JANINAS

Sista oktober

God morgon!

Idag sov Nicolina till min lycka, enda till 06:30 (sommartid). Hon väckte mig först kring 05, men då orkade jag inte stiga upp genast och tydligen somnade hon om. Det har aldrig hänt förut, jag brukar kunna ligga kvar hur länge som helst men hon brukar bara börja skrika högre. Kanske hon också var trött idag? För ovanlighetens skull :P

Jag hoppas det var inatt som man skulle ändra om klockorna till vintertid, för det har vi gjort. Så när vi steg upp var klockan egentligen 05:30, men i våra huvuden så är det fortfarande sommartid. 
Får se nu om vi får en gnällig unge senare när maten ska lagas och hon ska sova middagsvila, hon måste ju vänta en timme extra idag, men det ska väl nog gå bra. 

Vad ska vi göra idag då? 
Nu på morgonen har jag tänkt försöka få ut alla tre på en promenad, det är så skönt att vara ute tidigt på söndagsmorgnarna när Vasa är tyst och lugnt, så det är mitt mål. 
Sen idag ska vi väl inte göra något märkvärdigt, jag måste börja läsa på matteprov och göra några uppgifter, för på tisdag har vi prov och jag fattar ingenting som vanligt :)

Nu – frukost.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats