JANINAS

Snö & fisksoppa

Jag höll Nicolina på ”diet” igår. Hon fick i stort sett bara vätska i form av vätskeersättning, saft och vatten. Hallonsoppa fick hon när hon sa hon var hungrig och ett knäckebröd. Inatt hade vi en helt spyfri natt så jag hoppas att det hjälpte magen återhämta sig och att det hon äter idag får stanna kvar! Nu är det ungefär 30 timmar sen hon spydde sist, men med erfarenhet så litar jag inte helt på att det är över ännu. Men vi håller tummarna.

Igår kväll började det snöa så imorse var vi ju tvugna att gå ut och känna (smaka) på snön. Joline tröttnade efter 45 minuter och ville gå in, men Nicolina stannade kvar och nu en timme senare är hon fortfarande ute. Hon springer runt på alla fyra och pratar för sig själv ser man, den friska luften gör nog gott efter flera dagar inne på soffan!

Ska vara försiktig med maten ännu idag så hennes lilla mage inte får en chock efter gårdagens ”svält”. Har läst att kokad mat är det rätta så nu står en fisksoppa på spisen och puttrar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  Skönt att höra att hon mår lite bättre. Tänker alltid på alla stackars barn när det är magsjukesäsong. Det tär ju nog på en som vuxen, tänk att vara liten och behöva gå igenom samma sak :(

  Men värst vad snö ni fått.. jag är JÄTTEAVIS. Här har vi bara någon enstaka minusgrad och ingen snö alls :(

 2. nellies

  Så skönt att det verkar vara på bättringsvägen, hoppas det fortsätter åt rätt håll!

  Du har fått en award av mig på min blogg om du vill kika in :)

  Kram

stats