JANINAS

Shoppa smart på rean

Något jag varje år tänker att jag ska göra, är att shoppa nästa års vinterkläder på mellandagsrean. Hur smart?! Varje år blir det ändå att jag bara kollar på innekläder åt barnen, och det är ju jättebra att få det på rea också men såklart känns det bra om man har en sprillans ny overall att ta fram på senhösten sen, som man dessutom endast betalat typ halva priset för nästan ett år på förhand. I år ska jag faktiskt försöka hitta nåt åt Nicolina till nästa vinter, Joline har redan att ärva från Nicolina så hon behöver inget nytt.

Bl.a. Kidsbrandstore har massa fina ytterkläder till reapriser, där lönar det sig absolut att kolla. En massa fina innekläder har de också för både små och lite större barn (och små vuxna kan jag meddela, hehe).

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats