JANINAS

Same shit, different day

Alltså nu har jag helt kommit av mig igen, vad fan ska jag blogga om? Det känns som att det bara är samma visa varje dag, och så vill jag ju inte ha det. Har jag verkligen ett så tråkigt liv? Eller är det meningen att jag inte ska ha något mer att skriva om just nu?

Och ni som sitter bakom era datorskärmar och väntar på uppdatering, vad förväntar ni er?
Jag har ärligt talat jätte mycket jag vill blogga om, men varje gång jag kommit på något så kommer jag av mig och tänker att det antagligen inte är intressant för någon annan än mig själv ändå, och även om det är mest för mig själv som jag bloggar så är det roligt att blogga om något som ni också tycker är roligt att läsa om.

Ööh..
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  Men det som är intressant att läsa för mig är ju det som du tycker är intressant! :) Det är ju dina åsikter och din vardag jag kommer hit för att läsa. Då spelar det ingen roll om du lägger upp en video där du borstar håret eller skriver om hur roligt det är att sticka, huvudsaken är ju att det är DU!

 2. paulina

  jag tycker att din blogg är sjukt bra, jag läser den varje dag!
  jag tycker att den är bra som den är fast jag tycker att du kan typ visa nicolinas ''dagens outfit'' och visa fler bilder på henne :)
  kram!

 3. Anonym

  fråge stund till nicolina? :P typ favorit program, favorit mat…. bild på favorit kläder… osv. beror ju på va folk frågar då vill säga… eller sätt bara ihop en lista :) btw tycker inte du behöver skriva om så mycket annat jag läser för det :)

 4. Janina svarar

  Josefine: Det är ju för att jag har skrivit fler inlägg varje dag som jag känner att jag börjar komma av mig, det känns som att alla inlägg handlar om samma sak.

 5. Isa

  Hejsan! Har följt din blogg sedan jag själv blev gravid i höstas. Jag har dock inte sett några bilder av (hela) er lägenhet. Kanske det vore nåt?
  Sen vill jag också fråga hur du påverkades under graviditeten. Hormoner, cravings, you name it! Gillar din blogg!

 6. Matilda

  Jag tycker din blogg är bra som den är. Det är intressant att läsa om din/er vardag och hur det är att vara ung mamma! Fortsätt i samma stil. Önskar dock fler bilder på dej :)

 7. josefine

  jag som trodde du kommit igång med bloggandet igen eftersom det kom så många inlägg varje dag.. men kanske inte då.
  Mer bilder från skolan? frågestund? fråga daniel?

stats