JANINAS

Shoppar ni på barnavdelningen?

På vägen hem från förskolan idag sprang jag in till posten och hämtade ut ett paket. Det kom från Kidsbrandstore och innehöll kläder som jag klickat hem åt både barnen och mig själv. Nicolina har skjutit på längden under sommaren så hon är i stort behov av nya byxor. Därför fick det bli två par åt henne. För första gången testar vi Nova Star’s jeans som jag läst så mycket bra om. Nicolina la genast märke till att det är hennes bokstav på bakfickorna ;) Tummen upp för mudden i midjan som gör de mer bekväma, och de långa muddarna vid bensluten som gör att de kan användas längre.

Hittade även ett par fulsnygga byxor som jag ska ha som hemmabyxor och ”finare mjukisbyxor”. Jag använder så gott som dagligen mjukisbyxor när jag är mammaledig så dehär passar utmärkt. En t-shirt slank också med... och så en vintermössa som var tänkt åt Nicolina, men som Joline blev heeelt förälskad i när hon såg att den hade lila täänor. Vilken tur att den var för liten på Nicolina så hon fick den istället! Den var så skön att hon inte ens ville ta av den när jag skulle fotografera.

Nu undrar jag. Brukar ni shoppa barnkläder åt er själva? Eller ja, tonårskläder ska man väl säga. Jag tycker det finns så mycket snyggt som jag tycker man lika bra skulle kunna hitta på vuxenavdelningen, så jag struntar fullständigt i om det är menat för 15-16 åringar. Jag tycker inte jag klär mig så annorlunda nu än jag gjorde i den åldern, såklart jag har ändrat lite men stilen är faktiskt den samma. Dessutom är ju barnkläder mycket billigare så om man hittar en storlek som passar, why not?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. E

  Jag brukar köpa skor från barnsidan ibland. Speciellt i sportaffärer finns det ofta likadana skor på barn och vuxenavdelningen men priset är hälften på barnsidan!

  JANINA SVARAR: Sant!

 2. Lina T.

  Jag brukar också köpa från barnavdelningen om jag hittar nått fint (A) Sen är jag ju liten i storlek heheh, så det är inte svårt och hitta plagg där ;D

 3. Lotta

  Jag provar nu och då barn/ungdomars mjukisbyxor, senast i somras, men det funkar inte på mej. Annars skulle de passa finfint, längden o bredden, men inte vid höfterna/rumpan, där sitter byxorna för tajt. Synd, för barnkläder finns det ofta i mycket coolare färger än vuxnas!

  JANINA SVARAR: Mjukisbyxor brukar jag också försöka hitta på barnavdelningen! Men ofta är de samma för mig, de är för små kring höfterna. De passar nog men fickorna börjar stå ut när det blir för tight.

stats