JANINAS

Snygga väggdekorationer

Något jag tycker är riktigt snyggt i vissa fall, är väggdekorationer. Väggord och bilder kan vara SÅ snyggt ifall man hittar något lite annorlunda. Det var av en slump som jag såg på Ellos hemsida igår att de har en massa snygga helt i min smak. Jag personligen gillar inte de där vanliga som man hittar överallt. Carpe diem, Always kiss me goodnight, Together we make a family, o.s.v. Visst är de fina budskap och jag måste erkänna att det är inte bara en gång som jag gått och kollat på de där vanliga och övervägt att köpa bara för att ha nåt som pryder en tom vägg, men det är inte något som jag skulle välja i första taget. Det är för vanligt och enkelt för min smak.

Därför blev jag så glatt överraskad när jag hittade såhär många häftiga som jag inte sett förut. Nu stör det mig något otroligt att vi har tapet (såndär med mönster som ”står ut”.. vad heter det nu igen?) i både barnens rum och vårt sovrum. Det finns så mycket fint som jag skulle vilja klistra upp men det går väl bara ifall man har målade väggar eller släta tapeter, eller har jag fått det helt om bakfoten?

Nå, till köket eller vardagsrummet är jag så sugen på att beställa nån, bara jag skulle kunna bestämma mig för vilken. Här nedanför har jag samlat ihop mina nio favoriter, 9:an tror jag att jag skulle välja till köket. Så smart när det är gjort av griffel, och kritor får man med dessutom.

1. HÄR  2. HÄR 3. HÄR
4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR
7. HÄR 8. HÄR 9. HÄR

För alla i Finland: Byt ut .se i adressen till .fi så kommer ni rätt ifall ni vill beställa.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Victoria

  Strukturtapet heter dom tapeter som ”står ut”! :)
  Jättehäftiga väggdekorationer, jag gillade fjärilarna! :)

  Tack för en bra blogg, kul att du är tillbaka, jag läser varje dag!
  Kram :)

 2. Denice

  Strukturtapet heter det. ^_^ gissar på att det fäster dåligt på det, personligen tycker jag att dom fäster dåligt generellt. :P

 3. Carro

  Då jag bodd i Vasa hadd ja klistra upp en såndär på väggen.. Va sto de nu då, nå, nå såntdär mjölot. Så när vi sku flytt sku ja ju ta ner de då, så revsta all tapet bakom me -_- Så de kalase blev o kost 300 euro då dom då måsta tapetser om HELA rummet -_-

  JANINA SVARAR: Men!? :o ajaj :/

 4. Elin

  Hej! De kan va värt att kolla upp va de är för material på väggdekorerna då de inte är alla som måste fästas på slät tapet. Min syster har köpt en från rusta och fäst den på en vägg med väv, och det funkar bra. Den hon har är i nått material som liknar tejp, men med mindre klister. Den går därför lätt att avlägsna och lämnar inga klister rester efter sig.
  // Elin

stats