JANINAS

Silvermama
Idag fick jag hem min beställning som jag gjorde förra veckan hos silvermama.se. Ett helt otroligt fint bola halsband (gravidsmycke) med barnvagnsfäste (hur smart?!). Jag har alltid velat ha ett sånt halsband men inte riktigt hittat nåt bra ställe att köpa/beställa från, och så har jag inte hittat nåt som jag fallit för direkt. Men så upptäckte jag Silvermama och satt säkert en timme och velade mellan vilket jag skulle välja! Ett jättestort utbud och bara fina halsband. Till sist valde jag ett ur Proud Mama serien och är jättenöjd. Nu längtar jag om möjligt ännu mer tills babyn blir lite större och medveten om ljud från utsidan (bara några få veckor kvar nu!), det ska bli intressant att se ifall h*n känner igen ljudet sen efter förlossningen och ifall det har en lugnande effekt. Tills dess får halsbandet hänga på spegeln i vårt sovrum, så får jag beundra det varje dag.

För er som inte känner till bola halsband så kan ni läsa detta som jag kopierat från hemsidan..

”Gravida kvinnor runt om i världen använder Bola Gravidsmycket enligt tradition eller som ett vackert smycke. Traditionen har funnits länge i Mexiko och Ostasien. I början skulle ett bola gravidsmycke vara i silver och tillkalla skyddsänglar. Det sägs även att det har en lugnande inverkan på ditt ofödda barn. Det mjukt spelande och rogivande ljudet lugnar bebisen under graviditeten och efter födelsen känner barnet igen ljudet av bola gravidsmycket och känner ett inre och intuitivt lugn. Ett bola gravidsmycke kan av den anledning även användas som amningssmycke eller amningshalsband. Det nyfödda barnet kan titta och ta på bolan under amningen och känna ett lugn samt förströelse från omvärldens alla intryck.

Inuti bolan finns en liten bjällra på vilken en liten boll dansar runt och avger ett speciellt svagt ljud när mamman rör sig. Genom att bära bolan långt ner på magen kan barnet höra ljudet från cirka 20:e graviditetsveckan.

Ett Bola Gravidsmycke tillverkas för hand, en Bola är aldrig lik en annan!”

Några andra jag funderade på när jag skulle beställa.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hannah - Mamma till Maxemilian

  Gud, de var ju jätte fina verkligen. Jag hade ett till Maxemilian kanske ska skaffa ett till, för den ”proud mama” var ju jätte fin verkligen ♡

 2. Lotta

  AAAA sjukt snygga halsband!
  Min klasskamrat använde Bola-halsband på våren och det var första gången jag hörde om dom. Tycker att det låter så underbart med bola-smycken och jag skall ABSOLUT ha ett sen när vi skaffar barn!
  Skulle ha lust att köpa ett redan nu, men det verkar lite opassande :D

  JANINA SVARAR: De är så himla mysiga! Jag kommer nog köpa fler :)

 3. Janica

  Åh, precis va ja behöva! Jättefint halsband vare ju :) Ja satt igår kväll å sökt på olika sidor bola halsband och påpeka åt Johan att an kommer lätt undan me julklappar om an köper en åt me. Måst si på hande sidon om ja blir na klokare :)

  JANINA SVARAR: Häälit! :D

stats