JANINAS

Shopping & huvudvärk

Det blev en spontan shoppingtur idag, eftersom jag var på jakt efter en ny bh. Hade tänkt se om jag skulle hittat något åt mig själv sen på rean, men som vanligt hade jag inte samvete att köpa något när jag vet att barnen behöver nya kläder hela tiden. Jag ryms ju i samma gamla paltor år efter år, så barnen som växer och sliter sönder sina kläder går alltid i första hand. Sen när jag blir rik ska jag satsa på mig själv lite mer.

Förutom det har vi inte gjort något speciellt idag. Jag har haft huvudvärk ”som vanligt”, och börjar bli lite orolig om det har något att göra med att jag slog tinningen riktigt hårt mot en dörrkant för lite över en vecka sen. Har haft huvudvärk varje dag mer eller mindre sen dess, och det tycks bara bli värre. Det blev en bula och jag hade länge ont där, men kan man ens få hjärnskakning ifall man inte faller och slår huvudet? Jag vet inte hur jag ska förklara enkelt vad jag gjorde, men jag hade i alla fall upp badrumsdörren (när man har upp dörren på vid gavel så nuddar den nästan vid väggen som står mittemot, och man slipper inte att gå förbi ifall man inte stänger dörren eller knuffar upp den helt, men mellanrummet är sådär passligt för ett huvud..) och så gick jag mot köket och kollade på/pratade med Joline som satt i vardagsrummet, jag gick ganska snabbt och när jag slutade prata med Joline och vände huvudet framåt så smällde det till riktigt ordentligt och så hade jag lyckats klämma huvudet mellan badrumsdörren och väggen. Det gjorde verkligen skitont och det kändes konstigt i huvudet länge efteråt, och så fick jag huvudvärk efter en liten stund och så har det fortsatt.

Det är väl förmodligen bäst att ringa och se vad de säger vid vårdcentralen ifall huvudvärken fortsätter. Tinningarna är ju rätt känsliga. Men hur fan lyckas jag med allt egentligen? Haha..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linnéa

    Jag lyckades med konststycket att få hjärnskakning när jag satte mig i bilen för ett par år sedan haha, så helt omöjligt är det nog inte att du kan ha åkt på en lindrigare hjärnskakning.. :-) Det bästa är nog att kontakta vårdcentralen så du slipper oroa dig i alla fall. Kramar! :-)

stats