JANINAS

Snart bär det av på kryssning


Sommaren i all ära, men visst är våren himla härlig också. Regnet som kommit den senaste veckan har verkligen skyndat på det hela, och nu är marken nästan helt fri från snö. Bara några snöhögar kvar här och där.

Vi var ut på promenad mitt på dagen när Joline skulle sova, sen när vi kom hem stannade vi på bakgården och röjde upp bland allt skräp som legat under snön sen de blev färdiga med husen. Man måste verkligen hålla stenhård koll på barnen när vi är ute nu för där finns vassa bitar av plåtrör, träbitar med spikar som står rakt ut och en massa annat farligt. Vi väntar bara på att byggarna ska komma och ta bort det de lämnat för just nu ser det ut som en avstjälpningsplats här utanför. Det finns mycket som ska göras ännu (terasserna ska sättas på plats, gräsmatta ska sås, asfaltering, o.s.v.) så nu när snön smältat är det väl bara en tidsfråga innan de börjar på med allt som är kvar. Vi längtar tills det är färdigt!

Något annat att se fram emot har vi i alla fall! En bekant till Daniel har nämligen extra biljetter till en kryssning till Stockholm, och vi fick äran att åka och kommer åka nångång före den 7 maj. Det ska bli så skoj för jag har aldrig varit i Stockholm, inte på kryssning heller för den delen. Nu gäller det bara att bestämma ett datum. Wihoo!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats