JANINAS

Små, små sparkarKan inte begripa att vår lilla redan ser ut såhär. Att h*n redan är ungefär lika stor som min hand. Trots att det är tredje gången så känns det svårare att förstå nu än det gjorde de andra två gångerna. Det känns som att allt bara är en dröm, jag tycker det är svårt att begripa att det är så mycket som händer nu, varje dag. Tänk att det som var bara en liten räka för någon vecka sen är en liten, liten bebis nu. Tänk att barnen ska få ett litet syskon om bara 6 månader.

Och av den där lilla, lilla bebisen kan jag känna små, små sparkar. Som en försiktig knuff lågt ner i magen, varje dag påminner den mamma att det inte alls bara är en fin dröm. Tänk att det är samma små fötter som snart kommer sitta i babysittern och sprattla. Kan omöjligt begripa 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  vart ifrån får du dom där fantastiska bilderna? :o

  JANINA SVARAR: Vet att det finns en sida med Lennart Nilssons fotografier men kan inte hitta den nu, så jag googlar hans bilder på den vecka jag är i :)

 2. Johanna Törnqvist

  Vet inte hur ni har det i Finland, men hur mycket kommer du få i föräldrapenning sen? Alltså, kommer du få högre än innan du jobbade (om ni nu har samma system som vi i Sverige) :) det är det jag tänker på, i och med jag får lägsta belopp fortfarande, så hoppad jag det kan få ihop med 3 barn! :)

  JANINA SVARAR: Man måste tjäna en viss summa före man blir mammaledig för att få högre än minimum, och tror tyvärr inte jag kommit mig över den gränsen tills jag går på mammaledigt :/ jag började ju jobba först i april. Så jag lär nog få lägsta belopp.

 3. Josefin-22år, fru & trebarnsmamma

  Jag tyckte också att det var mycket overkligare tredje gången! Kanske för att man har så fullt upp med storasyskonen :) Men vi hade också strulig början av graviditeten med högrisk på kub fostervattenprov så först i vecka 17 kunde vi slappna av.

  JANINA SVARAR: Men huu så hemskt! Tur att ni fick veta att det inte var nån fara ändå, så ni inte behövde vänta till förlossningen :)

 4. Pamela

  Man kunde kanske tro att jamen du har ju gjort det två gånger förut, så du vet hur det är osv. Men det känns helt ”nytt” än en gång och lika underbart om inte mer! Samma sen när trean är född, det känns helt otroligt! Så var det i.a.f. för mig. Lycka till med allt! :)

  JANINA SVARAR: Tror det kommer kännas så för mig också! Alla graviditeter känns ju olika, vilket är så jäkla coolt :) Hur mycket erfarenhet man än har så känns det alltid spännande och nytt på något sätt :)

 5. Liselotte

  Åhh va mysigt! Väntar själv efter att få känna små sparkar, men det återstår att se om underverket vill stanna kvar först.

stats