JANINAS

Sista dagen

Nu är det bara 14 timmar och 45 minuter kvar av 2010. Mycket har hänt under det senaste året och jag ska lägga upp ett ”året som gått” inlägg lite senare. Idag väckte Nicolina mig tidigare än de senaste dagarna, redan 06:40 ville hon stiga upp och det tycker jag bara är skönt. Förhoppningsvis är hon lite tröttare sen när det är dags för middagsvilan, så det inte dröjer ut flera timmar som det har gjort de senaste dagarna. 

Vi hade inte tänkt skaffa någon barnvakt ikväll eftersom vi bara ska vara här hemma med Josefin och Jakob, men så erbjöd sig min mamma att ta med sig Nicolina hem idag eftersom hon ska till stan, så det tackade vi inte nej till. 
Det är nog skönt att få sova ut imorgon och inte behöva känna sig tvungen att lägga sig tidigt ikväll, det är ju trots allt nyår och då SKA man ju vara vaken vid tolvslaget :) 
Mamma hade tänkt ha Nicolina till söndag, men vi får se om vi hämtar henne redan imorgon kväll. Som det känns nu så har jag faktiskt inget behov att vara utan vår tjej enda till söndag, men vi får se hur det blir!


Såhär pigg är Nicolina för tillfället. Tungt att stiga upp tidigt när man är ledig ;)
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. josefine

    haha, ja satt här och hade tråkigt, så tryckte jag helt random på "juli 2009" i arkivet. Jag läste antagligen redan då, men hade glömt, Daniel var ju i milin då. och nicolina sååå liten. tror jag ska läsa mer sånt nån dag då jag hinner :) Gott nytt år!

stats