JANINAS

Snart springer de båda två

Imorse var vi på 10-månadskontroll med lillfjärten. Hon är nu 70 cm lång och väger 8470 g. Jag tänkte ju skriva några rader om henne, men hon har faktiskt inte ändrat så mycket den senaste månaden förutom att hon lärt sig gå med gåvagnen alldeles nyligen, når nya höjder nästan varje dag och vinkar när någon säger hej eller hejdå. Sen förstås småsaker som man inte riktigt tänker på. Hon utvecklas och blir stor hon också som alla andra, och det är så roligt att se hur hon upptäcker världen ♥

Här är en fjuttig filmsnutt som jag lyckades filma idag när hon gick med gåvagnen. Den blev inte lång men ni ser ju hur duktig hon har blivit. När Nicolina var 10 månader hade hon just lärt sig krypa, och hon var mycket mulligare än Joline. ”Bilringar” över hela kroppen och stora runda kinder. En riktig michelinbebis var hon redan från första början! Därför känns det så ovant att se lilla Joline ta sig fram, hon ser så himla liten ut om man jämför med Nicolina. Och då har Jollan redan krupit ca. två månader och nu går hon snart också. Men klart man har bråttom att lära sig saker och ting när man har ett yrväder till storasyster :)

[videofyme id=”608564″ width=”700″ height=”448″ class=”aligncenter”]
Kan även tillägga att där i slutet när hon faller så skadar hon sig inte, hon började gråta mest för att hon blev rädd och trodde att hon skulle slå sig. Hon ställde sig upp och fortsatte gå nästan genast när jag slutat filma. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jollie

    Verkar som du favoriserar den yngsta hela tiden :P

    JANINA SVARAR: För att jag påpekar att hon är tidigare med det mesta? Jag tycker hon är duktig, men det är också förståeligt att hon lär sig saker snabbare eftersom hon har en storsyster som frestar henne att lära sig t.ex. gå. Jag favoriserar ingen.

stats