JANINAS

Sista mars

Idag har jag hunnit ringa åt FPA och skatteverket, eftersom de höjt skatten igen.
Jag tyckte det var lite konstigt när jag blivit utan pengar redan en vecka innan månadens slut, utan att ha köpt något onödigt, men nu förstår jag varför. 
Gud, vad jag längtar till den dagen då jag inte behöver ha något att göra med FPA! Visst är de väldigt bra att ha, bara de skulle kunna vara lite enklare att förstå sig på och skriva exakt vad de menar i sina brev.

Nu sover i alla fall Nicolina, och jag ska strax äta lunch. Daniel har en kort skoldag igen, han är där från 12:3014:00
Efter att Nicolina vaknat ska vi ut, för idag är det helt underbart väder! Sen ikväll ska vi åka till Lidl och handla lite billigt påskgodis, för om vi förstått det rätt så är det imorgon som häxorna är ute i Vasa?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Bunny

    Hejsan igen! tack för att du kommentera på min blogg :D ja måst nog säga att fast utbyte säkert kommer att vara superroligt så är nog att ha en egen liten familj o en så supersöt dotter som nicolina mycket bättre i alla fall!^^ O fast du inte åker på utbyte så kan man ju ändå bo utomlands! Jag har läst din blogg nu i typ ett år o du skriver så bra! Nu e de dessutom roligt att läsa för min lillasyster (19 år) är gravid o kommer att få sitt första barn samma vecka som jag kommer hem från japan!^^ Så de e roligt att veta hur det är att ha barn när man e ung!^^

  2. Caroline

    Det är nog på lördag som påskhäxorna är i farten, men i morgon far i alla fall jag och barnen från arbetet ut på torget utklädda till häxor. Haha.

  3. Cecci

    Det är nog på påskafton (lördag) påskhäxorna e i farten :) Åtminstone har det alltid varit så på den tiden då jag var påskhäxa :)

stats