JANINAS

Sätt din personliga prägel på telefonskalet

Tidigare i höst fick jag hem två iphoneskal (eller ja, ett skal och ett skin) från Caseapp. Jag har haft dem nu någon månad och de har verkligen hållit jättebra! Det syns inte på nåt sätt att de ens blivit använda, trots att jag använt dem dagligen och inte haft telefonen i någon väska eller annat skydd. När jag använt andra skal har de blivit slitna rätt fort, så man märker att det är bättre kvalitet på dessa.

Jag har designat båda själv med bilder från Pinterest.  Jag satt en eeeevighet och valde mellan olika bilder jag hittat, jag hade så många snygga alternativ. Orkar man inte söka efter en egen bild så kan man välja någon av Caseapp’s egna snygga skal…

Förutom skal så sälger de även skins. De fungerar som ett klistermärke som man klistrar fast på telefonen som skydd, ifall man inte gillar bökiga skal. De går lätt att ta bort och lägga dit pånytt ifall man råkar lägga det snett eller sen när man vill ta bort det. Jag har haft mitt skin på nu.. kanske en månad? Och det sitter hur bra som helst ännu!

Med tanke på kvaliteten (och att man får möjligheten att designa eget) så tycker jag absolut att de är prisvärda. Finns till telefon, laptop och surfplatta.

Inlägg i samarbete med Caseapp

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats