JANINAS

She got it from her mama

Tröttnar aldrig på att jämföra. Det är så otroligt roligt att jämföra bilder på mig och Nicolina, för det är verkligen som att jag har en tvilling som föddes 17 år efter mig, av mig, haha. När hon var nyfödd var hon så lik Daniel men nu verkar hon bli mer och mer lik mig ju äldre hon blir.

Det är verkligen härligt när man kan se sig själv i barnen, både på personlighet och utseende. Med tanke på allt man gör för dem från att de ligger i magen tills de växer upp och ska uppfostras, så känns det som en belöning när man kan se att de liknar en själv. Det känns så häftigt att veta att de är en del av mig och att det syns.

Det som också är roligt är att bilderna är tagna i samma stuga. Vid min mormors sommarstuga. På bilderna är vi väl ungefär lika gamla, Nicolina är i alla fall 2,5 år.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. JANINA

  HJÄLP vad lika! :) helt sjukt hur man kan vara så glad för människor man aldrig har träffat, blev riktigt lycklig av att läsa inlägget nedan om nicolina och hur hon hjälper dig när du är gravid :) stooort lycka till med allting, you’re doing a fantastic job!

  JANINA SVARAR: Naaw va sött! TACK! <3

 2. lillagreizn

  Förstår precis vad du menar har hört samma sak med min son sen han föddes, han var en kopia av pappan. Å pappans släkt påpekade det så fort dom fick ett tillfälle, men nu när sonen är mer lik mig hörs inte ett enda ljud! Ser det som en bekräftelse att dom insett att han även har mina drag, då halva ansiktet varit mitt sen han föddes :)

 3. ida

  vad glad att folk tycker de liknar pappan, annars kan du ha fått elaka kommentarer om varför de INTE har drag av D… såna kommentarer fick min kompis av hennes svägerska :/

  JANINA SVARAR: Vad löjligt! Klart de liknar Daniel också, men när folk alltid sagt att de är en kopia av Daniel blir man ju glad när man ser att de liknar en själv också :)

 4. Linda

  så sött :)
  snart får du ju börja byta om texten i din header från ung tvåbarnsmamma, och iställer skriva att du är tvåbarnsmamma :)

  JANINA SVARAR: Tycker du det? Med tanke på att jag bara är 22 och har en dotter som fyller 5 snart så tycker jag nog jag är en ung mamma ännu :) I alla fall känner jag mig som en ung mamma när jag tänker på att jag väntar tredje barnet och bara nyss fyllt 22. Skulle jag vänta första barnet nu skulle jag inte kalla mig för ung mamma tror jag, även om det också är rätt ungt.

 5. michaela ♥

  herreguuud så lika. helt galet! mina barn är inte det minsta lika mig. deras pappa har svart hår och bruna ögon så jag gissar att det är lite därför. även om jag avgudar deras mörka drag så kan jag lite undra hur det känns att ha ett barn som liknar en själv, något jag antagligen aldrig kommer få uppleva.. :)

  JANINA SVARAR: Det är så få som sagt att våra barn liknar mig, alla påpekar bara hur lika de är sin far och då undrar man ju vart allt MITT jobb ska synas? ;) Men nu har ju fler och fler börjat märka att Nicolina liknar mig och det känns så himla roligt. Hon har ju dessutom lite av min personlighet också så hon är som en mini-me :)

stats