JANINAS

Snacka om otur

Jag hade diskat färdigt, och stod i mina egna tankar och sköljde disken. Jag hade inte mycket kvar, när det plötsligt blev världens kalabalik ovanför mig! Något liknande har jag aldrig varit med om.
Haken som håller fast översta hyllan i skåpet med tallrikar och glas, hade kommit lös på något oförklarligt sätt, så hela hyllan vändes upponer och alla glas föll ner över mig
I det ögonblicket förstod jag inte vad som hände, att ett glas faller ner har man ju varit med om förr, men jag hade inte rört något på hyllan på en stund och plöstligt faller allt ner. Fy vad jag blev skraj!
3 glas och 2 muggar miste sina liv, så nu är jag lite ledsen.

Jaa-a, vilket jäkla massmord det blev.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Samma har hänt oss! Hyllan har blivit sned av nån anledning och trillat av plööpen som håller den på plats. Så ALLA våra glas gick sönder. Var själv i ett annat rum, så lät som ett flygplan kom in genom fönstret :S huja

stats