JANINAS

Skärpning Janina


Guuud så mitt ena klädskåp ser ut, och Daniels är precis likadant (fast inte med lika mycket kläder då). Det tycks smitta av sig, när en råddar så blir det automatiskt att den andra gör likadant. Jag gillar att ha ordning och reda, jag gillar att städa, men vissa saker orkar jag aldrig ta itu med, och jag är inte det minsta organiserad när det kommer till garderober eller köksskåp. Barnens garderober gillar jag dock att hålla ordning och reda i, jag gillar att vika de små plaggen och placera dem i fina högar. Önskar att jag brydde mig om mina egna kläder lika mycket! Haha.

Så det ska jag syssla med efter lunchen, vem vet vilka härliga bortglömda plagg som gömmer dig där. Det som jag inte använder och inte känns så värdefullt har jag tänkt skänka till röda korset. Sen nångång idag måste vi börja packa så vi kommer oss iväg till Oravais ikväll.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fia

    Hahaha helt underbart ju. Alla har vi våra ”stökiga garderober”, min är lådan med alla papper i köket, plus hela tvättstugan. Spelar ingen roll hur ofta eller noga jag städar och sorterar, blir lika stökigt igen, på kort tid. Ska dock ta tag i tvättstugan i sommar, viga en hel dag till att rensa och sortera, ta ut allt och börja om.
    Tack för en härlig blogg, har just hittat den, men tycker att det är roligt att läsa om dig och din vardag.
    //Fia

    JANINA SVARAR: Samma här! Alltid när jag städar så tänker jag ”NU ska jag plocka upp efter mig och hålla det såhär fint”, två dagar senare är det lika stökigt igen, haha :) Vad roligt att du tycker min blogg är intressant! Kram!

stats