. Men jag måste rengöra otroligt noga eftersom jag får hål direkt annars. Jag är riktigt dålig på att både borsta tänderna och använda tandtråd. Jag vill att mitt leende ska bli så fint som möjligt så kanske jag kan känna mig lite snygg iallafall. Gillar inte min mun överhuvudtaget. Hoppas att jag vinner, det skulle rädda min tandhygien otroligt mycket!
  Pusss

 62. Hanna

  Den där har jag tänkt att köpa.
  Jag vill ha vita och fräschare tänder för att jag tycker att mina tänder är så snea och jag tycker att det skulle bli mycket bättre om jag hade vitare tänder,då kollar säkert andra inte lika mycket och jag våra le,jag måste alltid hålla för munnen :(
  hoppas att jag vinner den skulle behöva den jätte mycket.

 63. Amanda

  Åååh denna vill jag verkligen vinna! Jag brukar vara jätteduktig på att sköta tandtråd och mellanrumsborstar i perioder men två barn och tre hundar brukar alltid störa min rutiner efter ett tag. Det är svårt och känns krångligt när man ska iväg på morgonen och man prioriterar ju inte tandtråd framför byxor på ungen trots att tänderna verkligen skulle behöva det!

  En supervinst för mig! (som faktiskt ska till tandläkaren och borra imorgon *buhu*)

 64. Emely

  Vilken härlig tävling!!
  En Philips airfloss hade varit perfekt att packa ner i min resväska då jag ska ta mitt pick och pack och flytta till New York. Jag ska leva livet och tänker ta New York borna med storm och kyssa dem passionerat. För vem kan motstå en svensk charm med ett smittande leende? Ha det gott!

 65. Spacegirl

  Jag är muntorr så för mig är det otroligt viktigt med en god munhygien och allt som kan hjälpa mig med det är toppen.
  Och på våren när ljuset återvänder vill vi alla ha fräscha tänder.

 66. Madeleine

  Hej!

  Eftesom jag har tandställning nu och kommer få en tråd bakom tänderna så kommer jag inte kunna använda vanlig tandtråd. Denna är alltså perfekt för mig :)
  Skulle dessutom vara en fin belöning då tandställningen förhoppningsvis ryker inom några månader. Jag vill ju ta hand om mina nya, fina tänder på bästa sätt :)

 67. isabellesmamma

  åh, har alltid haft problem med tandsten. och eftersom jag har extremt trångt mellan tänderna kan jag inte använda tandtråd, det enda som hittill sunkat är den tunnaste sorten av mellanrumsborste, men den är grymt vass så jag skiter oftast i det. denna låter ju helt toppen bra! hoppas hoppas jag får pröva!

 68. jessamy

  Hej :) Vilken toppentävling. Här vill jag vara med och tävla. Jag skulle vilja vinna en för att på det sättet ge mig själv lite vardagslyx. Med snart tre barn tycker jag att man sliter tag i tandborsten i farten för att borsta igenom tänderna lite snabbt. Noggrann rengöring, vad är det?

  Jag tipsar här =)

  http://jessamys.blogspot.se/p/tavlingar.html

 69. Felicia - mamma till Liam

  Jag vill hemskt gärna vara med!
  Jag skulle verkligen behöva en Air Floss då jag har både väldigt tätt mellan mina tänder (har dragit ut 4st då jag hade för många) och därefter fick jag tandställning. Och nu har jag även en tråd bakom tänderna som skall hålla dem på plats, så trandtråd funkar inte alls att köra med. Därför vore det somsagt bra med en Air Floss till min stackars lilla mun :)

 70. Mariel

  Hej! Skulle jätte gärna vila vinna eftersom både tandläkaren och tandhygienisten sa att jag borde börja använda tandtråd eftersom jag efter senaste granskning hade 5 hål och fler på kommande. Hålen är just på sådanna ställen att tandtråd skulle hindra bildande av dem. Problemet är bara det att jag har haft tandställning och därför fortfarande har en räls bakom tänderna både uppe och nere vilket gör att jag inte kan använda tandtråd ordentligt. Därför tror jag en air floss skulle passa mej då den antagligen kommer åt bättre både mellan tänderna och där rälserna går! :)

 71. Monika

  Skulle gärna vilja vinna när jag sällan använder tandtråd, med skulle man få en sån skulle d kanske bli bättring på d…

 72. Ingrid - Mamma till Zelda

  Jag är gärna med!

  Efter en (läs TRE) rejäla omgångar med tandstensskrapning hos tandhygienisten så MÅSTE jag verkligen bli bättre på att göra rent mellan tänderna! Då vore en sån här Air Floss alldeles perfekt! För inte vill jag ligga där tre gånger á 50 minuter med blödande tandkött igen..

  Kram, Ingrid

 73. Caroline G

  Jag är med:)
  Jag vill vinna eftersom att jag har tandläkarfobi på riktigt och tycker dessutom det är riktigt obehagligt när tandläkare ska kolla igenom munnen med så många saker. Om jag skulle ha den tandborsten så skulle den göra mina tänder mycket finare och hos tandläkaren så skulle det inte behövas lika mycket tid och jag skulle heller inte behöva gå dit lika ofta. Dessutom blir tänderna vackrare och vitare och hur snyggt är inte det i sommar till den bruna brännan. Det skulle vara perfekt med en sån här tandborste med andra ord. Jag har alltid tråkigt nog tyckt att det varit tråkigt att hålla på med tänderna så det skulle vara roligt att testa en ny tandborste då det går mycket fortare. Dessutom har jag väldigt brottom på morgonen och hinner bara borsta snabbt och inte så nogrannt. Men med den här går det ju snabbt och blir noggrant;).
  Kram Caroline

 74. Lina

  Visst skulle det vara hur bra som helst med en sånhär i sitt badrum! Men jag tror att den skulle vara till bättre användning i min storebrors badrum. På grund av att han bara kan använda sin ena arm och alltid har fått skäll av tandläkaren skulle denna passa han perfekt. Dom tivingar han att använda tandtråd men det är ju inte direkt lätt med en arm man inte kan kontrollera fullt ut.
  Hoppas verkligen jag vinner så jag kan få ge den till honom. Efter allt han gjort mot mig förtjänar han det bästa!

 75. emina

  jag vill jättegärna vinna.

  min tandläkare tjatar om att jag ska börja använda tandtråd, men jag har så trångt mellan mina tänder att det väldigt sällan fungerar. Därför skulle denna vara helt underbar att få vinna.

  du har verkligen en jättefin blogg! <3

 76. Victoria

  Hej Janina !
  Jag har alltid tagit bra hand om mina tänder, ända tills för någon månad sedan då jag började slarva med det. Och detta ledde till att det blev en massa hål. Och jag tyckte det blev ännu värre att sköta dem. Så skulle gärna villa vinna en AirFloss så jag skulle se någon glädje med att borsta tänderna igen. Så att de skulle bli i lika bra skick som tidigare.

  Kram Victoria

 77. Fia

  Morjens!

  Jag har tagit väl hand om mina tänder hela livet, har aldrig haft några hål, ingen tandställning, ingen dålig andedräkt…. Därför skulle jag villa vinna en AirFloss så jag kan fortsätta med att hålla mina tänder i gott skick!

 78. Jenny

  Hej Janina!
  Jag skulle så gärna vilja vinna denna till min fantastiska storasyster som fått problem med tandsten. Hon är min stora förebild, men nu har hon haft det tufft ett tag och jag vill så gärna pigga upp henne lite =)
  Tusen tack för en bra blogg!
  Kram Jenny [email protected]

 79. The Life Of Yarp - Live you life before someone else does it for you!

  Åh jag är gärna med! Vilken supertävling. Jag har ätit mediciner konstant sedan 5 år och det har slitit rejält på mina tänder p.g.a alla ämnen de innehåller så leder det till muntorrhet och jag måste vara jättenoga med att borsta tänderna för att inte få karies eller andra problem med munnen och tänderna.

  en eltandborste från Philips vore ju perfekt, då vet jag att tänderna blir skonsamt rena och det blir framförallt roligare att borsta tänderna. Lättare att hålla rent också för den delen! Har haft räls-tandställning när jag var mellan 12-15, så har även kvar tandställningen bakom tänderna, så det är svårt att komma åt med vanlig tandborste.

  Håller tummarna,

  kram nathalié
  [email protected]

 80. Linda

  Vilken superbra uppfinning! Jag avskyr tandtråden, Så svårt att komma åt och obehagligt att putsa bak i munnen när kräkreflexerna så lätt stör jobbet. Skulle verkligen bli överlycklig av att vinna. Har dessutom så svaga tänder så jag behöver alla redskap jag kan få för att inte behöva löständer redan om några år!

 81. Lovis

  Hej, mitt namn är lovis och jag är 16 år. Jag skulle jättegärna vilja vinna en sån där, då jag har jättemycket problem med mina tänder och om 2 veckor ska jag få tandställning och då kommer jag behöva vara jättenoga med att borsta och sköta om mina tänder därför skulle det vara så himla passande med en sån där mackapär.. Så jag hoppas verkligen att jag vinner så att alla kan få se ett riktigt fint leende sen när tandställningen ska bort :) kram på er!

 82. Kicka

  Jag skulle vilja ha en Philips AirFloss på grund av att mina vissdoms tänder växer hela tiden och det samlas mycket tandsten i bakre delen av munnen. Tandläkaren skriver inte tid till tandhygienisten för att det finns andra som har mera problem. På ett år har mitt tandskött blivit inflamerat samt tänderna gulare bara för att vissdomständerna växer och de kan inte dra ut dom på ett halv år p.g.a. Långa långa köer. Jag har alltid borstat tänderna 2 – 3 gånger om dagen och använt tandtråd varje vecka. Skulle sitta fint med en Philips AirFloss.

 83. K

  Jag lider av tandläkarskräck och har väldigt dåliga tänder. Ingen bra kombination! :D Lyckades ta mig till tandläkaren för nån månad sen och hade flera hål och 3 visdomständer som ska dras ut… jikes… :O
  Denhär skulle jag bli så glad åt om jag skulle vinna! Fick höra att jag måste börja använda tandtråd oftare, men det e inte så lätt att hinna med sig själv alla gånger då man har bebis.

 84. Nina

  Jag får ofta hål mellan tänderna å får alltid höra hos tandläkaren att jag måste använda tandtråd.
  Men med barn i huset, hinner man oftast inte borsta tänderna så tandtråden lämnas alltid bort.
  Så att vinna sko va riktigt bra :)

 85. Linda

  Åhh en AirFloss vill jag vinna!
  så karies oh plack ur min mun kan försvinna
  Inga fler dyr tandläkarbesök
  där alla mina pengar gick upp i rök
  Nu blir det vårstädning varje dag
  och mina tänder skriker hipp hipp hurra!

 86. Malin

  Hej! :)
  Jag skulle väldigt mycke behöva en Philips AirFloss, för jag har en bra tandsort o. har bara en gång i mitt liv (är 23år) haft ett litet hål i en tand, men jag har däremot tandsten, som borde putsas på varje dag, åtminstone, men helst två gånger, men det är så jobbigt o. obekvämt med tandtråd så det blir liksom inte riktigt av, tyvärr, jag blir påmind av det varje gång jag går till tandläkaren, för det är ingen trevlig procedur precis, då tandsten skall tas bort. I sommar skall jag gifta mig o. då vore det trevligt med snygga tänder, så man kan le o. skratta hela dagen lång!
  Annars vill jag bara säga att du har en trevlig blogg o. att du skall strunta i alla dumma kommentarer, man blir så ledsen av sånt helt i onödan.Kram.

 87. Diana

  Har jätte promblem me mina dåliga tänder … Så den där skulle sitta perfekt för mig ! Som småbarnsföräldrar har man inte alltid den tid man behöver för sig själv och inte heller har man råd att springa till tandläkaren så ofta ! Så den vill jag gärna vinna ! tack för en fin blogg Janina ! :)

 88. Janica

  Ända sen liten har mina tänder lätt drabbats av bakterier som gjort att jag fått hål och missfärgningar i tänderna. Trots att jag dagligen borstar tänderna 2 gånger och använder tandtråd samt fluorsköljning tycks inte läget bli bättre, vid varje besök hos tandläkaren hittas alltid något nytt hål. Jag har även en öm grop orsakad av en visdomstand som det alltid lämnar lite smuts i, och det skulle säkert vara skönare att skölja rent där i stället för att peta med tandpetare. Jag är säker på att denhär ”sköljaren” skulle göra under för mina tänder trots att de redan hamnat ut för mycket stryk. Vem älskar inte känslan av en ren och frisk mun :)

 89. Tina

  Jag skulle vilja vinna den för att ge den till min sambo. Han är helt oförmögen att använda tandtråd och älskar prylar. Och tandtråd skulle behöva användas oftare hos oss, av oss båda. Så det här skulle med andra ord vara lösningen :)

 90. jenny

  Å den skulle jag gärna vilja vinna! jag är en av dom som inte är så förtjust itandtråd å har problem med tandköttet å det är ju alltid skönt att känna sig fresh i munnen ett stort + ;)

 91. B

  Jag haft ryggen sjuk sedan hösten, nu fick jag veta att jag har en växt där, mina dagar går långsamt då jag är sjukledig. Att vinna en sak som dena skulle göra mina tänder vackra och pigga upp mig.

 92. Anonym

  Jag har haft ryggen sjuk sedan hösten, nu fick jag veta för en månad sen att jag en sorts växt där, har tagit provbitar men dom vet inte ännu var det är, väntar på resultat. Dagarna mina långsamt, då jag är sjukledig.Jag årkar/kan inte stå eller sitta länge för att min ryggvärker så. Så en sak som denna skulle vara bra för mig, mina tänder skulla bli vackdra och jag skulle inte behöva stå eller sitta aldeles för länge.

 93. Victoria

  Jag råkar faktiskt ha en irriterande tandvärk på ett ställe precis mellan två tänder, jag har redan besökt tandläkaren 2 gånger för att få fixat ett eventuellt hål, men vad de än gör så blir det inte bättre.. Vad vore då inte bättre än detta för att hålla tänderna friska och hålla bort kommande problem? Tack gärna, jag skulle gärna vilja vinna en! :)

stats